foto: Shutterstock
Saņemsi negaidītas ziņas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 5.10. līdz 11.10.
Cita pasaule
2020. gada 5. oktobris, 10:04

Saņemsi negaidītas ziņas - horoskops visām zodiaka zīmēm no 5.10. līdz 11.10.

Jauns.lv

Uzzini, kas tev šonedēļ rakstīts zvaigznēs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Lēnām, bet neatlaidīgi virzies augšup pa karjeras kāpnēm. Tos, kas bezatbildīgi izturas pret saviem pienākumiem, nenosodi. Ievēro darbu kārtību un secību pats. Nejaucies pa vidu tur, kur viss notiek arī bez tavas kontroles. Tad arī citu veikums sagādās prieku.

VĒRSIS

Ja ierastā darbošanās cerētos rezultātu nedod, meklē radošāku pieeju. Optimisma tev netrūks, un tas jau būs daudz. Plāno nelielus ceļojumus, piedalies saviesīgos pasākumos, organizē lietišķas tikšanās, izklaides pasākumus. Tev lieliski izdosies garlaicīgo padarīt interesantu, aizraujošu.

DVĪŅI

Seko cēliem nodomiem, esi pacietīgs un neatlaidīgs – rezultāts būs ieguldīto pūliņu vērts. Viss, ko panāksi un sasniegsi, būs vai nu grūta, pacietīga darba rezultāts, vai kā balva par kādu iepriekš izdarītu labu darbu. Paveiktais liecinās, ka neesi velti mācījies un neatlaidīgi cīnījies, lai varētu īstenot iecerēto. 

VĒZIS

Neatlaidīga darbošanās pārliecinās vairāk nekā gudra runāšana. Pateicoties kādai spontānai rīcībai, satiksi cilvēkus ar radniecīgām vēlmēm un domu gājienu. Rutīnā iestigušu attiecību uzlabošanai ieteicams izrauties no ikdienas ierastības un ļauties ceļotpriekam.

LAUVA

Būs grūti izprast procesus, kas nepakļaujas loģiskiem skaidrojumiem un kurus ietekmēt nav tavos spēkos. Dinamisks dzīves ritms prasīs daudz spēka un izturības, tāpēc, pirms pilnu krūti meties iekšā kādā darbā, padomā, kā atjaunosi iztērēto enerģiju. Kamēr nebūsi atradis stabilu pamatu zem kājām, kas palīdz saglabāt līdzsvaru kritiskos brīžos, darboties būs grūti.

JAUNAVA

Piemērots brīdis autoritātes un popularitātes celšanai. Paužot savu viedokli, uzklausi arī apkārtējos. Vari doties darba braucienā – klātienē sarunas ritēs raitāk, nekā izmantojot elektroniskos saziņu līdzekļus. Interesanti sadarbības piedāvājumi un uzmanības apliecinājumi signalizēs par to, ka tavs darbs ticis pamanīts.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Ja gribi, lai mājās valdītu patīkama gaisotne, vairāk laika velti ģimenei. Rūpējies par drošību, sargies no riskantām vai bīstamām situācijām un nodarbēm. Apliecini, ka savstarpējas sapratnes un saticības dēļ esi gatavs pieklusināt ambīcijas. Gūtie panākumi būs apliecinājums tavai mērķtiecībai un centībai.

SKORPIONS

Kaut arī dzīve ritēs ierasto gaitu, pretrunas un nesaskaņas būs pierimušas, tomēr nepametīs sajūta, ka visdrīzākajā laikā kaut kam ir jānotiek. Uzmanīgāk izvērtējot sasniegto, iespējams, secināsi, ka ne viss tevi apmierina. Dodoties uz tikšanos, neliec uz sevi gaidīt. Daudz nāksies ieguldīt, lai apietu domstarpības.

STRĒLNIEKS

Esi elastīgs saskarsmē ar apkārtējiem. Ja spēsi pielāgoties, būsi ieguvējs. Iespējamas izmaiņas ierastajā darba kārtībā. Atmaksāsies iepriekš ieguldītais darbs vai līdzekļi. Veidosies sajūta, ka dzīve ieiet stabilās sliedēs, taču atslābināties būs par agru. Var gadīties, ka atrodas kāds sen pazudis priekšmets.

MEŽĀZIS

Bez kurioziem neiztiksi. No neprognozējamām situācijām nebaidies, ikviena avantūra, kurā iesaistīsies, palīdzēs apzināties savu iespēju robežas. Atbildīgi izturies pret lietām, par kurām esi personīgi atbildīgs. Ja kaut kas neizdodas, kā iecerēts, nenovel vainu uz citiem. Godīgi atzīstot savas kļūdas, būs vieglāk saglabāt labu reputāciju.

ŪDENSVĪRS

Nepametīs sajūta, ka nekas svarīgs nenotiek, un pat nekas neliecina, ka varētu notikt. Ierastas tikšanās, došanās uz darbu, problēmas kā jau problēmas, rūpes kā jau rūpes. Kaut ko jaunu vari sākt tikai tad, ja uzņemies individuālu atbildību. It visā meklē zelta vidusceļu, centies apvienot lietderīgo ar patīkamo.

ZIVIS

Panākumi neizpaliks, ja būsi aktīvs un enerģisks. Var nākties kārtot morālus vai materiālus parādus, palīdzēt cilvēkiem, kas reiz palīdzējuši tev. Darba būs daudz, taču ne viss, ko darīsi, atmaksāsies. Apmeklējot izklaides pasākumus, vari iegūt kādas personas simpātijas.