foto: Shutterstock
Jauns gads, jaunas iespējas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 3.01. līdz 9.01.
Cita pasaule
2022. gada 3. janvāris, 07:02

Jauns gads, jaunas iespējas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 3.01. līdz 9.01.

Jauns.lv

Uzzini, kāda tev būs 2022. gada pirmā darba nedēļa. Laimīgu jauno gadu!

AUNS

Būs grūti atgriezties ierastajā darba ritmā, tā vien gribēsies pagarināt brīvdienas, taču kalendārs nesaudzīgi atgādinās, ka laiks atgriezties pie pienākumiem. Kaut būsi daudzu jaunu ideju pārņemts, pietrūks iekšēja stabilitāte un pārliecība par savas rīcības nekļūdīgumu. Turpmāk nemēģini to kompensēt ar dedzīgu rīcību. Uzturi sevi formā!

VĒRSIS

Neskatoties uz to, ka būsi sabiedrisks un atklāts, attiecības ar līdzcilvēkiem neveidosies tik gludi, kā gribētos. Būs grūti vienoties par konkrētu sadarbību, var tikt pievilta tava uzticēšanās. Svarīgus jautājumus risinot, var traucēt pārlieka kavēšanās pie sīkumiem. Jo filozofiskāka tādos brīžos būs tava attieksme, jo lielākas būs iespējas izvairīties no neapdomīgas rīcības.

DVĪŅI

Ideju tev netrūks, taču pietrūks apņēmības un rīcības plāna. Esi gatavs uzticēties un pieņemt piedāvāto palīdzību, jo vienatnē būs daudz grūtāk pārvarēt šaubas un saglabāt optimistisku skatu uz dzīvi. Sākot jauno gadu, var traucēt izklaidība, nosliece uz fantazēšanu, sapņainība. Iespējams, vēlāk pēc kāda satraucoša notikuma sapratīsi, cik svarīgi ir stāvēt uz zemes.

VĒZIS

Tiecies pēc taisnīguma. Esi atsaucīgs tuvinieku vajadzībām, tad viņi atradīs laiku piedalīties arī tavu ieceru īstenošanā. Ja nebūs neviena, kas tevi uzmundrina, vari palaist garām ko svarīgu. Savukārt uzklausot citādu situācijas redzējumu, nebūs viegli saglabāt savu viedokli. Vēlāk vairies no sasteigtas, haotiskas rīcības. Neskatoties uz drudžainu rosību, iespējama aizkavēšanās, iesākto būs grūti novest līdz galam.

LAUVA

Brīvdienās atpūties un ar svarīgus lēmumus pieņemšanu nenodarbojies, jo būs grūti pareizi novērtēt apstākļus un cilvēku rīcību. Sākoties jaunajam gadam, bruņojies ar pacietību un savaldību. Daudz enerģijas var prasīt gan mājas dzīve, gan darbs un lietišķie darījumi. Sargies no slēptas nelabvēlības un negodīguma. Stabilizē attiecības ar radiniekiem. Raugies, lai tavi darbi atbilst vārdiem.

JAUNAVA

Ja ir iedvesma, paveic ko nebijušu, ja nē – necenties visiem spēkiem un līdzekļiem pārspēt kādu rekordu. Gribēsi aktīvi rīkoties, taču tevi māks šaubas, vai spēsi tikt galā ar konkrētiem uzdevumiem. Var pietrūkt mērķtiecības, līdz ar to būs grūtāk ievirzīt situāciju sev vēlamā gultnē. Liela nozīme šķēršļu pārvarēšanā būs ģimenei, tuviniekiem. Nekautrējieties paust savas jūtas.

SVARI

Gada ievadā problēmas var sagādāt neizlēmība un sasteigtība. Jo vienkāršāk jo labāk! Ideju, ko iesākt jaunajā gadā būs daudz. Vispirms analizē situāciju, tikai tad pieņem lēmumu. Būtisks būs viss, kas saistīts ar mājām, ģimeni. Turpmākajās dienās iespējamas pozitīvas pārmaiņas, taču vēlāk vari zaudēt kontroli pār notiekošo ģimenē. Rūpējies par mājas drošību.

SKORPIONS

Nepārvērtē savus spēkus, nešķied velti enerģiju, tiecoties pēc kaut kā neparasta vai tev nepiemērota. Gada ievadā, notikumu gaitai kļūstot dinamiskākai, var nākties mainīt plānus, meklēt jaunus risinājumus. Vēlāk vari pievērsties jautājumiem, kas saistīti ar nekustamā īpašuma pirkšanu vai pārdošanu. Tikai parūpējies, lai tavi labie nodomi netiktu pārprasti.

STRĒLNIEKS

Gada ieskaņā centies nepalikt viens – var pārņemt nomāktība un melanholija. Nesteidzies, esi pacietīgs, nejauc darbu ar atpūtu. Izgaiņā domas, kas neļauj atslābināties un izbaudīt ziemas noskaņu. Ja neparādīsi raksturu, uz taviem pleciem tiks novelti pienākumus, ar kuriem citi netiek galā. Lielu lomu var nospēlēt kāds pēdējā brīža lēmums. Ļaujieties notikumu plūdumam!

MEŽĀZIS

Jauno gadu sāc piesardzīgi, neuztver nopietni pacilātības brīdī dotu solījumu. Kāds neapdomīgs, emocionālā brīdī sperts solis var radīt nopietnākas sekas, nekā spēji iedomāties. Centies nedramatizēt situāciju, neidealizē tos, kurus mīli, tad vilšanos un nesaprašanos būs mazāk. Vērīgi ielūkojies maciņā, lai zinātu, cik lielus tēriņus vari atļauties.

ŪDENSVĪRS

Tuva cilvēka uzmanība padarīs tavas jaungada pirmās dienas patīkamas un neaizmirstamas. Saskaņā ar jauna gada sagaidīšanas paradumiem atbrīvo vietu jaunām idejām un nākotnes plāniem. Izturies pret to kā iespēju kaut ko mainīt, izvirzīt jaunus mērķus, tikai sargies no pašapmāna. No kādas sadarbības, iespējams, būs vieglāk atteikties, nekā novērst nesaskaņas.

ZIVIS

Brīvdienās, iespējams, būsi nepacietīgāks un steidzīgāks nekā citkārt, bet par to nav jābrīnās. Vairies no bezmērķīgas rīcības. Tava darbošanās būs daudzpusīga, taču līdz galam kaut ko izdarīt būs grūti. Traucēs nepraktiskums un nevēlēšanās atteikties no iesīkstējušiem paradumiem. Pievērs uzmanību likumsakarībām, kuras vajadzētu ievērot, izdarot izvēles un plānojot aktivitātes jaunajā gadā.