foto: No Facebook ieraksta
"Vai tev vajag naudu? Pārdod man savu meitu!" Tēvs pie "Alfas" saticis dīvainu sievieti; brīdina citus
Bērni
2020. gada 16. septembris, 12:45

"Vai tev vajag naudu? Pārdod man savu meitu!" Tēvs pie "Alfas" saticis dīvainu sievieti; brīdina citus

Jauns.lv

Kāds sociālās vietnes "Facebook" lietotājs dalījies savā pieredzē, vienlaikus brīdinot citus. Viņš pie tirdzniecības centra "Alfa" saticis kādu sievieti, kura piedāvājusi nopirkt viņa bērnu.

Vīrietis raksta: "Esiet uzmanīgi, jo īpaši tie, kas viegli pakļaujas hipnozei. "Alfā" iegriežos ļoti reti, bet šodien vajadzēja brīdi uzgaidīt pie centrālās ieejas kopā ar savu 1,5 gadus veco meitu. Ļāvu viņai paspēlēties krēslu konstrukcijās. Tad ievēroju, ka pie viņas pienākusi sveša sieviete. Man viņa šķita dīvaina, tādēļ uzreiz paņēmu meitu rokās. Tomēr šī man nāca klāt un, skatoties acīs, mierīgi teica: "Vai tev vajag naudu? Vai tev nav grūti viņu noturēt? Re, cik viņa smaga! Pārdod man savu meitu! Cik tu gribi par bērnu?" "

Sieviete mēģinājusi meitai pieskarties. Kad vīrietis teicis, lai viņa iet prom, sieviete pienākusi no otras puses un atkārtojusi to pašu pāris reizes. 

Pēc tam prasījusi cigareti, bet vēlāk izvilkusi savas.

Viņš norāda, ka sieviete bijusi vecumā no 20 līdz 30 gadiem. Neliela auguma (apmēram 1,5 m), ar gaiši sprogainiem  matiem, tumšām acīm. Bijis uzkrītošs meikaps ap acīm un uz lūpām, gari  nagi sarkanā krāsā. Latviski runājusi bez akcenta. Mugurā bijusi melna ādas jaka un melnas auduma bikses. Zem jakas apakšā bijis zils džemperis ar kapuci.

"Jau kādus 20 gadus nepakļaujos hipnozei, bet kādam citam tas var beigties savādāk. Ziņoju policijai. Uzzināju, ka Valsts policijai nav e-pasta, uz kuru pārsūtīt bildes, tāds esot tikai pašvaldības policijai. Bet neko īpašu viņi jau izdarīt nevarot, jo nekas jau vēl nebija noticis. Esmu gan dzirdējis par paziņām, kas hipnozes iespaidā ir atdevuši naudu vai nopirkuši dīvainas lietas par nesamērīgu summu. Tā kā iesaku būt uzmanīgiem," raksta meitas tēvs. 

Ierakstu viņš nesen papildinājis, norādot, ka komentētāji sievieti esot atpazinuši kā Sandiju no Limbažu puses. Viņai esot narkotiku atkarība un garīgās veselības problēmas, šobrīd esot bezpajumtniece. Vīrietis aicina vecākus uzmanīties.