foto: Pixabay.com
Pēc ceļojuma uz Itāliju ar mīļāko vīrs mājās pārved "dāvanu". Sieva spiesta izolēties
Situācija būtu komiska, ja vien nebūtu tik nopietna.
Attiecības
2020. gada 19. marts, 09:14

Pēc ceļojuma uz Itāliju ar mīļāko vīrs mājās pārved "dāvanu". Sieva spiesta izolēties

Jauns.lv

Covid-19 pandēmija daudziem liek atklāt lietas, par kurām līdz šim nebija ne nojausmas. Kāds vīrietis kopā ar mīļāko devies romantiskā ceļojumā uz Itāliju un inficējies ar koronavīrusu, un viņa sieva, kura pat nenojauta par vīra neuzticību, tagad spiesta pašizolēties.

Kā vēstī vietne thesun.co.uk, koronavīruss ieviesis neplānotas izmaiņas kāda laulāta pāra attiecībās Ziemeļanglijā. Sieva ir spiesta doties izolācijā un nesaprot, kā viņas vīrs varēja inficēties ar Covid-19.

Mediķiem vīrs atzinies, ka vīrusu varējis saķert, kad slepeni devies braucienā uz ārzemēm. Sievu par saviem plāniem viņš nebija informējis.

Pēc atgriešanās no Itālijas vīrietim parādījušies koronavīrusa simptomi, un viņš vērsies pēc medicīniskās palīdzības. Veicot izmeklējumus, apstiprinājies, ka diagnoze ir Covid-19.

Vīrieša personība publiski netiek atklāta, vien tiek vēstīts, ka viņš ir augstā amatā un labi situēts. Arī viņa mīļākās personības dati netiek atklāti.

Krāptā sieva tagad devusies pašizolācijā uz grezno ģimenes māju Anglijas ziemeļos.

Izdevumam "The Sun" informēts avots vēstī: "Patlaban veselības aprūpes pārstāvji runā tikai par šo vīrieti. Situācija būtu komiska, ja vien nebūtu tik nopietna. Vīrietis ir atzinies, ka bijis Itālijā, bet sieva par to pat nenojauš. Viņa ir pilnā pārliecībā, ka viņas laulātais draugs ar Covid-19 inficējies biznesa komandējumā ārzemēs." 

Kaut arī pacients mediķiem atzinies, kas noticis, mīļākās personību atklāt viņš nekādā ziņā nepiekrita. Viņš priecājas, ka pašam ir lielisks alibi, taču, kā izskatās, nenovērtē koronavīrusa bīstamību. Viņš arī priecājas, ka laikus izdevies pārrasties mājās, pirms tika atcelti lidojumi, jo citādi būtu nācies izgudrot jaunu alibi par "darba komandējumu".

Tā kā vīrieša saslimšana ir vieglā formā, viņš noteikti izdzīvos, taču vai izdzīvos viņa laulība, pagaidām nav zināms.