Bērni
2022. gada 11. marts, 13:56

Marianna, kuru Krievijas vēstniecība nosauca par aktrisi ar reālistisku meikapu, dzemdējusi meitiņu

Jauns.lv

Marianna Podgurskaja, kura tika apmelota no Krievijas vēstniecības Lielbritānijā puses, ka viņa ir aktrise ar reālistisku meikapu, ceturtdienas, 10. marta, vakarā dzemdējusi meitiņu. Gan viņas, gan bērna veselības stāvoklis ir labs, bet Mariupolē ir ļoti auksts un bombardēšana nerimst, vēsta "Insider".

"Es saņēmu jaunumus no Mariannas - grūtnieces no Mariupoles bombardētās slimnīcas- radinieces. Viņiem izdevās sazināties ar viņu pa tālruni. Vakar pulksten 22.00 Mariannai piedzima meitiņa! Viņiem viss ir labi, bet Mariupolē ir ļoti auksts un bombardēšana neapstājas," mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta žurnāliste Olga Tokarijuka.

Krievijas vēstniecība Lielbritānijā: ļoti reālistisks meikaps

Mikroblogošanas vietne "Twitter" dzēsusi virkni ceturtdienas tvītu no Krievijas vēstniecības Lielbritānijā, jo tā apgalvoja, ka  slimnīca un dzemdību nams Mariupolē, kur tika veikts uzlidojums, jau ilgāku laiku nav darbojušies. Vēstniecība apgalvoja, ka tur nav atradušies pacienti, bet gan kaujinieku bataljons.

Tāpat vēstniecība apsprieda Mariannu, kura nonākusi daudzu fotogrāfiju centrā. Atbildot uz kādas "Twitter" lietotājas sašutumu par uzlidojumu dzemdību namam un uzrakstīto, ka viņa taču ir stāvoklī, vēstniecība atbildēja šādi: "Viņa ir patiešām. Viņai ir arī ļoti reālistisks meikaps. Viņai arī labi iet ar saviem skaistuma blogiem. Turklāt viņa nevarētu būt dzemdību namā uzlidojuma laikā, jo tas jau ilgu laiku ir pārņemts no kaujinieku bataljona puses, kas lika darbiniekiem atbrīvot telpas".

Krievijas armijas Mariupolē bombardētās dzemdību nama fotogrāfiju autors Jevgeņijs Maloļecka laikrakstam "The Insider" apstiprināja, ka pretēji Krievijas Ārlietu ministrijas apgalvojumiem slimnīcā atradās parastie pacienti, nevis kaujinieku bataljons.

Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs ceturtdien aģentūrai Reuters sacīja, ka "Krievijas spēki nešauj uz civiliedzīvotāju objektiem". Drīz pēc tam Krievijas ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs apgalvojumus par uzbrukumu nosauca par "nožēlojamiem", apgalvojot, ka nav cietušo civiliedzīvotāju, jo slimnīca jau "sen kļuvusi par ekstrēmistu bāzi." Apgalvojumi, ka upuri patiesībā ir aktieri, ir izplatīta dezinformācijas taktika, un sociālajos medijos tika izplatīti viltus video ar aktieriem, kuri it kā gatavojas attēlot ukraiņu upurus.

"Instagram" kontā, kas pieder cietušajai, vairākos ierakstos viņa ir redzama stāvoklī.

Krievijas aviācijas uzlidojumā Mariupoles centrā iznīcināts dzemdību nams un slimnīca

Krievijas aviācijas uzlidojumā Mariupoles centrā iznīcināts dzemdību nams un slimnīca, kā rezultātā cietuši 17 cilvēki, trešdien paziņoja policija un Doņeckas ...

gallery icon