Skaistums
2021. gada 16. aprīlis, 11:12

Grūtības izvēlēties piemērotāko eļļu ādas kopšanai?

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Vēlaties izmēģināt eļļas ādas kopšanai, bet neorientējaties plašajā klāstā? Ar to saskaras daudzi, jo publiskajā telpā pieejams daudz pretrunīgas informācijas. Tieši tādēļ esam sagatavojuši kodolīgu un viegli saprotamu informatīvu materiālu. Turpiniet lasīt, lai iegūtu visu nepieciešamo informāciju dažu minūšu laikā!

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ēteriskās eļļas, augu eļļas vai minerāleļļas?

Ēterisko eļļu pasakainās smaržas pamatā ir eļļu komplekso, aromātiski gaistošo molekulu sastāvs, kas iegūts no auga smaržīgās daļas. Augi, kas satur ēteriskās eļļas, tiek saukti par “smaržaugiem”. Ēteriskās eļļas ir auga “dvēsele”, kas sniedz plašu priekšrocību klāstu.

Priekšrocības: ēterisko eļļu aromātiskās molekulas izdala dabīgu aromātu, un tām piemīt lieliskas ādas līdzsvaru atjaunojošas īpašības.

Lai gan tās sauc par eļļām, patiesībā tās nemaz nav eļļainas – tās ir no augiem iegūti gaistoši ķīmiski savienojumi, kam ir nepieciešama augu eļļas “bāze”, kas vērtīgās vielas palīdz nogādāt ādā.

Runājot par “bāzēm”: augu eļļas ietilpst lipīdu klasifikācijā. Augu eļļas iegūst no augu sēklām, galvenokārt izmantojot aukstās ekstrakcijas metodi. Daži augu eļļu piemēri ir aprikožu un avokado eļļa vai riekstu, piemēram, mandeļu vai makadamijas riekstu eļļa.

Augu eļļas ir bagātas ar augstvērtīgām taukskābēm (Omega 3 un Omega 6), kā arī A, D un E vitamīniem. Tās nogādā barojošās vielas nepieciešamajās zonās, un tām piemīt īpašības, kas uzlabo ādas izskatu un sniedz tai komfortu.

Ēteriskās eļļas un augu eļļas lieliski sader kopā, jo abas ir kā radītas ādas kopšanai un, darbojoties tandēmā, tās atjauno ādas līdzsvaru, mīkstina un baro ādu. Darphin eliksīri sastāv no ēteriskajām un augu eļļām – no labākā, ko daba spēj sniegt!

Un kā ar minerāleļļām? Tajās nav nekā dabīga. Minerāleļļas ir īpaši rafinētu, attīrītu un pārstrādātu naftas industrijas blakusproduktu klase (īsāk sakot, nafta). Ķīmiski tās ļoti atšķiras no ēteriskajām un augu eļļām, jo nesatur barojošas vielas, piemēram, vitamīnus vai neaizstājamās taukskābes. Dažas minerāleļļas pat aizsprosto poras.

Tik daudz smaržīgu un vērtīgu izvēles iespēju – kā saprast, kurš Darphin ēterisko eļļu eliksīrs būs piemērots jūsu ādai?

Piedāvājam jebkuras ādas vajadzībām piemērotus Darphin ēterisko eļļu eliksīrus. Vai esat gatavi iepazīties ar produktu klāstu?

foto: Publicitātes foto

Kombinēta āda? Vēlaties mazināt spīdumu?

Niaouli piemīt attīrošs un matējošs efekts.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Ļoti sausa un dehidratēta āda?

Rožu Eliksīra sastāvā ir trīskāršs rozes koncentrāts, kas nepārtraukti baro un mitrina ādu. Iesakām izmēģināt arī sensacionālo 8-Ziedu Nektāra Eļļu, kuras sastāvā ir Itālijas salmene, ilang-ilang, apelsīna ziedi, roze, lavanda, pačūlija, jasmīns un īriss – antioksidantu un barojošo Omega 3 un Omega 6 apvienojums, kas piešķir ādai maigumu.

foto: Publicitātes foto

Vēlaties piešķirt ādai vairāk mirdzuma?

Izmēģiniet 8-Ziedu Zelta Nektāru , lai mitrinātu ādu un piešķirtu tai mirdzumu. Šī meistardarba sastāvā ir vairāk nekā 20 augu un ēterisko eļļu, kas iegūtas no pasaulē augstvērtīgākajām izejvielām un ir piesātināts ar īstu, 24K zeltu.

Zelts skaistumkopšanā tiek izmantots jau izsenis – jau vairāk nekā pirms 2000 gadiem Kleopatra lietojusi zeltu savos ikvakara skaistumkopšanas rituālos, lai saglabātu mirdzošu un starojošu ādu. Ķīnas pirmie alķīmiķi noteica saistību starp zeltu un ilgmūžību – tas bija “dzīvības eliksīrs”.

foto: Publicitātes foto

Mekējat svaigu aromātu?

Izmēģiniet Apelsīna ziedu vai Mandarīnu Eliksīru, lai ievērojami uzlabotu ādas stāvokli un stiprinātu ādas aizsargbarjeru, savukārt jutīgai ādai iesakām Kumelīšu Eliksīru.

foto: Publicitātes foto

Visas Darphin formulas ir radītas tā, lai tās pēc iespējas vairāk līdzinātos ādā esošajiem lipīdiem, tādējādi uzlabojot saderību un ļaujot tām iesūkties ādā, neatstājot eļļainas paliekas.

Turklāt papildus ādu uzlabojošajām īpašībām ēterisko eļļu spēks slēpjas to smaržā, jo burvīgais aromāts ir pirmais, ko jūtat, atverot ēterisko eļļu eliksīru pudelītes.

Ēteriskās eļļas stimulē deguna ožas nervu receptorus, kas aktivizē dažādas sajūtas (enerģijas pieplūdumu, garastāvokļa uzlabošanos, relaksāciju, mieru), kuras iespējams raksturot kā vispārēju labsajūtu.

Lai optimizētu ēterisko eļļu labvēlīgo iedarbību, Darphin ir radījis unikālu detoksifikācijas metodi, ko sauc par Kinezio masāžu.

foto: Publicitātes foto

Padomi uzklāšanai: Ar rādītājpirkstu uzklājiet uz vaigiem, pieres un zoda četrus ēteriskās eļļas pilienus. Slidiniet plaukstas virzienā uz ausīm un pār kakla limfmezgliem. Tad uzspiediet uz atslēgas kaula. Salieciet rādītājpirkstu un trīsreiz veiciet izlīdzinošu kustību pāri pierei. Tad noglaudiet vaigus. Visbeidzot vēlreiz pārvelciet pirkstus pāri kaklam un limfmezgliem, un uzspiediet uz atslēgas kaula. Ar pirkstu galiem noglauda sejas kontūru virzienā uz kaklu. Vēlreiz uzspiediet uz atslēgas kaula.

Jūs būsiet pārsteigti, cik daudz pozitīvu un priekpilnu emociju sniedz šī metode!

Visiem Darphin pirkumiem internetveikalā globallux.store/veikals/saņem īpašu 20% atlaidi, izmantojot atlaides kodu JAUNSDARPHIN20 līdz 30.04.2021.

Darphin pārstāvniecība Latvijā: SIA Global Lux, Tērbatas 28, Rīga, LV-1011.

Seko mums facebook DARPHIN Latvia

Ar plašāku Darphin kosmētiku var iepazīties internetveikalā

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Darphin Latvia