foto: Mikhail Metzel/TASS
“Viņam nebija ne jausmas, kur stāv paša krekli” - Kobzona atraitne atzīstas, ka 50 gadus cietusi vīra vienaldzību
Nellijas un Josifa Kobzonu laulība ilga 47 gadus.
Attiecības
2021. gada 5. novembris, 16:00

“Viņam nebija ne jausmas, kur stāv paša krekli” - Kobzona atraitne atzīstas, ka 50 gadus cietusi vīra vienaldzību

Jauns.lv

Krievijas estrādes mākslinieks Josifs Kobzons jau vairākus gadus ir miris, taču ar viņu saistītie skandāli turpinās. Nesen ar jaunām atklāsmēm par Josifa Davidoviča personības sadzīvisko pusi nākusi klajā dziedātāja atraitne Nellija, kura laulībā ar Kobzonu nodzīvoja 47 gadus.   

Padomju estrādes mākslinieks Josifs Kobzons (1937-2018)

80 gadu vecumā miris padomju estrādes leģenda Josifs Kobzons.

gallery icon
34

Tas, ka par krievu Frenku Sinatru dēvētais Kobzons ikdienā nav bijis nekāds zelta gabaliņš, viņa cienītājiem nav nekāds noslēpums. Taču nu viņa sieva Nellija atklājusi jaunas detaļas no abu kopdzīves aizkulisēm. Izrādās, viņa teju 50 gadu garumā ir cietusi pilnīgu vīra vienaldzību pret sadzīves problēmām. Visus ikdienas praktiskos jautājumus Kobzons uzvēlis uz Nellijas Mihailovnas trauslajiem pleciem.

foto: Vida Press

“Viņš nodarbojās vienīgi ar savu daiļradi un valsts lietām, bet es no viņa pleciem noņēmu visu atbildību par sadzīves lietām.” Viņš nezināja, kur kas mums mājās atrodas, kur viņa krekli, uzvalki, nedomāja ne par dzīvokļa remontu, ne iekārtošanu, ne kaut kādiem mājas darbiem. Smoļenskas laukumā, kur mēs nodzīvojām 20 gadus, viņš pat nezināja, kur atrodas maizes veikals," - intervijā “Moskovskij komsomoļec” atklājusi estrādes mākslinieka atraitne.

Putins un Kobzona atraitne Josifa Kobzona bērēs

gallery icon
36

Josifs Davidovičs nav slēpis, ka šāds stāvoklis viņu ir vairāk nekā apmierinājis. Mājas rūpes viņam nekad nav gājušas pie sirds, un savu sievu un divu bērnu māti viņš uztvēris gandrīz kā kalponi. Lai nu kā - Nellija allaž bija otrajā plānā un pat necentās to mainīt. Atraitne intervijā atklāja, ka viņa “ārstējusi, mīlējusi, centusies saprast” laulāto draugu, kamēr viņš pats interesējies par citām lietām. Intervijā Kobzone piebildusi, ka kāzu 50. jubileju svinēt viņa neplāno. Nellija Mihailovna vēlētos sapulcināt visus cilvēkus, kuri bija liecinieki viņu ilgajai ģimenes dzīvei, bet pandēmijas dēļ to nevar izdarīt, raksta eg.ru. “Mēs ar ģimeni, ar bērniem atzīmēsim šaurā ģimenes lokā. Mūsu dienās pulcēt viesus lielos svētkos ir risks, ko es nevaru atļauties, tā ir vienkārši bezatbildība," piebildusi Kobzona atraitne.

Atvadas no Josifa Kobzona

Maskavā notikušas Krievijas estrādes mākslinieka Josifa Kobzona bēres.

gallery icon
203