foto: REUTERS/SCANPIX
Zināms, kura ir pasaulē pelnošākā aktrise
Laika posmā no pagājušā gada jūnija līdz šī gada jūlijam Vergaras bankas konts papildinājies par 43 miljoniem ASV dolāru.
Kino
2020. gada 5. oktobris, 10:30

Zināms, kura ir pasaulē pelnošākā aktrise

Jauns.lv

Aprēķināts, kas šogad ir pasaulē pelnošākā aktrise - šis gods ticis komēdijseriāla "Modern Family" ("Amerikāņu ģimenīte") zvaigznei Sofijai Vergarai.

Laika posmā no pagājušā gada jūnija līdz šī gada jūlijam Vergaras bankas konts papildinājies par 43 miljoniem ASV dolāru, aprēķinājis izdevums "Forbes". Par dalību "Modern Family", kas gan vairs filmēts netiek, viņa ik epizodi saņēma pusmiljonus dolāru. Vēl 10 miljoni gadā nāk par dalību talantu šova "America’s Got Talent" žūrijā, netrūkst aktrisei arī reklāmas līgumu.

Sofija Vergara "Oskara" balvu ceremonijas ballītē 2017. gadā

Aktrise Sofija Vergara pasākumam izvēlējusies modes nama „Michael Kors” tērpu, ko papildinājusi ar zīmola „Lorraine Schwartz” briljantu rotaslietām.

gallery icon
9

Pērn ar nopelnītiem 56 miljoniem saraksta pirmajā vietā bija Skārleta Johansone, bet nu viņas vairs nav pat desmitniekā.

Otro vietu sarakstā ieņem Holivudas veterāne Andželīna Džolija ar 35 miljoniem dolāru, bet 31 miljonu sapelnījusi Gala Gadota, kas 20 miljonus vien saņēmusi par dalību "Netflix" grāvējā "Red Notice", kas pie skatītājiem nonākšot nākamgad.

Tā kā kopš marta kinoteātru darbība ir krietni ierobežota, bet kinozvaigznes taču nereti labi nopelna no kases ieņēmumu procentiem, visvairāk pelnošo aktrišu sarakstā ielauzušās vairākas TV zvaigznes, kas, izrādās, neslikti saņem arī par filmēšanos seriālos.

Bez "Modern Family" zvaigznes Vergaras, kas sarakstā ir pirmajā vietā, desmitniekā ir arī "Grejas anatomijas" aktrise Elena Pompeo un "Kalpones stāsta" spīdekle Elizabete Mosa.

Kopā saraksta pirmo desmit vietu ieguvējas nopelnījušas 254 miljonus ASV dolāru. Un astoņām no viņām lielākie ieņēmumi bijuši no TV seriāliem un straumēšanas platformām.

Pelnošāko aktrišu TOP 10 (miljonos ASV dolāru):

1. Sofija Vergara - 43
2. Andželīna Džolija - 35,5
3. Gala Gadota - 31,5
4. Melisa Makkārtija - 25
5. Merila Strīpa - 24
6. Emīlija Blanta - 22,5
7. Nikola Kidmena - 22
8. Elena Pompeo - 19
9. Elizabete Mosa - 16
10. Viola Deivisa - 15,5