foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/SCANPIX
Meganas Mārklas draudzenei un rotu dizainerei aizliedz izmantot hercogienes bildes biznesa reklamēšanai
Megana Mārkla izvēlas vienkāršas rotas ar simbolisku nozīmi.
2019. gada 10. decembris, 14:31

Meganas Mārklas draudzenei un rotu dizainerei aizliedz izmantot hercogienes bildes biznesa reklamēšanai

Jauns.lv

Bekingemas pils oficiālie pārstāvji likuši Kalifornijā ļoti populārajai rotaslietu dizainerei Dženiferai Meijerei izdzēst internetā pieejamos Saseksas hercogienes Meganas Mārklas attēlus, kas tiek izmantoti, lai reklamētu Meijeres biznesu, vēsta “Daily Mail”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā norāda ārvalstu mediji, amerikāņu dizainere Meijere ir draugos ar Meganu Mārklu tāpat kā ar daudzām citām augsta ranga slavenībām, kas labprāt izvēlas viņas rotaslietas.

To vidū ir arī Megana, kura bieži redzēta ar Meijeres darinātajām zelta dārglietām.

Tomēr ASV Kalifornijas štata dizaineres centieni piesaistīt klientus apgalvojot, ka Megana Mārkla dievina viņas veidotās kaklarotas un auskarus, nav patikuši Bekingemas pils oficiālajiem pārstāvjiem. 

Tagad atklājies, ka 42 gadus vecā rotu dizainere Meijere pārkāpusi vienošanos, izliekot “Instagram” fotogrāfijas, kurās redzama prinča Harija sieva Megana ar viņas dārglietām.

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"

Karaliskajai ģimenei pietuvināts avots “Daily Mirror” sacījis, ka Dženiferai likts bildes izņemt. Tomēr par spīti šai prasībai daži ieraksti Meijeres brenda “Instagram” kontā tomēr saglabājušies, piemēram, pie īsajiem video stāstiņiem. 

Attēlos Megana redzama ar Meijeres 750 dolāru (680 eiro) vērto kaklarotu. Šā gada 21.februāra ierakstā 38 gadus vecā Megana nofotografēta pasākumā Ņujorkā ar kaklarotu “Mummy” jeb “Māmiņa” no šī paša brenda.

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"

Citos attēlos, kas jau izdzēsti, Meganai ausīs bijuši Meijeres firmas auskari.

Kā novērojuši mediji, Megana nomainījusi spožus dārgakmeņus - tostarp viņas 184 000 dolāru (170 000 eiro) vērto saderināšanās gredzenu pret daudz vienkāršākām rotām. Daudzām no tām ir simboliska nozīme.

Megana Mārkla rotājas karalienes dāvinātiem auskariņiem

gallery icon
16

Piemēram, viena no Meganas iecienītajām kaklarotām un rokassprādzēm veidota ar mērķi pasargāt no ļaunuma. Megana izvēlējusies arī zelta auskarus ar tirkīza akmeni.

View this post on Instagram

Stack ‘em up stack ‘em up 💍

A post shared by JENNIFER MEYER (@jenmeyerjewelry) on

Šis akmens jau tūkstošiem gadu tiek izmantots amuletos un rotaslietās. Šī akmens nozīme ir “spēks”, “draudzība” un “aizsardzība”. Tāpat tas palīdzot pret vēdera problēmām un krampjiem.

Dženiferas rotaslietas izvēlas arī tāda augsta līmeņa slavenības kā aktrises Keita Hadsone, Dženifera Anistone, Rīza Viterspūna un daudzas citas.

Megana Mārkla iecienījusi miesas krāsas lūpu krāsu

Megana Mārkla iecienījusi zīmola „Charlotte Tilbury Matte Revolution” lūpukrāsas toni „Very Victoria”. Vienīgajā reize, kad viņa izvēlējās sarkanas lūpas, viņa ...

gallery icon
13
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās