foto: BACKGRID/ Vida Press
Meganas Mārklas sērojošie radinieki vīlušies: pat ne kripata līdzjūtības no hercogienes
“Es saprotu, ka Meganas augstais statuss sabiedrībā uzliek viņai daudz pienākumu. Bet mums tāpat sāp," atklāta bija viņas tante.
Attiecības
2021. gada 23. novembris, 11:45

Meganas Mārklas sērojošie radinieki vīlušies: pat ne kripata līdzjūtības no hercogienes

Jauns.lv

Meganai Mārklai ne reizi vien nācies ciest sava tēva interviju dēļ, kurās viņš neskopojas ar skarbiem vārdiem meitai. Nu publisku kritiku Meganai veltījusi viņas tante.

Sieviete šobrīd ir sērās – nesen miris viņas vīrs, hercogienes onkulis. Diemžēl Megana Mārkla ne tikai nav ieradusies bērēs, bet arī nav veltījusi nekādus mierinājuma vārdus sērojošajai ģimenei.

Džozefs Dž. Dž. Džonsons, kurš savulaik medijiem savu slaveno radinieci Meganu nosauca par "maģisku", no dzīves šķīrās 27. augustā. Vīrietis bija 72 gadus vecs. "Mēs neesam saņēmuši nevienu mierinājuma vārdu, nevienu līdzjūtību no Meganas. Esmu pārliecināta, ka viņa zina par sava tēvoča nāvi, jo viņas mamma Dorija zina. Un viņai, visticamāk, ir pateikusi. Tas vienkārši nevar būt, ka viņa nezina. Daži no mūsu ģimenes locekļiem piedzīvo, ka viņa vēl nav ar mums sazinājusies," sacīja atraitne Pema. Viņa arī atklāja, ka vīrs pirms nāves cerējis izlīgt ar visiem tuviniekiem. Tāpēc atraitne joprojām cer, ka slavenā radiniece Megana piezvanīs.

foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/ Vida Press

Tantes stāsts atklātībā nonāca tikai trīs dienas pēc Meganas Mārklas piedalīšanās slavenajā Elenas Dedženeresas šovā. Stundu garā intervijā viņa reklamēja savu grāmatu "The Bench", kurā stāsta par vīra prinča Harija attiecībām ar dēliņu Ārčiju.

Aktrisei šeit bija jāveic arī komiski uzdevumi, piemēram, publiski jāmalko piens no zīdaiņu pudelītes.

foto: BACKGRID/ Vida Press

“Es saprotu, ka Meganas augstais statuss sabiedrībā uzliek viņai daudz pienākumu. Bet mums tāpat sāp," atklāta bija viņas tante. Kad Megana bija maza, Džozefs pavadīja daudz laika kopā ar viņu. Viņa māte Džanete, kas ir Meganas vecmāmiņa, palīdzēja meiteni audzināt, kamēr viņas māte Dorija strādāja.