Cita pasaule
2021. gada 19. aprīlis, 12:38

Svarīgu lēmumu laiks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 19.04. līdz 25.04.

Jauns.lv

Uzzini, kas labs tev šonedēļ rakstīts zvaigznēs.

AUNS

Nedēļa piemērota intelektuālām aktivitātēm, valodu apguvei, jaunu kontaktu veidošanai un novārtā atstātu kontaktu atjaunošanai, sadarbības stiprināšanai vai atsākšanai. Neaprobežojies ar tradicionāliem risinājumiem, piekrīti izmēģināt ko jaunu, nebijušu. Uzdrošinies iet savu ceļu, daudz nedomājot, ko par to teiks apkārtējie.

VĒRSIS

Turpmāk, saskaroties ar grūtībām tur, kur vismazāk tās cerēji piedzīvot, nepaļaujies uz domu, kā būs, tā būs. Nogaidoša, pasīva attieksme mazinās izredzes panākt pozitīvas pārmaiņas. Nenoslēdzies sevī, atjauno senus kontaktus, veido jaunus. Negaidi, ka, turoties ēnā, sasniegsi savus mērķus.

DVĪŅI

Atliec malā nepadarītos darbus, atlicini laiku vaļaspriekiem, izklaidei, jautrībai. Priecājies par dzīvi un pilniem malkiem baudi visu, ko tā sniedz. Uzsākot kaut ko jaunu vai domājot, kā turpināt iesāktas lietas, galvenais, lai netrūktu entuziasma un domubiedru, tad bez grūtībām pārvarēsi jebkurus šķēršļus. 

VĒZIS

Spriedze darbā mazināsies, vairāk laika un enerģijas varēsi atlicināt sev un ģimenei. Centies saprast tuviniekus, palīdzi ar padomu tiem, kas nonākuši grūtas izvēles priekšā. Domā, kā paplašināt vai uzlabot savu dzīves telpu, sakārto attiecības ar tuvākiem un tālākiem radiniekiem. Atmosfēra ģimenē būs patīkamāka, ja ļausi rīkoties tiem, kas zina, kā panākt vēlamo rezultātu.

LAUVA

Uzsākot jaunas, nopietnas attiecības, piedomā pie tā, lai „papīri būtu tīri un skeleti no skapjiem izcelti”, jo trūkumi, ar kuriem pirmajā brīdī spēsi samierināties, vēlāk var kļūt par nopietnu šķērsli veiksmīgai kopdzīvei. Var izbrīnīt tas, cik dažādi un daudzpusīgi cilvēki ir tev apkārt. Ar ko tik viņi neaizraujas, kādas tik idejas nedzimst viņu galvās!

JAUNAVA

Godīgums, atbildības sajūta un disciplinētība – tās būs īpašības, kurām pateicoties veiksmīgi tiksi galā ar pienākumiem darbā un mājās. Vēlāk iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm liksies vilinoša ne tikai lielāku pilnvaru vai augstāka atalgojuma dēļ, bet arī tāpēc, ka tā ļaus pilnvērtīgāk izmantot iegūtās zināšanas un pieredzi. Atrasties īstajā laikā un pareizajā vietā būs pats galvenais.

SVARI

Šajās dienās ne reizi vien var nākties uzklausīt tuvinieku pārmetumus un secināt, ka no tevis tiek prasīts vairāk, nekā esi solījis. Izdarīt pa prātam tuviniekiem būs grūti – tev tiks pārmests egoisms, patmīlība, nevēlēšanās iedziļināties ģimenes problēmās.Noskaņojumu uzlabos radošas aktivitātes.

SKORPIONS

Ja jūti, ka līdzcilvēki tevi nesaprot un smīkņā par tavām dīvainībām, nepievērs uzmanību. Katram ir savi trūkumi! Gan pienāks tava kārta pasmaidīt par tiem, kas neiekļaujas kopējā ainā. Pakļaujoties maldīgiem uzskatiem, vari aizmirst par piesardzību un iesaistīties procesā, kurā ieguldītais laiks un enerģija neatmaksāsies.

STRĒLNIEKS

Pievēršot nevajadzīgi lielu uzmanību sīkām nebūšanām, var rasties sajūta, ka šajā dzīvē ir pārāk maz priecīgu brīžu. Nepūlies būt vienmēr pareizs, atbildīgs par visu un visiem. Dod sev nelielas atlaides, izvēlies mazāku darba slodzi nekā citkārt. Ļaujies jauniem izaicinājumiem, seko līdzi modes tendencēm, paplašini redzesloku.

MEŽĀZIS

Lai arī nebiji paredzējis neko mainīt ne mājās, ne attiecībās ar tuviniekiem, apstākļi tevi var nostādīt fakta priekšā. Kontrolē emocijas, mierini sevi ar domu, ka nekas nenotiek tāpat vien. Ja arī kādā jautājumā bez šķēpu laušanas neiztiksi, neuztraucies – mēdz teikt, ka strīdos dzimst patiesība, tad nu tev būs lieliska iespēja to pārbaudīt.

ŪDENSVĪRS

Meklējot izeju no sarežģītas situācijas, ar prieku secināsi, ka tev ir draugi, uz kuriem vari paļauties. Kopīgiem spēkiem izdosies novērst kļūdainas rīcības sekas. Būs tikai jāmāk saskatīt veidu, kā to īstenot, un saskaņoti jārīkojas. Turpmāk arī pašam ieteicams kļūt pretimnākošākam un atsaucīgākam. Tiecies ar domubiedriem, apmainies ar idejām, dalies pieredzē.

ZIVIS

Vari kļūt diezgan bezrūpīgs. Ar apskaužamu vieglumu, iespējams, kalsi nākotnes plānus, neuzskatot par vajadzīgu ieklausīties līdzcilvēku aicinājumos reāli izvērtēt savas iespējas. Nesteidzies slēgt līgumu saistībā ar personisko īpašumu. Tajā var ieviesties kļūdas vai kavēties tā noformēšana. Atradīsi jaunus domubiedrus.