foto: Publicitātes foto
14 dienās slaidāka ar krēma palīdzību
Skaistums
2021. gada 7. aprīlis, 08:40

14 dienās slaidāka ar krēma palīdzību

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Kad svārku un pludmales sezona vairs nav aiz kalniem, ir pēdējais brīdis uzlabot ķermeņa ādas aprises un iegūt slaidāku un tvirtāku siluetu. Turklāt kosmētiskos līdzekļus savstarpēji kombinējot, iespējams panākt pārsteidzoši patīkamu rezultātu, kuru novērtēsi ne tikai pati, bet saņemsi atzinību arī no apkārtējiem.

Noteikti esi dzirdējusi par aļģu un jūras augu izslavēto efektivitāti ādas kopšanā, jo ir pierādīts, ka jūras augu sastāvā esošās vielas efektīvi likvidē ādas starpšūnu telpā uzkrājušos taukus un atjauno ādas veselību. Pētnieki ir atraduši trīs īpaši koncentrētas jūras augu sastāvdaļas, kuru slaidinošā, nostiprinošā un tonizējošā iedarbība ir pierādīta un atzīta kā efektīva mērķtiecīgai ķermeņa korekcijai un tās ir Algotherm AlgoSilhouette līnijas iedarbīguma pamatā un veido efektīvu programmu redzamam rezultātam jau pēc 14 dienām:

Pirmais solis - atbrīvošana no atmirušajām šūnām:

Skrubjveida ziepes ķermenim maigi atbrīvo no atmirušajām šūnām, tādējādi efektīvi sagatavojot ādu siluetu veidojošo produktu uzklāšanai. Ziepes satur “Slaidinošo kompleksu”, kas stimulē mikrocirkulāciju, stimulē tauku šķelšanos un palīdz tos drenēt, savukārt aktīvajai sastāvdaļai Chondrus Crispus aļģei piemīt mitrināšanas un ādas pretnovecošanās iedarbība, kā arī tā ir bagāta ar aminoskābēm, kas ir neaizvietojamas ādas elastībai. Lietojiet dušā 1-2 reizes nedēļā, īpašu uzmanību pievēršot problēmzonām (augšstilbiem, gurniem un vēderam).

foto: Publicitātes foto

Otrais solis- ādas tonizēšana un venozās atteces uzlabošana:

Bieži vien, lietojot tikai pretcelulīta krēmu, nav gaidītā rezultāta, jo pie vainas ir traucēta asinsrite un limfas attece, kas rada smaguma sajūtu un satūkumu, pampumu kājās un pēdās. Tāpēc pirms pretcelulīta krēma uzklāšanas, jāmazina smaguma sajūta un tūska, ko lieliski paveiks šis atsvaidzinošais gels, kas nekavējoties atjauno, tonizē un atslābina nogurušas kājas, palīdzot tām atgūt vieglumu un labsajūtu. Tonizējošais komplekss stimulē ūdens izvadīšanu kopā ar toksīniem un, pateicoties Palmaria Palmata aļģei, tonizē un uzlabo mikrocirkulāciju ādā, savukārt zirgkastaņa stiprina vēnu sieniņas.

foto: Publicitātes foto

Trešais solis - celulīta un tauku šūnu šķelšana

Vispārēji uzlabo ādas izskatu - āda izskatās stingrāka un celulīts samazinās. Slaidinošs serums imitē fiziska treniņa efektu uz ādas. Savienojumā ar fiziskām aktivitātēm un pareizu uzturu tā iedarbība, vairākkārt pastiprinās. Aktīvās jūras augu sastāvdaļas tonizē un slaidina ķermeņa aprises, nostiprinot ādu un samazinot ķermeņa masu, savukārt īpaši uzlabotais kofeīna komplekss novērš tauku šūnu uzkrāšanos un šķeļ taukus, kā arī uzlabo asins mikrocirkulāciju ādā. Īpaši patīkamu šī seruma lietošanu rada atsvaidzinoši atvēsinošā sajūtu un vieglais, patīkamais aromāts. Klāj uz celulīta skartajām zonām no rīta un vakarā, iemasējot to ādā, līdz pilnībā uzsūcies. Pierādīta iedarbība pēc 14 dienām. 

foto: Publicitātes foto

Ceturtais solis - ādas nostiprināšana

Strādājot pie svara samazināšanas, svarīgi  īpaši rūpēties par ādu, lai tā “ietu” līdzi jaunajām ķermeņa aprisēm un neizskatītos ļengana un atslābusi, tāpēc vienlaikus ir jāstiprina arī ādas saistaudi. Šim nolūkam labi der krēmi un eļļas, kas nostiprina ādu. Piemēram, Algotherm Zīdaini nostiprinošais krēms vai Algotherm Atjaunojošā sausā eļļa, jo tie sintezē elastīnu un kolagēnu, tādējādi uzturot ādas elastību un tvirtumu, tādēļ tie piemēroti arī dekoltē un krūšu zonas nostiprināšanai.

Nogludina ādu, padara to stingrāku un elastīgāku. Tā efektīvi novērš ādas bojājumus un veicina veselīgai ādai nepieciešamā kolagēna sintēzi. Pateicoties jūras augu ekstraktiem un augu eļļām, efektīvi izlīdzina ādas virskārtu un samazina strijas, vienlaikus mitrinot, barojot un stiprinot hidrolipīdu slāni.

foto: Publicitātes foto

Nostiprinošais aļģu un augu komplekss efektīvi iedarbojas uz nokarenu ādu, nostiprinot un veicot liftingu. Ķermeņa āda kļūst stingrāka un nostieptāka, arī ādas kontūra izlīdzinās. Sastāvs piemērots lietošanai ar krūti barojošai māmiņai pēc dzemdībām.

Pieredzē dalās Latvijas televīzijas raidījuma “Kultūrdeva” vadītāja KRISTĪNE KOMAROVSKA

foto: Publicitātes foto
Kristīne Komarovska

Izvēloties ķermeņa kopšanas līdzekļus, priekšroku dodu vienkāršam, skaistam un funkcionālam iepakojumam, taču būtiskākā ir produkta kvalitāte, sastāvs un atbilstība manām vajadzībām.

Līdz šim nebiju lietojusi slaidinošus krēmus, jo šķita, ka tas nav nepieciešams, bet pēc Algotherm AlgoSilhoutte slaidinošā seruma izmēģināšanas domāju citādāk. Lai gan pirms līdzekļa lietošanas nekādus ķermeņa aprišu mērījumus neveicu, augšstilbu apkārtmērs ir acīmredzami samazinājies – spriežu pēc šaurajām biksēm, un āda ir kļuvusi daudz tvirtāka. Jāpiebilst, ka manā ikdienas rutīnā ietilpst arī fiziskās aktivitātes – regulāri sportoju. Slaidinošo serumu lietoju gandrīz katru vakaru; ja sanāk aizmirst, tad aizmāršību kompensēju no rīta – pēc dušas. Serums superātri uzsūcas, un tam ir patīkams, neitrāls aromāts. Āda tiek labi mitrināta, kļūst maigāka, un ir sajūta, ka tas “nolīdzina” negludumus. Algotherm ir kvalitatīva kosmētika, kuras sastāvā ir vielas, kas uzlabo, tonizē un palīdz manai ādai izskatīties labāk. Uzticu šim zīmolam rūpes arī par citām sava ķermeņa zonām un tas nav pievīlis!

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar Algotherm

Algotherm produktus iegādājies:

www.myskin.lv aprīlī AlgoSilhouette produktiem -20%

Ādas skaistuma mājas “MySkin” Kalnciema iela 33, Rīga

Lielākajās aptiekās