foto: Ekrānuzņēmums no Twitter
Divi bērni ASV atrasti miruši pēc tam, kad tēvs tos karstā dienā atstājis ieslēgtus automašīnā
Bērni
2020. gada 19. jūnijs, 06:25

Divi bērni ASV atrasti miruši pēc tam, kad tēvs tos karstā dienā atstājis ieslēgtus automašīnā

Jauns.lv

Oklahomas štatā, ASV, bērni - Tīgana (4) un Raiens (3) - atrasti miruši pēc tam, kad tēvs uz piecām stundām tos atstājis automašīnā ieslēgtus, kamēr pats devies pagulēt diendusu, ziņo Dailymail.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai arī patlaban nav noskaidrots, no kā iestājās bērnu nāve, tēvs Dastins Lī Denis (31) apcietināts. Jāpiebilst, ka traģiskajā notikuma dienā termometra stabiņš bija pakāpies līdz 32 grādu atzīmei. 

Tēvs policistiem stāstījis, ka devies nosnausties, bet pēc tam nav varējis atrast bērnus. Vēlāk tos ieraudzījis automašīnā, nekavējoties izsaucis ātrās palīdzības mediķus, kuri konstatējuši bērnu nāvi. 

Policija atklājusi, ka saņēmusi arī video materiālu no kaimiņa, kurā redzams, ka tēvs atstāj bērnus ieslēgtus automašīnā, bet pats dodas uz māju. Aptuveni piecas stundas bērni netika apraudzīti. 

Sociālās vietnes "Facebook" profilā lasāms, ka tēvs mīlējis savus bērnus. 

Kāds no viņa nesen (pirms traģēdijas) publicētajiem ierakstiem vēsta: "Divi naktī. Vēroju, kā mani bērni guļ. Nespēju noticēt, ka viņi ir mani. Es viņus tik ļoti mīlu, neviens pasaulē man neliks justies tik mīlētam, kā viņi to dara. "

Tāpat ieraksta beigās viņš raksta, ka nespētu iedomāties pasauli bez saviem bērniem. 

Jauns.lv aicina nekad neatstāt savus bērnus vienus mašīnā bez uzraudzības. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās