Attiecības
2021. gada 24. decembris, 05:08

Patiesība, kāpēc princis Viljams un hercogiene Ketrīna sabiedrībā neiet, rokās sadevušies

Jauns.lv

Hercogieni Ketrīnu un princi Viljamu uzskata par paraugpāri. Laulātie draugi ārkārtīgi reti atļaujas publiski izrādīt viens otram maigas jūtas. Viņi vienmēr ievēro karalisko protokolu un izturas ļoti rezervēti. Taču, kā atklājies, iemesls neslēpjas tikai striktajos karaļnama noteikumos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pēc astroloģes un ķermeņa valodas ekspertes Inbālas Honigmenas domām, iemesls slēpjas hercogienes Ketrīnas rakstura īpašībās.

2021. gada 11. marts. Princis Viljams un hercogiene Ketrīna viesojas skolā Londonā, kas atkal atvērta mācībām

gallery icon
24

Fakts ir tāds, ka viņai nav nepieciešams publiski sniegts vīra atbalsts pašapziņas celšanai, raksturojusi eksperte. Viņa visās situācijās ir par sevi pārliecināta un pašpietiekama. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc Kembridžas hercogs un hercogiene sabiedrībā neiet, rokās sadevušies.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams apmeklē Dievkalpojumu Vestminsteras abatijā 2020. gada 9. martā

gallery icon
15

“Abu roku salikšana kopā ir nomierinošs žests. Kad Viljams jūtas vientuļi, tā vietā, lai skartu sievas roku, viņš pasniedzas pats pēc savas otras rokas. Keita zina, ko vēlas gūt no dzīves un savus pienākumus izpilda tik nevainojami, cik vien to spēj,” izdevumam “Express” norādījusi Honigmena.

foto: Zak Hussein / BACKGRID/ Vida Press

Kad Kembridžas hercogu pāris parādīja savu šā gada Ziemassvētku atklātnīti, tajā Viljams un Ketrīna pozē fotogrāfam, uzlikuši roku viens uz otra ceļgala, šādi simbolizējot savas ģimenes vienotību. Taču pāris reti kad atļaujas pat šādu maiguma izpausmi publiski.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Savukārt, kad trīs bērnu vecāki apmeklēja koncertu “Together at Christmas” Vestminsteras abatijā, viņi nevienā brīdī nesadevās rokās. Ketrīna rokās turēja mazu “clutch” somiņu un sejas masku, savukārt Viljams turēja rokas vienu virs otras sev priekšā.

Hercogiene Ketrīna apmeklē koncertu “Together at Christmas” Vestminsteras abatijā

gallery icon
18

Hercogiene ne vienmēr iziet sabiedrībā ar somiņu rokās. Reizēs, kad abi ar Viljamu apmeklē pasākumus kopā, viņa rokas tur gar sāniem, vai saliek vienu virs otras sev priekšā, tāpat kā to bieži dara vīrs.

Reti foto. Princis Viljams un Ketrīna publiski apskaujas. 2012. gads

gallery icon
21

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās