Attiecības
2020. gada 30. jūnijs, 06:03

Bērniņa gaidībās esošā Keitija Perija atklāj, ka pirms kāda laika apsvērusi iespēju izdarīt pašnāvību

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija, kura šobrīd ir sava pirmā bērniņa gaidībās, atklājusi, ka pirms trīs gadiem apsvērusi iespēju izdarīt pašnāvību, ziņo DailyMail.

Keitijas Perijas koncertā "Arēnā Rīga" pilnīgs "anšlāgs"

Dziedātājas Keitijas Perijas koncertu, kas svētdien notika "Arēnā Rīga", noskatījušies 11 000 skatītāju.

gallery icon
113

Dziedātāja esot iekšēji sabrukusi pēc toreizējās šķiršanās ar aktieri Orlando Blūmu. Tāpat arī viņas albums “Witness” nav atnesis cerēto karjerā. Gan privātajā, gan profesionālajā sfērā viņa bijusi savas dzīves zemākajā punktā.

“Mana karjera visu laiku gāja augšup. Tad vienu brīdi viss izmainījās. No malas skatoties, tas droši vien nebija nekas liels, bet man personīgi tā bija katastrofa, ” viņa atklājusi radiostacijai “SiriusXM CBC”.

Perija atklājusi, ka tieši ticība Dievam palīdzējusi dziedināt viņas iekšējo stāvokli. Mūziķe uzskata, ka viņai droši vien vajadzēja sabrukt, lai varētu sevī atklāt citas šķautnes nekā visu laiku dzīvot kā izslāpušai popzvaigznei. “Es mēģināju atrast veidus, kā būt pateicīgai. Kad kļuva ļoti grūti, staigāju apkārt un teicu : “Esmu pateicīga!” Iespējams, ka tieši pateicība izglāba manu dzīvību,” runājot par savas garīgās veselības jautājumiem, atklājusi Perija.

“Es uzskatu, ka mani ir radījis kaut kas lielāks. Ticu, ka viņam ir bijis iemesls mani radīt. Domāju, ka ikviens cilvēks ir radīts ar kādu mērķi.”

Baumas, ka Perija un Blūms ir romantiskās attiecībās, izskanēja 2016. gadā pēc Zelta globusa balvu pasniegšanas ceremonijas, kur abi bija redzēti flirtējam. Dažus mēnešus vēlāk Kannu kinofestivālā viņi apstiprināja, ka ir attiecībās.

Vien gadu vēlāk – 2017. gadā abi izšķīrās. Tagad mūziķe atklāj, cik ļoti to pārdzīvojusi. Jāteic, ka šķiršanās gan nebija ilga, jo pāris mēnešus vēlāk pāris atkal sagāja kopā.

2019. gadā Blūms bildināja Periju, savukārt šogad martā dziesmas “Never Worn White” videoklipā mūziķe paziņoja, ka ir mātes cerībās.

Keitija Perija prezentē mākslīgo skropstu līniju „Katy Perry Lashes”

gallery icon
21