Baltijā lielākā "outlet" atklāšana Piņķos

Šodien, 14. augustā, Piņķos, durvis vēra lielākais iepirkšanās ciemats Baltijas valstīs – "Via Jurmala Outlet Village". Svinīgās lentas griešanā piedalījās ...

gallery icon
133
2020. gada 14. augusts, 15:22

FOTO: atklāj Baltijā lielāko "outlet" ciematu

Jauns.lv / LETA

Šodien, 14. augustā, Piņķos, durvis vēra lielākais iepirkšanās ciemats Baltijas valstīs – "Via Jurmala Outlet Village". Svinīgās lentas griešanā piedalījās Babītes mērs Aivars Osītis un projekta attīstītājs, uzņēmuma Outletico valdes loceklis Andrejs Dozorcevs.

Latvijā nekā tamlīdzīga līdz šim nav bijis, tādēļ sagaidāms, ka outlet ciemats "Via Jurmala Outlet Village" kļūs par vietējo veiksmes stāstu.

"Mēs esam izveidojuši pilsētu pilsētā - iepirkšanās ciematu zem klajas debess. Aicinām visus apmeklētājus izbaudīt pastaigas pa krāšņajām Vidusjūras stila ieliņām, paelpot piejūras svaigo gaisu un pavadīt laiku omulīgās kafejnīcās un restorānos, kā arī bērnu rotaļlaukumā. Un pats svarīgākais – izklaidēties un izbaudīt unikālu iepirkšanos," stāsta projekta attīstītājs, uzņēmuma Outletico valdes loceklis Andrejs Dozorcevs.

Babītes novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Aivars Osītis: "Esam gandarīti, ka arī Baltijā pirmais Eiropas līmeņa modes zīmolu outlet ciemats "Via Jurmala Outlet Village" saistīsies tieši ar Babītes novada vārdu. Vēl viena sakopta teritorija, vieta, kas veicinās tūrisma attīstību un radīs jaunas darba vietas.

Jāatzīmē gan, ka līdz ar outlet ciemata atklāšanu radušies jauni izaicinājumi, viens no būtiskākajiem – satiksmes infrastruktūras sakārtošana, ko kopīgiem spēkiem esam jau sākuši risināt, lai ar jaunā tirdzniecības kompleksa atvēršanu apmierināti būtu ne tikai tā apmeklētāji, bet arī Piņķu iedzīvotāji". 

“Esam ļoti priecīgi, ka pasaulē pazīstami modes zīmoli un starptautiski uzņēmumi sadarbojas ar mums, lai padarītu iepirkšanos mūsu klientiem vēl aizraujošāku,” stāsta Andrejs Dozorcevs. Jau no pirmās "Via Jurmala Outlet Village" atvēršanas dienas outlet ciematā būs pieejami vairāk nekā 100 pasaulē iecienīti modes preču zīmoli.

“Baltijas tirgum šis ir unikāls koncepts, kurā mēs piedāvājam pasaulē pazīstamu luksusa zīmolu preces. Pirmajam outlet ciematam Baltijas reģionā jākļūst populāram ne tikai Rīgā, bet arī visās Latvijas kaimiņvalstīs,” stāsta Baltijā vadošā modes preču mazumtirdzniecības zīmola Apranga Group, ģenerāldirektors Rimantas Perveneckas.

Eiropas līmeņa iepirkšanās un atpūtas vieta starp Rīgu un Jūrmalu, kas vietējos iedzīvotājus un ārvalstu viesus sagaidīs ar plašu pērno sezonu un īpaši outlet konceptam izstrādātu kolekciju modes apģērbiem, apaviem un aksesuāriem. Visa gada garumā pasaulē populāru un iecienītu zīmolu produkciju būs iespējams iegādāties par 30% līdz 70% zemākām cenām.

"Via Jurmala Outlet Village" iepirkšanās ciematā 13 500m2 platībā izvietoti teju 70 pazīstami modes preču zīmolu apģērbu, apavu un aksesuāru veikali, kafejnīcas un restorāni, kā arī 600m2 plašs bērnu rotaļu laukums.