foto: Shutterstock
Trīs zodiaka zīmes, kuras mīl tikai sevi
Viņi vienkārši neuzskata, ka citu cilvēku vajadzības ir būtiskas.
Cita pasaule
2020. gada 15. maijs, 05:11

Trīs zodiaka zīmes, kuras mīl tikai sevi

Jauns.lv

Veselīgs egoisms ir ir raksturīgs daudziem cilvēkiem, tomēr ir zodiaka zīmes, kuras ir koncentrējušās tikai uz sevi. Viņas pat nepamana citus cilvēkus, jo tie viņu dzīvē nav īsti vajadzīgi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā saprast, ka cilvēks patiesībā mīl tikai sevi? Astrologi un psihologi izceļ trīs zodiaka zīmes, kuri patiešām ir iemīlējušies sevī:

Dvīņi

Sākumā var šķist, ka Dvīņi prot mīlēt. Protams, viņi zina, ko nozīmē mīlēt otru cilvēku, taču šīs jūtas viņiem tāpat ir otrajā plānā. Šis zodiaka zīmes pārstāvji ir īpaši bīstami, jo prot noslēpt pārmērīgo sevis mīlestību. Viņi prot mīlēt divus cilvēkus vienlaikus. Starp citu, pirmais cilvēks ir viņi paši, otrs - jebkurš cits.

Dvīņi dievina sevi, bet ne kā narcisi. Viņi vienkārši neuzskata, ka citu cilvēku vajadzības ir būtiskas. Dvīņiem vairāk nekā citu zīmju pārstāvjiem attiecībās vajag brīvību. Ja viņi kaut ko vēlas, tad jūs varat piekrist vai nepiekrist - savu lēmumu Dvīņi tāpat nemainīs. Dzīve ar Dvīni ir pilnībā iespējama, ja vien tu esi diplomāts. Savas principialitātes dēļ Dvīņiem ir ļoti grūti atrast mīļoto cilvēku.

Vērsis

Vērša zīmē dzimušie, īpaši sievietes, ir tipiski narcisi. Šiem cilvēkiem patīk sevi apjūsmot, priecāties par savu skaistumu. Ja pajautāsiet Vēršiem, ko viņi uzskata par skaistāko cilvēku pasaulē, liela varbūtība, ka viņi teiks - skaistākais cilvēks esmu es pats. Vērši ne tikai vienkārši tic, ka ir skaisti - viņi ir pilnīgi pārliecināti, ka viņu formas un proporcijas ir ideālas. Arī ja viņi atzīs, ka nenāktu par ļaunu pasportot un mazliet notievēt, tāpat skaistāku cilvēku par Vēršiem, viņu pašu uzskatā, neatradīsiet.

Sakām uzreiz - ir iespējams sadzīvot arī ar šādu cilvēku.Taču, ja jau sākumā šī rakstura īpašība jūs tracina, labāk pat nemēģiniet dzīvot kopā ar Vērsi. 

Atpazīt sevī iemīlējušos Vērsīti ir vieglāk par vieglu. Viņa telefons ir pilns ar selfijiem un fotogrāfijām, kurās redzams tikai viņš pats. Šajā ziņā Vērši ir ļoti līdzīgi Lauvām, tikai viņu narcisisms nav tik atklāts un spēcīgs. 

Lauva

Lauva visu dara tikai sevis dēļ. Un pretēji Dvīņiem - to nemaz neslēpj. Lauvām ir tieksme jūsmot par sevi - tāpat kā Vēršiem. Patiesībā Lauvas ir lielākie patmīļi visā pasaulē. Var būt brīži, kad Lauva kaut ko dara arī citu dēļ, bet tas notiek ļoti reti.  

Lauvas nekad nepiemirst palūgt citiem palīdzību, taču paši citiem palīdz vien tad, kad pašiem nav nekā cita, ko darīt. Ja cilvēki kļūtu par supervaroņiem kā filmās, Lauvu starp viņiem būtu ļoti maz. Jo viņi vispirms risinātu savas problēmas un pēc tam palīdzētu citiem. Lauvām patīk darboties citu labā tikai tad, ja tas uzlabo viņu reputāciju. Nevajag domāt, ka viņi palīdz altruisma dēļ.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās