foto: Publicitātes
Renārs Zeltiņš atklāj, kā "uztur dzirkstelīti" attiecībās ar sievu
Pie Aijas un Naura raidījumā ciemos - Renārs un Ieva.
Attiecības
2020. gada 21. jūlijs, 08:58

Renārs Zeltiņš atklāj, kā "uztur dzirkstelīti" attiecībās ar sievu

Jauns.lv

Aijas un Naura Brikmaņu veidotā sarunu šova “Ģimenes sarunājas” jaunākajā sērijā, kas pie “ReTV” un “STV Pirmā!” skatītājiem nonāks jau šonedēļ, šovmenis Renārs Zeltiņš un viņa sieva Ieva Koha-Zeltiņa ļausies atklātības mirkļiem un pastāstīs ne tikai to, kā pirmo reizi satikušies, bet arī dalīsies pieredzē, kā pēc vairākiem kopdzīves gadiem nezaudēt īpašo “dzirkstelīti” attiecībās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Renārs neslēps – viņam ir ļoti paveicies ar Ievu, kura iemieso visas tās vērtības, kas viņam ir svarīgas. Tāpat šovmenis ir pārliecināts – tas, vai sieviete attiecībās ir laimīga, lielā mērā atkarīgs no vīrieša vieduma un spējas ieklausīties mīļotās sajūtās. “Arī sievietei nepieciešama atpūta, īpaši pēc bērniņa nākšanas pasaulē. Vajag atpūtu, atslēgšanos, savas lietas. Un tikai ar šo enerģiju atgriežoties, var rasties īpašā dzirksts. Tā gan ir ļoti grūti noturama, jo šajā laikmetā ir daudz kārdinājumu un iespēju ļauties dēkām. Tāpēc abiem ir jāpiedomā pie attiecībām un tikai tad ir iespējams ilgtermiņā noturēt šo ugunskuru, šo kaisli, metot ik pa laikam oglītes klāt,” romantiskās pārdomās raidījumā dalīsies Renārs Zeltiņš.

foto: Publicitātes
Pie Aijas un Naura raidījumā ciemos - Renārs un Ieva.

Zeltiņu pāris ļausies arī asprātīgām spēlēm. Tā, piemēram, spēlē, kurā abiem būs jāuzzīmē partnera mīļākā ķermeņa daļa, Renārs ar veiklu roku uzzīmēs acis un vasaras raibumiņus, atklājot, ka tieši tie viņu savaldzinājuši. Tāpat viņš  pastāstīs, ka telefonā Ievas numurs joprojām ir piefiksēts zem vārda “Vasaras raibumiņš”. “Šī iezīme man ļoti valdzina Ievā un tā man šķiet ļoti unikāla. To es arī iemīlēju,” sirsnīgi saka Renārs. Tāpat viņš dalīsies atmiņās, kā bildinājis savu mīļoto un neslēps – bijis tik uztraucies, ka pirms liktenīgā mirkļa abi pat pamanījušies sastrīdēties.

Renārs Zeltiņš ar draudzeni Ievu Kohu Japānas ārēs

gallery icon
36

Izklaidējošo un iedvesmojošo sarunu šovu “Ģimenes sarunājas" var lūkot otrdien, 21. jūlijā plkst. 19:10, kanālā “ReTV”, un trešdien, 22 jūlija plkst. 21:00, televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās