Dzīvesstils
2020. gada 8. jūlijs, 05:18

Cik daudz vasaras var ietilpināt vienā žurnāla numurā?

Žurnāls "OK!"

Te tā ir – vasara pilnbriedā žurnāla OK! jaunajā numurā. Ar vērtīgām sarunām, atziņām, piedzīvojumiem un dzīvesprieku. Ar pludmali, atvaļinājumu, patīkamiem dārza darbiem, draudzeņu sarunām, pasakainu pikniku, dabas veltēm mūsdienīgā mērcē un filmām, kas aizved ceļojumā...

Žurnāla OK! jaunajā numurā lasi:

  • Aktrise Lelde Dreimane ir tieši tik skaista, lai sarunas laikā no viņas, kā saka, nespētu novērst acis. Brīnišķīgā kārtā skaistums apvienojies ar lielisku humora izjūtu un dzīvesprieku. Tam pievienojusies empātija un veselīga paškritika, faktiski vairs neatstājot vietu sliktajām īpašībām. Taču sāpīgiem un pat traģiskiem notikumiem viņas dzīvē vieta diemžēl tomēr atradās. Un par tiem viņa arī pirmo reizi runā intervijā.
  • Sarunājamies ar olimpisko jātnieku Kristapu Neretnieku – viņš ne tikai zina visu par zirgu psiholoģiju, zirgu vārdotājiem un zirgu SPA, bet ir arī sava sporta veida entuziasts. Kristapa pacietība un mērķtiecība ir patiesi apbrīnojama. Par savu zirgu viņš saka: “Moon Ray ir milzīga sirds un cīņasspars.” Viņi abi ir gatavi nocelt medaļas visstiprākajiem.
     
  • Izlasi arī interviju ar Ilzi un Ivaru Beitāniem un uzzini, kā Aerodium šefs apprecēja skaistumkaralieni. Viņš ieraudzīja viņu uz žurnāla vāka. Viņa bija 19 gadus jaunāka un vispār attiecības nemaz nemeklēja. Viņš tomēr bija nolēmis, ka viņa būs īstā. Un viņa bija...
     
  • Stāsts par aktrisi Rīsu Viterspūnu. Slavas virsotnes sasniegusi ar gudrās blondīnes lomu un saņēmusi Oskaru, nu Rīsa cīnās par sieviešu līdztiesību Holivudā. Pretēji pareģotajam, aktrise pēc četrdesmit filmējas daudz vairāk nekā agrāk, un pērn Forbes vērtējumā bija iekļauta 100 ietekmīgāko pasaules sieviešu sarakstā. Viņa mērķtiecīgi izmanto televīzijas renesansi, kas ļāva notikt viņas lolotajiem projektiem Lielie mazie meli un Rīta šovs.
     
  • Ciemojamies slavenību dārzos. Mūsdienās dārzs drīkst būt tāds, kādu tu to vēlies. Nereti tas ir pašu izveidots paradīzes stūrītis pagalmā. Dārzs ir vieta, kur baudīt ziedu krāšņumu, kur bērniem apēst no dobes noplūktus dārzeņus un kur dārza darbos glābties no ikdienas skrējiena.
     
  • Draudzeņu sarunas. Viņu draudzībai nav pārāk sena vēsture. Un viņas ir pilnīgi pretpoli – cik viena ekstraverta, tik otra introverta, cik viena skaļa, tik otra klusa, viena mīl klasiku, otra eklektiku. Bet tieši tas deviņu gadu garumā vieno žurnālisti Unu Ulmi un modes dizaineri Ivetu Vecmani. Arī šobrīd viņu dzīves rit teju vai pretējās orbītās – kamēr viena dzīvo laukos, otra radījusi jaunu apģērbu kolekciju un realizējusi savu sapni par veikalu, tāpēc viņām ir par ko parunāt! Atklāti par krīzes mācībām un ceļu pie sevis.
     
  • Viedās aukles. Uzņēmēja, Riga TehGirls vadītāja, divu meitu mamma Anna Andersone stāsta, kā viedierīces var palīdzēt vecākiem rast sirdsmieru par bērnu drošību. “Mūsu dzīve vairs nav iedomājama bez dažādām tehnoloģijām, un bērniem ir jāmāk tās pielietot, ne tikai lai izklaidētos, bet arī citās dzīves situācijas,” ir pārliecināta Anna.
     
  • Noorganizē pati! Pikniks kā pasaka – glempingā, mājīgā teltī, kur piedomāts pie katras detaļas. Idejās un ieteikumos dalās pasākumu un vides dekoratore Baiba Prindule-Rence.
     
  • Mazsālīts zandarts ar mārrutku krēmu un pētersīļu mērci, vēja zivs ar mārrutku mērci, zirņiem un sparģeļiem, stirnas fileja ar baraviku-grūbu sautējumu un vasaras dārzeņiem. Dabas veltes mūsdienīgā mērcē gatavo restorāna Ferma šefpavārs un Restorānu servisa skolas īpašnieks Māris Astičs.
     
  • Galamērķis – Viļņa pēc pandēmijas karantīnas. No gleznainām vecpilsētas ieliņām un laukumiem, kas šovasar pārvērtušies milzīgā āra kafejnīcā, līdz leģendām un nostāstiem, kas vijas tai cauri, un pat lidojumam ar gaisa balonu. Ko vienā nedēļas nogalē var pagūt apskatīt un izbaudīt Lietuvas galvaspilsētā, stāsta OK! galvenā redaktore Laila Pastare.
     
  • Mācāmies no slavenībām. Ir dāmas, kas vienmēr izskatās satriecoši. Uz sarkanajiem paklājiem viņas ir glamūrīgas, bet paparaci fotogrāfu kadros – relaksēti bezrūpīgas. Uzzini, kā viņām tas izdodas, kā jāiepērkas un kas jāizvēlas.
     
  • Dzīve pludmalē. Aktuālākie peldkostīmu modeļi un aksesuāri perfektam atpūtnieces koptēlam.
     
  • Vasaras sezonā izsmidzināmais ūdens sejai ir must have produkts. Tas ne tikai atsvaidzina ādu, bet arī to mitrina, tonizē un palīdz labāk uzsūkties kosmētikai.

Taču jāņem vērā, ka ir dažādi šā ūdens veidi, kuri atšķiras gan pēc pielietojuma, gan iedarbības. Ziedūdens, minerālūdens, termālais ūdens, celulārais ūdens un ūdens ar dažādām piedevām – tik plašs ir izsmidzināmo produktu piedāvājums. Skaidrojam būtiskākās atšķirības starp tiem.

  • Filmas, kas aizved ceļojumā. Kamēr tūrisma nozare atgūstas pēc pandēmijas un šķiet, ka visdrošāk ir palikt mājās, ļaujies kino ceļojumiem! Piedāvājam idejas dažādiem noskaņojumiem un gaumēm.
     
  • Par grāmatām, kas lasītas pēdējā laikā, stāsta aktrise Inga Alsiņa-Lasmane.
foto: Publicitātes foto

Žurnāla "OK!" jaunais numurs nopērkams preses tirdzniecības vietās visā Latvijā un "Bolt Food" lietotnē "Narvesen" veikala sadaļā "žurnāli", kā arī digitālā formā www.zurnali.lv "App Store" un "Google play".