Dzīvesstils
2020. gada 21. oktobris, 13:41

Slavenā fotogrāfe Annija Leibovica iemūžina visvairāk pelnošo aktrisi Sofiju Vergaru jutekliskā fotosesijā

Jauns.lv

48 gadus vecā kolumbiešu aktrise Sofija Vergara sadūšojusies uz ļoti atklātu fotosesiju. Skaistule fotogrāfei pozējusi pavisam kaila.

Aktrises Sofijas Vergaras jaunības dienu fotogrāfijas

Pēc vidusskolas beigšanas Sofija Vergara Kolumbijas universitātē studēja zobārstniecību. Viņa mācības pameta nieka divus semestrus pirms studiju beigšanas, lai izmēģinātu ...

gallery icon
14

Seriāla “Modern Family” zvaigznes Sofijas Vergaras vārds regulāri tiek iekļauts Holivudas vislabāk apmaksāto aktrišu sarakstos: arī šogad viņa aiz sevis atstājusi nevienu vien pasaulslavenu un atzītu aktrisi. Aiz viņas palikusi pat Holivudas dīva Andželīna Džolija. Sofija Vergara nebaidās no drosmīgiem eksperimentiem un vienmēr ir gatava piedalīties jutekliskās fotosesijās.

Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

gallery icon
29

Šoreiz Sofija, šķiet, pārspējusi pati sevi. Skaistule mākslas vārdā atkailinājusi sevi pilnībā – kā no mātes miesām nākusi pozē vannā, kas piepildīta ar ūdeni un vannas putām. Pozējot fotogrāfijām, Sofija ieņēmusi koķetu pozu, bet intīmākās vietas paslēpusi ziņkārīgo skatieniem, virs ūdens atstājot jutekliskus auguma izliekumus.

Fotogrāfijas tapušas prestižajam žurnālam “Vanity Fair”, to autore ir pasaulē atzītā fotogrāfe Annija Leibovica, kurai pozēt sapņo neskaitāmas slavenības. Leibovicas fotogrāfijas ir īsti mākslas darbi.

Annijas Leibovicas slavenie klienti un fotogrāfijas

gallery icon
8

Sofija Vergara savā “Instagram” kontā sekotāju miljoniem parādījusi vēl dažas bildītes no provokatīvās fotosesijas. Viņa fotogrāfijām pozējusi arī bez apģērba augšdaļas, vien koķetos mini šortiņos. Vergara guļ uz vēdera, tāpēc viņas sievišķie dotumi tāpat paliek apslēpti, bet faniem ir vieta neierobežotai fantāzijai.

Vēl Sofija pozējusi peldkostīmā ar leoparda rakstu. Šis ietērps cieši apņēma viņas figūru, akcentējot aktrises slaidās kājas un tievo vidukli.

Oktobrī kļuva zināms, ka Vergara atkal kļuvusi par vislabāk apmaksāto aktrisi pasaulē.

Sofijas Vergaras un Džo Manganiello kāzas un gatavošanās tām

gallery icon
14

Sofijai Vergarai piešķir zvaigzni Holivudas slavas alejā

Holivudas slavas alejā tika atklāta Kolumbijā dzimušajai aktrisei Sofijai Vergarai veltīta zvaigzne.

gallery icon
17