Attiecības
2020. gada 5. jūnijs, 18:38

Robijs Viljamss vairākkārt centies saraut attiecības ar Aīdu Fīldu, jo “nav gribējis precēties”

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Aīda Fīlda nesenā intervijā atklājusi, ka viņas vīrs britu dziedātājs Robijs Viljamss savulaik abu attiecības pārtraucis neskaitāmas reizes, jo kategoriski iebildis pret laulībām un arī paziņojis, ka bērnus negrib. Viņš bijis pārliecināts, ka nespēs Aīdai sniegt, ko viņa vēlas. Nu jau abi nepilnus desmit gadus ir precēts pāris un četru bērnu vecāki.

foto: /All Over Press/ Vida Press

Amerikāņu aktrise Aīda Fīlda izdevumam “The Times” atzinusi, ka Robijs Viljamss viņu pirms kāzām pametis tik daudz reižu, ka skaits jau esot nojucis. Robijs viņai tiešā tekstā pateicis, ka nevēlas precēties un arī bērnus nekad negribēs.

Robija Viljamsa meita Tedija princeses Eiženijas kāzās

Robija Viljamsa un Aīdas Fīldas vecākā atvase, sešus gadus vecā meita Tedija bija viena no līgavas māsām princeses Eiženijas kāzās.

gallery icon

Lai pierādītu, ka tie nav tikai tukši vārdi, viņš vairākkārt sarāvis attiecības ar Aīdu, šādi liekot saprast, ka nespēs sniegt to, ko viņa vēlas. Taču kaut kādā brīdī dziedātājs mainīja domas. Viņš ne tikai apprecēja Aīdu un sagaidīja pirmo un vienīgo atvasi, bet šogad kļuva jau par ceturtā bērna tēvu. Arī Robija bagātīgo tetovējumu klāstā ir tintes zīmējumi, kas veltīti viņa bērniem.

Tā Robijs Viljamss un viņa sieva Aīda Fīlda pasaulē gaidīja otro bērnu

Robijs Viljamss dzemdību laikā bija līdzās sievai Aīdai Fīldai un ik pa laikam sociālajos tīklos publiskoja attēlus no notiekošā.

gallery icon

“Viscēlsirdīgāk viņa šķiršanās metodes varētu noraksturot ar vārdu “apšaubāmas”,” intervijā izdevumam “The Times” norādījusi Aīda.

“Taču es biju viņā iemīlējusies. Viņš bija jauks, brīnišķīgs cilvēks. Viņš bija tik burvīgs un jautrs, un fantastisks. Mana sirds piederēja viņam. Viņš bija mans dvēseļubiedrs.”

Robijs Viljamss ar sievu Aīdu

gallery icon

“Viņš man mēdza teikt – ‘Es nekad neprecēšos un man nekad nebūs bērnu.’ Mēs par to tagad pasmejamies.”

Aīda jau agrāk ir vaļsirdīgi stāstījusi par nepastāvīgajām attiecībām, kādas viņai savulaik bija ar slaveno mūziķi.

Kad abi bija talantu šova “The X Factor” žūrijā, Aīda kādam no dalībniekiem atzina: “Robs man ir licis piedzīvot sirdssāpes. Robs mani pameta trīs reizes. Kāds slikts vīrietis! Es zinu, mēs visi tā padomājām.”

Taču abu nestabilajām attiecībām tomēr bija lemts pāraugt stirpā ģimenē. Pāris iepazinās 2006. gada maijā un pēc četriem gadiem – 2010. gada augustā – beigu beigās tomēr apprecējās.

foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press

Tagad viņi ir jau četru bērnu vecāki. Ģimenē aug Teodora “Tedija” Rouza (7), Čarltons “Čārlijs” Valentains (5), Kolete “Koko” Džozefīne (18 mēneši)  un Bo Benedikts Enthovens, kuru pasaulē laida surogātmāte šā gada sākumā.

Tagad smagākais, ar ko pārim jātiek galā, ir abu sasirgušie vecāki.

Aīda savā podkāstā “Mājās ar Viljamsiem” pastāstīja, ka ļoti raizējas par mammu, kurai ir dzemdes kakla vēzis 2. stadijā un nākas doties uz slimnīcu Covid-19 pandēmijas laikā.

Aīdas mīļotajai mammai ir arī Parkinsona slimība un vilkēde, tāpēc ārsti mudinājuši viņu pat krīzes laikā neatlikt ārstēšanos un gatavošanos operācijai.

Savulaik Robijs nesen kā atklājis, ka viņa tēvam diagnosticēta Parkisnona slimība.

Britu superzvaigzne Robijs Viljamss uzstājas Rīgā

Pirmdienas, 6. aprīļa vakarā Rīgā viesojās slavenais britu dziedātājs Robijs Viljamss, koncerta apmeklētājus iepriecinot ar savu lielāko hitu izlasi.

gallery icon