Ko Ziemassvētkos dāvināt jaunietim?
2021. gada 22. novembris, 11:36

Ko Ziemassvētkos dāvināt jaunietim?

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Runājot par sejas ādas kopšanas līdzekļiem, smaržām, dekoratīvo kosmētiku, mēs biežāk iztēlojamies sievieti, kas orientējas klāstā, apzinās savu gaumi, veic pārdomātus pirkumus. Bet kur paliek jaunieši? Tieši viņu sejas ādas kopšanas paradumiem ir milzīga nozīme, tieši viņi dekoratīvo kosmētiku izvēlas drosmīgi un aizrautīgi un ar entuziasmu izmēģina katru jaunāko skaistumkopšanas tendenci un produktu līniju.

Krāsas, enerģija, filozofija un popkultūras ikonas – katrs sīkākais elements palīdz izpaust personību.  Iepriecināsim Ziemassvētkos jaunos un drosmīgos!

1. Pārdomāta sejas ādas kopšana

Pusaudžu gados nereti sejas ādas kopšanā tiek pieļautas kļūdas, kas vēlākos gados rūgti atspēlējas, un nākas cīnīties ar nepatīkamām sekām. Vēlāk šķiet – ak, ja vien toreiz kāds būtu man pastāstījis, pamācījis, ierādījis, kā rūpēties par sejas ādu. Jauniešu sejas āda hormonālā līdzsvara pārmaiņu rezultātā mēdz kļūt problemātiska, un tas ir jārisina ar piemērotiem līdzekļiem. Sejas ādas stāvoklis tiešā veidā ietekmē arī pašapziņu, bet kautrība vai nezināšana liedz meklēt pareizo risinājumu. Protams, jautājums nav tik vienkāršs un ir jārisina kompleksi, izvērtējot arī uzturu, dzīvesveidu, tomēr sejas ādas kopšanas rutīnai ir neatsverama loma. Tu vari būt tas cilvēks, kas savam jaunietim palīdz piemeklēt piemērotākos līdzekļus. 

Gan puišiem, gan meitenēm galvenais ir attīrīt sejas ādu, lietot atbilstošu losjonu, arī kādu attīrošu un mitrinošu sejas masku. Svarīgākais – nepārsausināt ādu. Te līdzēs vieglas konsistences želejveida krēmi. DOUGLAS veikalos gan klātienē, gan internetā atrodamas dažādas sejas kopšanas līnijas jauniešu sejas ādai. Īpaši iesakām Eisenberg līniju speciāli jauniešiem, zīmolu Revox un Ordinary klāstu, kā arī Mario Badescu un One.Two.Free! produktus, kas paredzēti tieši cīņai ar pinnēm.

2. Zīmola seja un vēstnesis

Popkultūrai ir milzu nozīme jauno personību ikdienā, tāpēc zīmola vai produkta vēstnesis ar skaļu vārdu un oriģinālu filozofiju kalpo par dāvanas pievienoto vērtību. DOUGLAS plauktos atrodams Ariana Grande smaržu klāsts, Kylie Jenner sejas, ķermeņa un dekoratīvās kosmētikas līdzekļi, kā arī NYX produkti.

3. Drosme un eksperimenti 

Košas krāsas, spilgti toņi un eksperimenti! Kad vēl, ja ne jaunībā. Jauna dāma droši vien būs priecīgāka par krāšņu un dāsnu acu ēnu paleti, nevis vienu izsmalcinātu, piezemētu toni. Šis ir laiks, kad meklēt savu stilu, izmēģināt visu, kas piedāvājumā, līdz atrast īsto ceļu. Brīnišķīgi budžeta klases dekoratīvās kosmētikas produkti atrodami DOUGLAS līnijā. Meitenes sevišķi iecienījušas skaisti noformētās SUMMER un SPRING VIBES acu ēnu paletes. Skaista, praktiska, sievišķīga dāvana. Starp citu – visai DOUGLAS kolekcijai šobrīd ir patīkamas atlaides.

Jauneklīgus, drosmīgus dekoratīvās kosmētikas produktus daudzveidīgos toņos piedāvā arī NYX un MAC zīmoli.

4. Jaunākajiem

Vēl taču ir pavisam jaunie jaunieši – mazuļi, par kuru maigo un jutīgo ādu jārūpējas īpaši saudzīgi. Arī pašiem mazākajiem piedāvājam dabiskus vannošanās līdzekļus, ķermeņa eļļiņas un losjonus no WELEDAMadara un KIEHL’S klāsta. Šobrīd īpaši vērts pieminēt WELEDA kliņģerīšu sejas krēmu, kas saudzē seju, izveidojot aizsargslāni un tā pasargājot mazuļa maigo ādu no skarbiem laikapstākļiem – sala un vēja.

5. Skaisti pārsteigumi

Vēl vari pagūt iepriecināt savu jaunieti arī visa decembra garumā, uzdāvinot kādu no skaistajiem DOUGLAS Adventes kalendāriem. 24 nelieli, sievišķīgi pārsteigumi līdz pašiem Ziemassvētkiem – smaidam, skaistumam, rūpēm par sevi. Veido ieradumu palutināt un parūpēties par sevi ik dienas. Izvēlies jau tagad, Adventes laiks tepat ap stūri.

DOUGLAS novēl siltu, gaišu novembra nogali mīļu cilvēku lokā un gatavojas Melnās Piektdienas pārsteigumiem. 

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.