Kā iemīlas zodiaka zīmes? Skaidrojums jūs pārsteigs
Cita pasaule
2015. gada 2. jūlijs, 15:11

Kā iemīlas zodiaka zīmes? Skaidrojums jūs pārsteigs

Jauns.lv

Katrai zodiaka zīmei ir raksturīgas kādas noteiktas īpašības un uzvedība. Izrādās, arī par cilvēka iemīlēšanās stilu var pastāstīt horoskops.

Auns

Auns iemīlas tikai cilvēkos ar labu gaumi. Tādā cilvēkā, kas saprot, ka Auns ir ideāls, perfekts un pats labākais pasaulē.

Vērsis

Iemīlējies Vērsis nekavējoties izrāda savas jūtas. Pārliecinājies, ka viņu mīl, Vērsis dodas uz darbu. Viņam nerūp tādi sīkumi kā medusmēnesis. Viņam tagad ir ģimene, kuru vajag nodrošināt.

Dvīņi

Kaislīgi iemīlējies Dvīnis rīt var pat neatcerēties, ka bija iemīlējies.

Vēzis

Lai Vēzis iemīlētos, viņam jāzina, ka viņa otrajā pusītē ir iemīlējies vēl kāds. Vēzis vēlas pašu labāko. Viņam nav vajadzīgs tas, pēc kā nav pieprasījuma.

Lauva

Iemīlējusies Lauva ir gatava uz visu. Mīlestībā Lauva vairāk izskatās pēc žņaudzējčūskas un ir gatava aprīt savu otru pusīti pilnībā, jo vēlas, lai otrs viņai pieder pilnībā.

Jaunava

Iemīlējusies Jaunava centīsies izveidot no savas otrās pusītes ideālu cilvēku. Viņa mēģinās uzlabot visu: intelektu, frizūru, ģērbšanās stilu, figūru, manieres, runu... Ja uzlabojumi neizdosies, Jaunava aizies uzlabot kādu citu.

Svari

Svari, izcīnījuši mīļotā sirdi, apstājas, jo nezina, ko ar šo mīlestību darīt tālāk. Tā kā Svariem ir liela un laba sirds, viņiem visu laiku apkārt ir cilvēki, ar kuriem Svari nezina ko darīt.

Skorpions

Ja iemīlējies Skorpions sapratīs, ka jūtas ir abpusējas, viņš dziļi vilsies. Gan otrajā pusītē, gan savās jūtās, gan mīlestībā vispār. Skorpions nekavējoties “atdzisīs” un dosies tālāk, lai atrastu nepieejamāku objektu savām jūtām.

Strēlnieks

Strēlnieks iemīlas, jo kopā ir daudz interesantāk nodarboties ar sportu un pavadīt brīvdienas. Viņaprāt, labs draugs un labas attiecības ir savienojamas lietas. Ja labā draugā Strēlnieks ieraudzīs ko vairāk, noteikti iemīlēsies.

Mežāzis

Lai Mežāzis iemīlētos pa īstam, ir nepieciešams, lai kopā ar viņu iemīlas visa viņa ģimene, tad Mežāzis savu otru pusīti mīlēs līdz mūža galam.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nekad neiemīlas uzreiz, viņam jāpavēro potenciālā mūža mīlestība, jāizvērtē visi plusi un mīnusi. Pārsvarā Ūdensvīrs neiemīlas, bet iegūst draugus.

Zivis

Lai Zivs iemīlētos, viņa ir jānoķer. Tas, kurš noķers, arī būs otrā pusīte. Zivs tā arī plunčāsies akvārijā līdz mūža galam vai līdz brīdim, kamēr kāds cits makšķernieks viņu noķers.

Jolanta Spravņikova, Foto: Shutterstock