foto: Swan Gallet/WWD/REX/ Vida Press
Šikākā četrdesmitgadniece Francijā bieži izvēlas šos sešus apģērbus
Franču modele un aktrise Letīcija Kasta.
Stila jaunumi
2019. gada 30. augusts, 06:02

Šikākā četrdesmitgadniece Francijā bieži izvēlas šos sešus apģērbus

Jauns.lv

Modes pasaule šobrīd ir kā apmāta ar tādām jaunās paaudzes modelēm kā Kaija Gerbere (Sindijas Kraufordes un Randes Gerbera meita) un Vilova Smita (Džadas Pinketas Smitas un Vila Smita meita). Taču pieaugušas sievietes labprātāk iedvesmojas no stila ikonām, kas dzimušas vēl pirms gadsimtu mijas. Franču modelei un trīs bērnu mammai Letīcijai Kastai ir 41 gads un no viņas izstaro šarms un elegance. Lūk, kāpēc.

Francūziete Letīcija Kasta modeles gaitas uzsāka aizvadītā gadsimta deviņdesmitajos gados. 1993. gadā viņa kļuva par zīmola „Guess” reklāmas seju. Letīcijai tolaik bija vien 15 gadu. Laika posmā no 1998. gada līdz 2000. gadam simpātiskā francūziete bija viena no prestižā apakšveļas zīmola „Victoria’s Secret” eņģeļiem. Viņa bijusi arī franču kosmētikas „L’Oreal” reklāmas seja.

Kastas fotogrāfijas publiskotas uz vairāk nekā 100 glancēto žurnālu vākiem, to skaitā. „Cosmopolitan”, „Vogue”,,Rolling Stone”, „Elle” un „Glamour”. Modele karjeras laikā sadarbojusies ar tādiem modes namiem kā „Yves Saint Laurent”, „Jean-Paul Gaultier”, „Chanel”, „Ralph Lauren”, „Tommy Hilfiger”, „J. Crew”, „Louis Vuitton”, „Givenchy”, „Roberto Cavalli”, „Lolita Lempicka” un „Vivienne Westwood”.

Letīcijai pierādījusi sevi arī kā aktrisi. 2010. gadā iznākušajā kinolentē „Gainsboroug; A Heroic Life” viņa atveidojusi sešdesmito gadu stila ikonu un sekssimbolu Bridžitu Bardo. Pērn Letīcija pabeigusi darbu pie filmas „A Faithful Man”. Šajā kinolentē loma ir arī viņas kolēģei un tautietei – modelei Lilijai Rouzai Depai (modeles Vanesas Paradī un aktiera Džonija Depa meitai).

Letīcija aktīvi piedalās dažādos filmas reklāmas pasākumos, un tauta var novērtēt virkni skaistu un elegantu tērpu, kādos modele un aktrise izvēlas iziet sabiedrībā. Lūk, seši stilīgi un eleganti tērpi, kas piestāvēs daudzām sievietēm.

Kombinezoni

foto: /All Over Press/All Over Press/ Vida Press
foto: RICHARD YOUNG/REX/ Vida Press
foto: /All Over Press/ Vida Press

Gari vilnas mēteļi

foto: Marechal Aurore/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
foto: WENN.com/Vida Press

Īsas ādas jakas

foto: ddp images/abaca press/ Vida Press
foto: NPictures / Splash News/ Vida Press

Bikškostīmi

foto: Marechal Aurore/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
foto: Splash News/ Vida Press
foto: ddp images/abaca press/ Vida Press
foto: Archive/Penske Media/REX/ Vida Press
foto: ddp images / Steffens/ Vida Press

Vienkārša piegriezuma sarkanas kleitas

foto: imago/PanoramiC
foto: RJO/MPI/Capital Pictures
foto: Masatoshi Okauchi/REX/ Vida Press

Balti t-krekli

foto: AFP/Scanpix
foto: Michelle Quance/REX/ Vida Press
foto: ddp images/abaca press/ Vida Press
foto: ddp/abaca press/ Vida Press

Franču modeles Letīcijas Kastas elegantais stils

gallery icon
21