Dzīvesstils
2020. gada 24. jūlijs, 06:52

Megana Mārkla un princis Harijs automašīnas un mājas dēļ nonāk jaunā skandālā

Jauns.lv

Saseksas hercogu pāris devis jaunu iemeslu kritikai. Sabiedrība tagad nosodījusi 38 gadus veco Meganu un 35 gadus veco Hariju par braukšanu automašīnā “Cadillac Escalade”.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Saseksas hercogu pārim atlika pa ilgiem laikiem pirmo reizi iziet sabiedrībā, lai pār viņu galvām atkal gāztos gūzma kritikas. Šoreiz skandāls aizsācies automašīnas dēļ, kādu bijušie britu karaļnama pārstāvji izvēlējušies savai ikdienai Losandželosā.

Izrādās, ka “Cadillac Escalade” ir viena no videi nedraudzīgākajām automašīnām. Tā rada aptuveni 26 reizes vairāk oglekļa dioksīda, nekā vidējā statistiskā automašīna. Šādi rādītāji ievērojami grauj Meganas un Harija reputāciju, jo viņi paši sevi dēvē par dedzīgiem vides aizstāvjiem.

“Vienīgais, par ko Hariju var pieskaitīt “zaļajiem” ir viņa gumijas zābaki. Pašpasludinātais eko cīnītājs, kuram patīk lasīt lekcijas citiem par vides aizsardzību, aiz sevis atstāj daudz vairāk ogļskābās gāzes nekā daudzi no mums,” par karalienes Elizabetes II mazdēlu izteicies bijušais Lielbritānijas parlamenta loceklis Normens Beikers.

Lietuviešu zīmola "Magic Linen" lina kleita, kuru izvēlējusies arī Megana Mārkla

gallery icon
7

Viņš arīdzan veicis izmeklēšanu, kuras rezultātā atklājies, ka savrupnams, kurā dzīvo Saseksas hercogu ģimene Losandželosā – ir vēl viens liela oglekļa dioksīda daudzuma avots. Beikers ieteicis Saseksas hercogiem pašiem samazināt oglekļa izmešu apjomu jeb arī vairāk publiski neuzstāties ar runām par vides katastrofām, informē “The Sun”.

Prinča Harija un Meganas īrētā māja Malibu

gallery icon
28

Daudzi karaliskās ģimenes fani nostājušies Beikera pusē. “Kādi gan viņi ir liekuļi”, “Viņu vārdi ir tukši”, “Kāds kauns!”, “Greznība viņiem tomēr ir daudz svarīgāka par ekoloģiju!”, “Kā nav kauna melot, skatoties mums acīs”, “Saseksi un ekoloģija – tie ir divi sen kopā nesavienojami jēdzieni”, - šos un līdzīgus komentārus internetā atstājuši fani.

2019. gads. Princis Harijs vizītē Nīderlandē sāk saņemt pirmās Ārčijam domātās dāvaniņas

gallery icon
13

Interneta lietotāji atgādinājuši arī par aizvadītajā vasarā piedzīvoto skandālu, kas saistās ar Meganas un Harija ceļojumiem. Sabiedrības izbrīnu raisīja tas, ka dzīvesbiedri 11 dienu laikā bija veikuši četrus avio pārlidojumus privātajās lidmašīnās. Šādi avio laineri atmosfērā atstāj daudz oglekļa dioksīda un citas kaitīgas vielas.

Meganai Mārklai kleita par 38 sterliņu mārciņām

Saseksas hercogiene vizītei Velingtonā (Jaunzēlande) izvēlējusies draudzīgo cenu zīmola „ASOS” kleitu par 38 sterliņu mārciņām, kam pieskaņojusi „Karen Walker” trenci ...

gallery icon
13