foto: Publicitātes
Humorists Jānis Skutelis uzsācis jaunas attiecības - mīla uzplaukusi cirka manēžā
Viens no Latvijas publikas mīlētākajiem komiķiem Jānis Skutelis vairs nav no attiecībām brīvs vīrietis.
Attiecības
2020. gada 27. janvāris, 05:55

Humorists Jānis Skutelis uzsācis jaunas attiecības - mīla uzplaukusi cirka manēžā

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

TV raidījumu vadītājs un komiķis Jānis Skutelis (38) uzsācis jaunas attiecības. Aptuveni gadu pēc attiecību iziršanas ar horeogrāfi Elīnu Lutci (32) šovmenim uzplaukusi mīla ar reklāmas speciālisti un režisori Unu Rozenbaumu (40).

Itin nesen jaunais pāris pirmoreiz kopā izgāja ļaudīs, apmeklējot režisores Ingas Tropas jauniestudējumu "Zalkša līgava" Jaunajā Rīgas teātrī. Kā uzzināja "Kas Jauns", ar vienu no Latvijā pieredzējušākajām un augstu vērtētām reklāmas speciālistēm Jānis Skutelis ciešākas attiecības sācis veidot kopš aizvadītā gada rudens.

Satuvinājušies Rīgas cirka manēžā

Interesanti, ka līdz pat pagājušā gada otrajai pusei Skuteļa un Rozenbaumas radošie ceļi ik pa laikam bijuši visai tuvu krustojumam, taču personīgi viens otru zinājuši nav.

Bez darba reklāmā un režijā Una brīvajā laikā nododas improvizācijas mākslai un, tāpat kā Jānis, arī smīdina tautu, sniedzot stand-up priekšnesumus.

Tomēr liktenīgā iepazīšanās notikusi pērn oktobrī. Abi viens otrā ieskatījušies, kad kopā darbojušies Unas organizētajā labdarības futbola spēlē, kurā Rīgas cirka manēžā futbola mačā spēlēja laikraksta "Rīgas Laiks" komanda pret Jaunā Rīgas teātra aktieriem.

Futbola spēle "Vecais Rīgas Laiks pret Jauno Rīgas Teātri" Rīgas Cirkā

2019. gada 7. oktobrī Rīgas Cirkā ar labdarības spēli "Vecais Rīgas Laiks pret Jauno Rīgas Teātri" labākajās Montija Paitona filozofu ...

gallery icon
149

Jānis, rotājies ar stilizētu indiāņu galvasrotu, līdzās Latvijas slavenākajam sporta žurnālistam Anatolijam Kreipānam pārraudzīja laukumu un komentēja tur notiekošās ēverģēlības. Runā, ka radošo ļaužu mīlas stāsts uzplaucis tieši šajā humorpilnajā vakarā.

Pa abiem kopā septiņi bērni

Gan Jānim Skutelim, gan Unai Rozenbaumai aiz muguras ir vairāku attiecību pieredze. Jānis ir tēvs trim bērniem, kas dzimuši laulībā ar kādreizējo sievu Agnesi. Viņu laulība tika šķirta 2008. gadā. Pēc tam aptuveni sešus gadus Jānis bija kopā ar talantīgo horeogrāfi Elīnu Lutci, taču arī šīs attiecības beigušās ar lēmumu katram iet savu ceļu. Savukārt Una, kuras iepriekšējais dzīvesbiedrs bija talantīgais mūziķis, komponists, grupas "Gaujarts" dalībnieks Edgars Mākens, ir četru bērnu mamma.

Skutelis priecē humora cienītājus ar stāvizrādi "Atkal"

Skutelis priecē humora cienītājus ar stāvizrādi "Atkal"

gallery icon
70