Stila jaunumi
2020. gada 14. aprīlis, 13:41

Mājas modes karstākā tendence: Instagramā strauji populārs kļūst "spilvena izaicinājums"

Marika Džule

Jauns.lv

Vietnē Instagram pašizolācijas laikā, kad radošums ir īpaši svarīgs un noderīgs, aizsācies modīgs izaicinājums. Mazliet iedvesmas, spilvens un josta - tik vien ir vajadzīgs, lai mājas apstākļos radītu augstās modes cienīgu siluetu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Populārās vietnes Instagram lietotāji aicina atrādīt savu radošumu laikā, kad nepastāv agrākie noteikumi, kuri noteica, kā efektīvāk atrādīt tērpu vai savu stilu sociālajos medijos.

Izaicinājumā nepieciešams viens vai vairāki spilveni, kuri ar jostas palīdzību jāmodelē uz auguma tā, lai atgādinātu minikleitu.

Jā, mugura, visticamāk, ir pilnīgi kaila, bet no priekšpuses siluets atgādina augstās modes cienīgu tēlu - viduklis smilšu pulksteņa formā, saskatāmi gan kontrasti, gan apjomi. Sajūta, ka aplūko kādu no itāļu luksusa zīmola Moschino tērpu jaunākās kolekcijas, kuras autors ir dizainers Džeremijs Skots (Jeremy Scott).

Influenceres Britānijas Havjēras (Brittany Xavier) foto , kurā viņa redzama, ietērpusies vien spilvenā un jostā, saņēmis vairāk kā 60 000 "sirsniņu" novērtējumu, un sekotāji novērtējuši šo tēlu kā ļoti šiku un oriģinālu, vēsta vogue.com.

Izaicinājumā iesaistītā Havjēra komentē: "Es nevēlējos, lai spilvens izskatās pārāk seksīgi kā, piemēram, apakšveļa, bet gan kā strukturēta minikleita. Man likās, ka kopskats izvērsās ļoti jauks, un josta bija tā, kas šo kopskatu padarīja vēl lieliskāku."

Šobrīd vietnē Instagram ir gandrīz 148 000 ziņu, kurās izmantots aktuālais tēmturis - "pillowchallenge"- kurā vietnes lietotāji tērpušies dažāda izmēra un formas spilvenos un vidukļus izcēluši ar dažāda platuma jostām.

Kāpēc? Jo tas ir oriģināli, jautri un mazliet seksīgs veids, kā mājas tērpu skatīt no citas perspektīvas, kā arī - lai mazliet atsvaidzinātu rutīnā ieslīgušo ikdienu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās