foto: Christopher Peterson / SplashNew/ Vida Press
Mode lielpilsētas stilā: kā tagad būs tērpušās "Sekss un lielpilsēta" aktrises
Stila jaunumi
2021. gada 12. augusts, 05:26

Mode lielpilsētas stilā: kā tagad būs tērpušās "Sekss un lielpilsēta" aktrises

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Apspriestās sieviešu aktualitātes un problēmas, kā arī mode un stils reiz gluži par kultu padarīja seriālu "Sekss un lielpilsēta". Tagad, pēc gandrīz 30 gadiem, tas atkal atgriezīsies uz ekrāniem, un, kamēr uz prezentāciju vēl ir jāgaida, apmierinām ziņkāri par to, ko Kerija, Miranda un Šarlote valkās mūsdienās un kādas stila mācībstundas demonstrēs.

Romantiskā Šarlote

Aktrises Kristīnas Deivisas attēlotā varone Šarlote Goldenblate vēl aizvien ciena klasiskas, romantiskas un sievišķīgas lietas. Un kas gan var būt vēl romantiskāk, ja ne kāzu modes zīmola Lela Rose kleita, zīmola Louis Vuitton gaiši zila somiņa un pelēkas Manolo Blahnik BB kurpes.

foto: ddp/Instar / Vida Press

Kad pienāk brīvdienas

Lai gan Sintijas Niksones atveidotā varone – juriste Miranda – ir visracionālākā un skeptiskākā no visām šīm sievietēm, reizumis arī viņa izvēlas ko gaisīgāku jeb relaksētu. Šajā gadījumā blūzes un svārku komplektu no zīmola Gerard Darel un Gianvito Rossi sandales Lena.

foto: ddp/Instar / Vida Press

Atbildīgi

Atbildot uz jaunā laikmeta prasībām pret modi un stilu attiekties atbildīgāk un ilgtspējīgāk, stilisti Sāras Džesikas Pārkeres varoni Keriju ir apģērbuši tērpā, kas bija redzams jau 3. seriāla sezonā, un kājās uzvilkuši Manolo Blahnik slavenās zilās kurpītes, kas bija filmas kāzu dienā.

foto: ddp/Instar / Vida Press

Klasiska Kerija

Ikonisks un pat tradicionāls Kerijas stils – kupla un nedaudz ekscentriska kleita no Carolina Herrera, bet ap vidukli apjoztā josta ir vintāža un bijusi redzama seriāla filmas 1. daļā.

foto: JosiahW / BACKGRID/ Vida Press

Pieaugusi

Šarlotes klasiskā izvēle būtu romantika, volāni un ziedi, bet, tā kā gadi iet uz priekšu, šādās izvēlēs ir jābūt piesardzīgai, lai māte neatgādinātu pati savu meitu. Tādēļ elegantākā un arī aizraujošākā versijā – volāni ir melnā tērpā un oriģināli rotā negaidītu izstrādājumu – visu blūzi. Šajā gadījumā – Givenchy vintāžas blūzi no modes dizainera Džona Galliāno.

foto: Christopher Peterson / SplashNew/ Vida Press

Retro

Klasiskā pusdienošanas ainā Šarlote Jorka bija tērpusies Emilia Wickstead jūras tematikas kleitā (pārvilktu pāri baltam T kreklam) un – atbilstoši aktuālajām modes tendencēm – ar retro stila somu, kā dekoratīvais piekariņš ir vēl viena soma (no zīmola Fendi).

foto: Diane Cohen / BACKGRID/ Vida Press

Ekstravagantā klasika

Velns ir detaļās – Kerijai Bredšovai stila odziņa ir efektīga cepure un modīgais divu somiņu salikums. Līdz ar to pārējais ir lakonisks – vintāžas Claude Montana zīda kombinezons un Dries van Noten bleizeris.

foto: ddp/Instar / Vida Press

Ikdienišķais luksuss

Pat ikdienišķā pastaigas ainā Šarlotei jau atkal mugurā ir pats izsmalcinātākais – ar rokām darināta Rianna + Nina soma, kas atgādina kārbiņu un ir iegādājama par 5000 eiro, suņa izkārnījumu maisiņiem – Burberry pāris simtu vērtā soma, mugurā – balta Stella McCartney blūze un asimetriski Balenciaga svārki par 1000 euro.

foto: Diane Cohen / BACKGRID/ Vida Press

Nopietnā dāma

Sintija Niksone jeb Mirandas Hobsas tēls beidzot ir tērpies krāšņāk un efektīgāk nekā ierasts un pat atbilstoši sievietei, kura īstajā dzīvē kandidējusi Ņujorkas mēra amatam. Šoreiz kleitā no apdruku meistara, zīmola Dries Van Noten.

foto: ddp/Instar / Vida Press

Sāra Džesika Pārkere un Mihails Barišņikovs seriālā "Sekss un lielpilsēta"

gallery icon
8

Kriss Nots un Sāra Džesika Pārkere seriālā "Sekss un lielpilsēta"

Kriss Nots un Sāra Džesika Pārkere seriālā "Sekss un lielpilsēta".

gallery icon
7

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots Maiami pludmalē

Seriāla "Sekss un lielpilsēta" zvaigzne Kriss Nots Maiami pludmalē.

gallery icon
7