foto: REUTERS/SCANPIX
Kianu Rīvss aizkustina sirdis, uz "Oskara" ceremoniju ierodoties kopā ar savu māti
Aktieris Kianu Rīvss kopā ar savu māti Patrīciju Teilori
Attiecības
2020. gada 10. februāris, 16:21

Kianu Rīvss aizkustina sirdis, uz "Oskara" ceremoniju ierodoties kopā ar savu māti

Jauns.lv

Pasaulslavenais aktieris Kianu Rīvss (55) jau atkal saviļņojis sirdis - viņš uz "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju ieradies nevis ar savu otro pusīti, kā to visbiežāk mēdz darīt citi, bet gan sievieti, kura devusi viņam dzīvību - savu māti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Fotogrāfijas, kurās aktieris redzams ar savu 76 gadus veco māti Patrīciju Teilori, ja paguvušas aplidot sociālos tīklus. Arī viņa ir savā ziņā saistīta ar kinoindustriju - viņa ir kostīmu māksliniece. 

Cilvēki soctīklos apbrīno aktieri par šo cēlo žestu, pieminot, ka viņš ir "perfekts dēls" un noteikti ļoti mīl savu māti. Abu saskanīgo duetu paspilgtināja izvēlētie tērpi - Rīvss bija ģērbies melnā, savukārt viņa pavadone - baltā bikškostīmā.

Kianu Rīvss kopā ar māti "Oskara" ceremonijā 2020. gadā

Pasaulslavenais aktieris Kianu Rīvss (55) jau atkal saviļņojis sirdis - viņš uz "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju ieradies nevis ar savu ...

gallery icon
7

Lai gan pats Rīvss šogad nebija nominēts prestižajam "Oskaram", viņš kopā ar aktrisi Daienu Kītoni pasniedza balvu nominācijā "Labākais oriģinālscenārijs". To ieguva Dienvidkorejas filma "Parazīts".

Zvaigžņu stila parāde 2020. gada "Oskara" balvu pasniegšanā

Zvaigznes uz sarkanā paklāja 2020. gada "Oskara" balvu pasniegšanā.

gallery icon
27

Jauns.lv jau iepriekš ziņojis, ka Kianu Rīvss pēc ļoti ilga laika pērnā gada novembrī izgājis uz sarkanā paklāja kopā ar savu jauno draudzeni Aleksandru Grantu. 55 gadus vecais aktieris un 46 gadus vecā māksliniece neatlaida viens otra roku, apmainījās ar maigiem skatieniem demonstrējot fotogrāfiem, ka viņiem nav nekā slēpjama. Kianu izskatījās lepns, ka ir kopā ar Aleksandru.

Kianu Rīvss un Aleksandra Granta

gallery icon
13

Kianu un Aleksandra kopīgi strādā pie dzejoļu grāmatām. Aleksandra darbojas ar vizuālo noformējumu, bet tikmēr aktieris raksta dzeju. Jau vairākas nedēļas kuluāros ticis mēļots, ka abu attiecības kļuvušas nopietnas.

Pasākumā abi izskatījās ļoti laimīgi. Kianu vienmēr savu privāto dzīvi turējis noslēpumā. Savulaik talantīgais aktieris ticis saistīts ar aktrisi Sandru Buloku, bet nav zināms cik nopietnas bija viņu attiecības.

90. gados viņš bijis kopā ar Dženiferu Saeimu, aktrisi, kas sadarbojusies ar kinorežisoru Deividu Linču.  1999. gadā Kianu un Dženifera piedzīvoja traģēdiju. Viņu abu meitiņa astotajā grūtniecības mēnesī nāca pasaulē nedzīva. 2001. gadā Dženifera ar automašīnu ietriecās stāvošu automašīnu rindā un mira. Viņai bija tikai 28 gadi.

Kianu Rīvss – aktieris, kurš izaicina Holivudu

gallery icon
15
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās