Attiecības
2020. gada 23. oktobris, 04:59

Meganas un Harija kaimiņiem ir aizdomas par nopietnu krīzi pāra ģimenes dzīvē

Jauns.lv

Kopš brīža, kad hercogiene Megana un princis Harijs pārcēlās uz dzīvi Kalifornijā, viņi nenogurstoši atkārto, cik laimīgi jūtas kā ģimene savā jaunajā dzīvesvietā. Tomēr kaimiņi Montesito, Santabarbaras piepilsētā, stāsta ko pavisam citu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Kāds no kaimiņiem, kas dzīvo netālu no Meganas un Harija, izdevumam “New Idea” apgalvojis, ka princis Harijs lielāko daļu laika pavadot mājās bez savas dzīvesbiedres. Viņa vienīgā kompānija esot dēls Ārčijs un suns. Savukārt Megana praktiski visu laiku uzturas netālu esošajā ekskluzīvajā restorānā “Stonehouse”, ko pārvērtusi par tādu kā savu attālināto biroju.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Tur viņa ar līdzi paņemto datoru pavadot teju visu dienu un rīkojot arī darba tikšanās. Bijušas arī reizes, kad Megana restorānā aizsēdējusies līdz vēlai vakara stundai un, kā apliecina aculiecinieki, mājās atgriezusies vien naktī. Savukārt Harijs šajā ēdināšanas uzņēmumā tikpat kā nekad nav redzēts.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Megana restorānā kļuvusi par tik biežu viešņu, ka citi klienti jau sāk uzdot jautājumu, vai tik Megana nav pārcēlusies uz dzīvi viesnīcā, pie kuras pieder arī restorāns “Stonehouse”. Šajā pieczvaigžņu viesnīcā ietilpst kotedžu komplekss ar autostāvvietām un iekoptiem dārziņiem, kas paslēpj mājas no nepiederošu cilvēku skatieniem. Ja ņem vērā to, ka personāls ir augstākās klases un par saviem viesiem nekad neklačojas, tad Megana šeit var justies droši un netraucēti.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36

Kā baumo ļaunas mēles, hercogienei laulībā ar princi Hariju esot iezagušās nopietnas problēmas. Tās esot saistītas ar to, ka Meganas ambīcijām neesot robežu: viņa vēlas kļūt par super veiksmīgu biznesa lēdiju izklaides jomā, kas hercogienei šķiet daudzkārt interesantāk, nekā pieticīgā dzīvesbiedres un maza bērna mātes loma.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Tāpēc viņa tagad visus spēkus velta uzņēmējdarbībai, bet vīram un dēlam atliek “laiks, kas paliek pāri”.

Megana, protams, varēja iekārtot elegantu un modernu biroju savā savrupmājā, ko pāris iegādājās šovasar par 14 miljoniem ASV dolāru. Taču viņai, šķiet, negribas, ka vīrs un dēls “maisītos pa kājām”. Rezultātā hercogiene pavisam maz laika pavada kopā ar ģimeni, kas nevar iepriecināt Hariju. Runā, ka princis jūtoties apvainojies un ļoti neapmierināts ar esošo situāciju, bet tas rada spriedzi viņa attiecībās ar sievu.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās