foto: Mārtiņš Ziders
Lembergu pāris žilbina Universitātes svinībās - mēra sievai mētelis par 2270 eiro
Aivars Lembergs ar sievu Kristīni ierodas uz Latvijas Universitātes simtgades svētku svinību koncertu.
2019. gada 9. oktobris, 12:47

Lembergu pāris žilbina Universitātes svinībās - mēra sievai mētelis par 2270 eiro

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas Universitātes simtgades svētku svinību koncertā, kas pagājušajā nedēļā notika Latvijas Nacionālajā operā un baletā, kā tāds krāsu viesulis viesu vidū mirdzēja Ventspils mērs Aivars Lembergs ar sievu Kristīni.

Latvijas Universitātes simtgades svinību svētku koncerts Operā

2019. gada 30. septembrī Latvijas Nacionālajā operā un baletā Latvijas Universitātes simtgades svinību ietvaros norisinājās svinīgais svētku koncerts.

gallery icon
203

28. septembrī Latvijas Universitāte svinēja 100. gadskārtu, kopš Latvijā dibināta nacionālā augstskola. Latvijas Nacionālajā operā un baletā 30. septembrī notika svētku svinīgais koncerts "Centum". Uz to bija ieradušies daudz sabiedrībā zināmu cilvēku – gan tagad un kādreiz ietekmīgi politiķi, gan kultūras un mākslas jomas pārstāvji.

foto: Mārtiņš Ziders
Aivars Lembergs ar sievu Kristīni ierodas uz Latvijas Universitātes simtgades svētku svinību koncertu.

Noklausījušies izcilo koncertu, viesi pēcāk uzkavējās arī banketā, saviesīgi tērzējot pie glāzes vīna un uzkodām. Lūgto viesu vidū bija arī no amata atstādinātais un smagos noziegumos apsūdzētais Ventspils mērs Aivars Lembergs un viņa sieva Kristīne, un abi ar savu tēlu jau ierašanās brīdī pievērsa nedalītu apkārtējo uzmanību.

Lembergu pāris žilbina Universitātes svinībās

Aivars Lembergs ar sievu Kristīni ierodas uz Latvijas Universitātes simtgades svētku svinību koncertu 2019. gada 30. septembrī Latvijas Nacionālajā operā ...

gallery icon
4

Lembergs bija izvēlējies tērpties zaļos toņos – mētelis, uzvalks, apavi, neiztrūkstošā hūte, kaklasaite un pat zeķes bija šajā krāsā. Savukārt Ventspils mēra sieva Kristīne žilbināja koši dzeltenā mētelītī. Kā raksta žurnāls "Kas jauns", šāds zīmola "Bottega Veneta" 2019. gada rudens kolekcijas lietusmētelis internetā nopērkams par 2270 eiro.

foto: Ekrānuzņēmums

Svētku tērpam Kristīne bija pieskaņojusi "Christian Louboutin" augstpapēžu apavus aptuveni 600 eiro vērtībā, kā arī šā paša zīmola clutch somiņu, ko var iegādāties par 890 ASV dolāriem (810 eiro), lai gan tā ir no pagājušā gada kolekcijas un Lemberga sieva ar to jau ir bijusi manīta arī citos pasākumos.

foto: Ekrānuzņēmums

Latvijas Universitātes svinīgais koncerts "Centum" bija īpašs pateicības koncerts, uz kuru tika aicināti LU sadarbības partneri, draugi, atbalstītāji, diplomāti, goda biedri un goda doktori, lai parādītu Latvijas mūzikas pērles ārvalstu partneriem, kā arī lai pateiktos Latvijas draugiem un kolēģiem par ilgstošu sadarbību vairāku gadu garumā. Latvijas Universitātes jubilejai veltītajā svētku koncertprogrammā uzstājās Maestro Raimonds Pauls, Valsts Akadēmiskais koris "Latvija", Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris, diriģents Māris Sirmais un citas zvaigznes.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet šīs nedēļas žurnālā "Kas Jauns"!