foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone.
Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone.
Bērni
2020. gada 21. jūlijā, 05:55

Slavenību bērni, kuri iet savu vecāku pēdās

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Pavadot bērnību radošā ģimenē, industrijas profesionāļu vidē un sabiedrības uzmanības centrā, slavenību bērniem nav citas izvēles, kā sekot vecāku piemēram un par savu nākotni izvēlēties tēva vai mammas profesiju.

Slavenību bērni, kuri iet savu vecāku pēdās...

11 gados uz lielās skatuves

Mūziķes Dženiferas Lopesas 11 gadu veco meitu Emmu Maribelu Munizu, kuras tēvs ir dziedātājs Marks Antonijs, plašāka publika iepazina Nacionālās futbola līgas slavenajā Super Bowl izcīņas puslaika koncertā. Viņa, izpildot Alīsijas Kīsas dziesmas If I Ain’t Got You adaptāciju, pierādīja, ka ir mantojusi ne tikai māmiņas daiļo izskatu, bet arī balsi. Tētis, protams, ar to lepojas Instagram: „Emma, tētuks ir ļoti lepns. Tu esi mana mīlestība, un es vienmēr būšu tavs.”

foto: Mario Houben/Cal Sport Media/Sip/ Vida Press

Repa nākotne

Nortai Vestai, TV šovu zvaigznes, uzņēmējas, influenceres Kimas Kardašjanas un mūziķa Kanje Vesta meitai, ir milzīgas karjeras izvēles iespējas. Patlaban, sešu gadu vecumā, viņu interesējot mūzika, un to viņa praktizē tēva tā sauktajos svētdienas dievkalpojumos un tēva zīmola Yeezy modes skatē Parīzē.

foto: WWD/Shutterstock/ Vida Press
foto: SplashNews.com/ Vida Press

Restlinga dinastija

Pirms Dveins Džonsons kļuva atpazīstams kino industrijā, viņš bija profesionāls restlinga cīkstonis ar pseidonīmu Roks. Simone Džonsone, kas ir viņa pirmdzimtā, arī ir sākusi trenēties cīņu sportā un grasās kļūt par jau ceturto sportisti ģimenē (vecaistēvs Rokijs Džonsons un vecvectēvs Pīters Maivija ir WWE restlinga Slavas alejā).

foto: Kristina Bumphrey/Shutterstock/ Vida Press

Tradīcijas

Zigijs Mārlijs, kam bija tikai 12 gadu, kad tēvs regeja mūzikas leģenda Bobs Mārlijs nomira, cenšas turpināt ģimenes tradīcijas. Viņš kopā ar radiniekiem ir izveidojis grupu The Melody Makers un uzstājas arī ar dziesmu, ko Bobs tiem kādreiz ir uzrakstījis.

foto: SplashNews.com/ Vida Press

Slavas garša

Lai cik skarbs kā skolotājs būtu šefpavārs Gordons Remzijs, viņam meitai Matildai amata prasmes ir izdevies iemācīt tik labi, ka meitene ir piedalījusies sacensībās Meistarpavāri juniori un nu vada pati savu pavāršovu Matilda and The Ramsay Bunch televīzijas kanālā BBC. „Viņš ir ļoti stingrs. Salīdzinājumā ar viņa mani ēdieni ir daudz vienkāršāki – ja trūkst kāda sastāvdaļa, tas nav nekas traks. Viņam tā būtu katastrofa,” atklājusi 18 gadu vecā meitene.

foto: ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection/ Vida Press

Piemiņai

Savvaļas dzīvnieku aizsardzības speciālista Stīva Irvinga mīlestību pret dzīvniekiem ir mantojuši arī viņa bērni Bindija un Roberts. Tagad izaugušie bērni ir Animal Planet televīzijas šova Crikey! It’s the Irwins zvaigznes un dara visu, lai ar saviem dabas aizsardzības pūliņiem saglabātu dzīvu bijušā krokodilu mednieka piemiņu.

foto: CAMERA PRESS/Theodore Wood / Vida Press
foto: Vida Press

Kāda māte, tāda meita

Repera Jay Z un mūziķes Bejonses pirmdzimtā meita Blū Aivija jau esot miljons ASV dolāru vērta (lielākoties tāpēc, ka viņas vecāki ir miljonāri). Neraugoties uz iedzimto veiksmi, jaunā meitene gribot būt individuāla mūzikas industrijas zvaigzne. Viņa jau ir piedalījusies mammas dziesmas Brown Skin Girl videoklipā, un Aivijas vārds tiek minēts mūzikas autoru sarakstā.

foto: Instagram, Vida Press

Gatava

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona vienīgā meita Perisa Džeksone ne tikai strādā par modeli, bet arī dzied un spēlē ģitāru grupā Soundflowers. Sociālā tīkla Facebook dokumentālo filmu sērijā Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn jaunā sieviete atklājusi, kāda ir slavas mantinieces dzīve: „Uzaugot visas sabiedrības acu priekšā, cilvēki mēdz aizmirst, ka es arī esmu cilvēks. Bērnībā tā nebija mana izvēle, bet tagad es esmu tam visam gatava!”

foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone.
Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone.