Cita pasaule
2020. gada 26. oktobris, 10:02

Pilnmēness radīs jaunu enerģiju - horoskops visām zodiaka zīmēm no 26.10. līdz 1.11.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ, tuvojoties pilnmēnesim. Pilna mēness fāze būs sestdien, 31. oktobrī, pl. 16:54.

AUNS

Savas drosmes un oriģinālās domāšanas dēļ vari gūt panākumus tur, kur citi vairās riskēt. Uzticies draugu teiktajam, neapšaubi viņu viedokli – tas palīdzēs labāk saprast savu lomu kāda notikuma attīstībā.

VĒRSIS

Apstākļi būs labvēlīgi gan lietišķu, gan personīgu kontaktu veidošanai. Mēģini katram laikabiedram rast individuālu pieeju, tad vienlīdz labi spēsi saprasties gan ar augstākstāvošām amatpersonām, gan padotajiem. Ieceres plāno ar vērienu, neesi nepamatoti pieticīgs.

DVĪŅI

Domas būs aizņemtas gan ar izdevīgu sakaru veidošanu, gan romantisku attiecību stiprināšanu. Pavadi laiku kopā ar līdzīgi domājošiem, iesaisties jaunā domubiedru grupā vai pats kļūsti par tādas veidotāju. Ja tev nepieciešams atbalsts, izmanto aizbildņu, sponsoru vai mecenātu palīdzību.

VĒZIS

Mobilizē radošos spēkus, domā, kā padarīt dzīvi interesantāku, aizraujošāku. Seko mirkļa iedvesmai, īsteno pārgalvīgas idejas. Vislabāko uzmundrinājumu saņemsi no mīļotā cilvēka. Sīkas aizķeršanās dēļ var nākties pārskatīt savus nākotnes plānus. Nepieļauj, ka emocijas ietekmē tavu objektivitāti – seko loģikai, nevis sajūtām.

LAUVA

Pievērsies aktivitātēm, kas sagādā garīgu baudījumu. Tavas zināšanas un pieredze lieti noderēs, īstenojot radošas ieceres, darbojoties kultūras jomā. Tie, kas par tavu uzņēmību smīnēs, vēlāk būs spiesti atzīt, ka tava taktika bijusi pareiza. Tikai nekļūsti pārgalvīgs – saudzē veselību.

JAUNAVA

Ja jūti, ka sāc buksēt, nemeklē neko jaunu, atceries to, kas reiz palīdzējis atgūt ticību saviem spēkiem. Turpmākajās dienās īpašā notikumā var izvērsties pat ikdienišķa iepirkšanās, nejauša iepazīšanās un citas ierastas darbības. Ja tiec pie necerētiem ienākumiem, nekļūsti izšķērdīgs. Rezerves noderēs vēlāk, lai sasniegtu kādu godkārīgu mērķi.

SVARI

Pieklusini ambīcijas, neesi tik pašpārliecināts – tas var kaitēt tavai reputācijai. Turpini aizsāktās finanšu aktivitātes, nodarbojies ar mājas labiekārtošanu. Kaut tikai kāds novērtētu tavus pūliņus! Tuvinieki to darīs nelabprāt. Nebūs viegli saprasties ar viņiem, jo labi zināsi viņu trūkumus, ātri iekarsīsit strīdos, taču tikpat ātri arī salabsiet.

SKORPIONS

Attapība, asprātīga līdzekļu izvēle un drosmīgi lēmumi palīdzēs neapjukt brīžos, kad sajūtas mudinās darīt vienu, bet veselais saprāts – pavisam ko citu. Brīžiem var pārņemt bažas gan par savu materiālo stāvokli, gan neatkarību. Tomēr drošajiem pieder pasaule.

STRĒLNIEKS

Lielus tēriņus neatļaujies, jo var gadīties, ka, ticis pie kārotā, secini, ka ieguvums nav iztērētās naudas vērts. Lai pielāgotos strauji augošām prasībām, velti uzmanību jaunu zināšanu apguvei vai esošo papildināšanai. Daudz uzmanības prasīs ikdienišķi pienākumi un neatliekamas vajadzības.

MEŽĀZIS

Rūpīgi izsver visus par un pret, pirms sāc rīkoties. Nestreb karstu un ievēro labas uzvedības etiķeti. Disciplinē sevi, centies laikus pabeigt iesāktos darbus. Pēkšņus pārbaudījumus uztver kā jaunu dzīves pieredzi. Negaidīti vari saņemt vērtīgu dāvinājumu. Viegli spēsi atteikties no vecām, savu laiku nokalpojušām lietām.

ŪDENSVĪRS

Esi atklāts, nenoslēdzies sevī, runā ar draugiem, paziņām par sev aktuālām tēmām. Bieži vien situācija pateiks priekšā, kā rīkoties, tev tikai atliks uzticēties un pieņemt spēles noteikumus. Taču nekļūsti arī par automātisku paradumu vergu. Labi darbosies izdoma, cilvēku uzmanību piesaistīsi ar neparastu uzvedību, stilu.

ZIVIS

Lai kā tev gribētos pēc iespējas drīzāk atrisināt situāciju, kurā tev nav noteikšanas, saglabā filozofisku mieru un pacietību. Esi sabiedriski aktīvs, bez aizspriedumiem paud savu viedokli, uzņemies lielāku atbildību. Nebaidies parādīt to, ka esi spējīgs uz daudz ko vairāk nekā citi.