foto: no "Facebook"
Šovu zvaigzne Magone kļuvusi par četru bērnu māmiņu
Magone ar jaundzimušo meitiņu.
Bērni
2020. gada 27. februāris, 15:20

Šovu zvaigzne Magone kļuvusi par četru bērnu māmiņu

Jauns.lv

Dzejniece un TV šovu zvaigzne Magone Šutoviene kļuvusi par māmiņu savai ceturtajai atvasei - meitai.

Sociālās saziņas tīklā "Facebook" Magone ievietojusi vēstījumu, atklājot, ka jaundzimusī pasaulē nākusi ūdens dzemdībās Madonā.

"Ar lielu prieku un lepnumu vēlamies paziņot, ka esam sagaidījuši savu ilgi gaidīto un loloto meitiņu peciņu! Mazā piedzima kā branga meitenīte - 53 cm gara un 3800 g smaga," atklāj Magone. "Dzemdības bija absolūti harmoniskas un kopīgas ar vīra atbalstu, kā arī neatsverami īpaši liels paldies Madonas slimnīcas personālam par rūpēm un iespēju piedzīvot ūdens dzemdības! Mēs visi jūtamies lieliski un labi!"

Kā jau ziņots, Magones vīrs Žanis jau krietnu laiku paudis, ka meitai vēlas dot vārdu Latvija. “Nezinu, vai cilvēkiem ausīs vai smadzenēs griežas, ka nedrīkstu meitu saukt par Latviju. Es varu viņu tā nosaukt! Ziniet, kāpēc? Kaut vai tāpēc, ka cilvēciņš izaugs labs, jauks un ar labu vārdu.  Jo valsts jau ir laba. Ļoti laba. Cilvēki, kuri pārvalda un komandē, viņi patiešām ne to darbu dara. Viņiem vajadzētu rūpēties par cilvēkiem, taču viņi to nedara. Lūk, kāpēc es viņu gribu nosaukt par Latviju – jo mēs rūpēsimies par Latviju,” savus apsvērumus skaidroja Žanis.

Jaundzimusī ir Magones pirmā meita - viņa pasaulē jau laidusi arī trīs dēlus. Ar dēla Roberta tēti attiecības izjuka pasen, Raimonds Saulgaitis tika ieņemts TV šovā "Saimnieks meklē sievu", kur Magonei sākās attiecības ar Venti Vītolu, bet ar lietuvieti Žani dzejniecei ir kopīgs dēls Fēnikss.

Neilgi pirms ceturtās atvases nākšanas pasaulē Magone ļāvās arī itin pikantam piedzīvojumam - apmeklēja festivālu "Erots". Un mutīgajai dzejniecei tur bija, ko redzēt un ko apjūsmot. Kā liecina ieskats šova “Slavenības. Bez filtra” šī vakara sērijā, piedzīvojumu festivālā nav trūcis.

Jo īpaši Magoni pārsteidza kāda melnādaina kunga atraktīvais priekšnesums, kura laikā populārā šovu zvaigzne aizdomājās par vīriešu “mantības” izmēriem. “Kur var šitā – mūsu džekiem, baltajiem, “šnurkas”, “kurpju šņorītes”, a tur – līdz ceļgalam! Kā ērzelim!” šoku par “Erotā” redzēto neslēpj Magone. Tāpat viņa bilst, ka diez vai pēc šāda priekšnesuma vērošanas varēs mierīgi aizmigt  - vai tik nerādīsies murgos redzētais. Kādi vēl piedzīvojumi Magoni sagaidīja festivālā, uzzināsiet jau šovakar - kanāla “STV Pirmā!” realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra".

Šovu zvaigznes Magones dzejas grāmatas "Magoņu čuksti" prezentācija

2020. gada 20. februārī kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi" savu jauno grāmatu "Magoņu čuksti" prezentēja dzejniece un šovu zvaigzne Magone ...

gallery icon

Šovu zvaigznes Magones grūtnieces fotosesija

Dzejnieces un šovu zvaigznes Magones Šutovienes grūtnieces fotosesija.

gallery icon