foto: Shutterstock
Trīs mēneši gadā, kad dzimst paši skaistākie puikas
Puikām, kas dzimuši septembrī, ir izteiksmīgi sejas vaibsti, iedzimta iekšējā inteliģence un skaista ķermeņa uzbūve.
Cita pasaule
2020. gada 2. jūnijs, 10:51

Trīs mēneši gadā, kad dzimst paši skaistākie puikas

Jauns.lv

Ne tikai ģenētika un iedzimtība ietekmē bērna ārējo izskatu, uzskata astrologi. Svarīgs esot arī mēnesis, kad mazais nāk pasaulē.

Pie šāda secinājuma speciālisti nonākuši, analizējot vispārpieņemtos skaistuma standartus. Viņi nosauc trīs mēnešus, kad dzimst visskaistākie vīriešu dzimuma mazuļi.

Aprīlis

Puikas, kas dzimuši pašā pavasara vidū, izskata ziņā ir ļoti pievilcīgi. Parasti viņiem ir lielas, izteiksmīgas acis, biezi mati un garas skropstas. Aprīlī dzimušajiem puišiem visbiežāk ir laba ķermeņa uzbūve un parasti arī patīkams balss tembrs.

Turklāt aprīļa puisēniem mēdz būt pieticīgs raksturs un laba sirds, viņi ir draudzīgi un komunikabli.

Jūnijs

Jūnijā dzimst ļoti izskatīgi, glīti zēni. Parasti viņiem ir zilas vai pelēkas acis, gaiši mati, spēcīgs zods un slaids augums. Ar savu labsirdīgo smaidu un romantisko dabu puiši, kas dzimuši jūnijā, piesaista daudzu meiteņu uzmanību.

Septembris

Puikām, kas dzimuši septembrī, ir izteiksmīgi sejas vaibsti, iedzimta iekšējā inteliģence un skaista ķermeņa uzbūve. Viņiem var būt neliela nosliece uz lieko svaru, bet tas šajā gadījuma tikai pievieno pievilcību. Rudens bērniem ir lieliska stila izjūta un laba gaume, viņi vienmēr izskatās kārtīgi un eleganti. Turklāt septembra puišiem piemīt spēcīga harizma, kas neapšaubāmi vairo pievilcību.