Attiecības
2021. gada 23. decembris, 05:32

"Taisīsim bērnus": Britnijas Spīrsas līgavainis pastāstījis par mīļotās Ziemassvētku plāniem

Jauns.lv

Popzvaigznes Britnijas Spīrsas (40) līgavainis, 27 gadus vecais Sems Asghari, pavēstījis, ka Ziemassvētku brīvdienu laikā abi plānojot "bērniņa ieņemšanu".

27 gadus vecais treneris Sems Asghari sastapts, izejam no “Equinox” sporta zāles Beverlihilsā. Uz negaidīto žurnālista jautājumu par Ziemassvētku plāniem topošais popzvaigznes vīrs nevilcinoties atbildējis: “Taisīsim bērnus”.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon

Britnija jau agrāk izteikusies, ka vēlētos vēl vienu bērnu, kas viņiem ar Semu būtu pirmais kopīgais, bet pašai dziedātājai trešais. Dziedātājas laulībā ar bijušo vīru dejotāju Kevinu Federlainu pasaulē nākuši divi dēli – Šons Prestons un Džeidens Džeimss, kuri jau sasnieguši tīņu vecumu.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon

Savukārt pavisam nesen popzvaigzne pakaitinājusi savus “Instagram”  sekotājus. Viņa publiskojusi video, kurā stāv pretī izpušķotai Ziemassvētku eglītei un ar muguru pret skatītājiem. Rokā viņa tur bērnu pudelīti. Uz jautājumu vai tas ir puisītis vai meitenīte, daudzi izteica minējumus par sunīti vai kaķīti, kas varētu būt “jaunais ģimenes pieaugums”, savukārt citi atgādināja, ka dziedātāja ļoti vēlas vēl vienu bērnu.

Pēdējā laikā Britnija aizvien biežāk dod visai pasaulei manīt, ka vēlas mazuli. Pirms kāda laika dziedātāja padalījās ar maza bērna fotogrāfiju, kurš stāv pastiepies uz pirkstgaliem līdzās mammai. “Es domāju par vēl vienu bērnu,” savu vēstījumu bija parakstījusi Spīrsa.

Britnijas vēlme vēlreiz kļūt par māmiņu vēl vairāk pieaugusi pēc tam, kad 12. novembrī viņa juridiski kļuva brīva no sava tēva aizbildnības, kas ilga garus 13 gadus. Kā zināms, Džeimijs Spīrss kontrolēja pilnīgi visu. Ne tikai dziedātājas finanses, bet arī noteica pār viņas privāto dzīvi. Jūnijā tiesas sēdē Britnija pirmo reizi publiski komentēja aizbildniecībā pavadītos gadus un atklāja, ka vienošanās paredz, ka viņai obligāti ir jālieto kontracepcijas līdzekļi un viņa nedrīkst ne precēties, ne palikt stāvoklī un laist pasaulē bērnu.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon

“Es vēlos apprecēties un radīt bērnu. Taču aizbildņi man apgalvo, ka es nevaru apprecēties un radīt bērnu. Man ievietoja spirāli, tāpēc es nevaru palikt stāvoklī. Es gribu atbrīvoties no spirāles, lai varētu uzsākt mēģinājumus tikt pie vēl viena bērniņa,” vēl tiesā apliecināja Britnija.

Britnija Spīrsa dejo ar savu draugu Semu Asghari

gallery icon

Šobrīd popzvaigzne izbauda, kā ir dzīvot brīvi bez citu striktas uzraudzības. Viņa gatavojas kāzām ar savu saderināto un plāno atgriezties arī uz skatuves. Spriežot pēc visa, nākamais vīrs ir gatavs ķerties pie naudas pelnīšanas ģimenei. Sems Asghari plāno pilnveidot aktiera karjeru. Viņš apgalvo, ka regulāri apmeklē kino proves. Nesen Britnijas mīļotais vīrietis devies uz konkursu, kurā tikuši meklēti “Magic Mike” trešās filmas aktieri. Atgādināsim, ka šajā projektā galveno loku atveido Čenings Tatums.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari “Instagram” bildītēs

gallery icon