foto: Instagram / H.K.H. Kronprinsessan
Zviedrijas kroņprincese Viktorija publisko mīlīgus foto no meitas pirmās skolas dienas
Zviedrijas princese Estelle.
Bērni
2019. gada 22. augusts, 15:30

Zviedrijas kroņprincese Viktorija publisko mīlīgus foto no meitas pirmās skolas dienas

Jauns.lv

Kembridžas hercogiene Ketrīna nav vienīgā, kas fotografē savus bērnus, un kuras uzņemtos attēlus karaļnams publisko kā oficiālās fotogrāfijas. Arī Zviedrijas kroņprincese Viktorija savu bērnu oficiālās fotogrāfijas uzņem pati. Nesen viņa padalījusies ar meitas princeses Estelles pirmo foto pēc atgriešanās skolā.

Zviedrijas karaliskā ģimene sociālajos tīklos padalījusies ar fotogrāfiju, kurā kroņprinceses Viktorijas un prinča Daniela septiņus gadus vecā meita redzama pirmajā skolas dienā pēc brīvlaika. Princese Estelle gaitas sagatavošanas klasē uzsāka aizvadītajā gadā, tagad viņa sākusi mācības 1. klasē.

„Laiks zvanam. Šodien daudzi bērni atgriežas pie grāmatām – arī princese Estelle, kura tagad sāk mācības 1. klasē,” vēstīts pie „Instagram” profilā publiskotās portreta.

Rīgā viesojas Zviedrijas kroņprincese Viktorija un princis Daniels

gallery icon
20

Pie attēla arī darīts zināms, kas ir tā autore – princese Viktorija. Līdzīgi kā vecāki visā plašajā pasaulē, arī karaliskā mamma priecājas par savas atvases pirmo dienu skolā un iemūžina šo notikumu fotogrāfijās. Princese Estelle fotogrāfijā redzama atbalstāmies pret koku un ir ģērbusies gaiši zilā blūzītē.

Zviedrijas princeses Estelles kristības

gallery icon
25

Līdzīgi kā Kembridžas hercogiene Ketrīna no britu karaļnama, arī Zviedrijas kroņprincese Viktorija fotogrāfijās iemūžina savu bērnu īpašos mirkļus un ar attēliem dalās ar sabdiedrību. Nesen viņa publiskojusi mīlīgu fotogrāfiju, kurā redzama meita Estere, kopā ar trīs gadus veco brālīti princi Oskaru izbaudām vasaras brīvdienas.

Pērn, kad princese Estelle uzsāka mācības sagatavošanas klasē, viņas pirmajai dienai skolā sekoja līdzi akreditēti fotogrāfi. Fotogrāfijās varēja aplūkot, kā roku rokā ar saviem vecākiem meitene ierodas skolā, kā sēž savā solā klasē, un starpbrīdī dauzās ar jaunajiem klasesbiedriem.

Zviedrijas princeses Estelles pirmā skolas diena

gallery icon
20

Princese Estelle pērn pirmajā skolas dienā bija ģērbusies baltos svārkos, zilā blūzītē un gaiši rozā jaciņā. Meitenei bija arī pelēka mugursoma, kā īstai skolniecei pieklājas.

Princese Estelle Silvija Eva Marija ir otrā rindā uz Zviedrijas troni aiz savas mammas kroņprinceses Viktorijas.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna apmeklē formālas vakariņas Zviedrijā

Stokholmā rīkotās formālas vakariņas apmeklēja princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu, Zviedrijas kroņprincese Viktorija ar vīru princi Danielu, Zviedrijas premjerministrs ...

gallery icon
13

Estelle ir Zviedrijas karaļa Kārļa XVI Gustava un karalienes Silvijas pirmais mazbērns. Princese Viktorija un Daniels Vestlings apprecējās 2010. gada 19. jūnijā. Princese Estelle pasaulē nāca 2012. gada 27. februārī Stokholmā.