foto: socialmediaservice by ddp images / Vida Press
Gvineta Paltrova atklāj savu pirmskāzu diētu - un tā ir pavisam pārsteidzoša
Aktirise Gvineta Paltrova.
2019. gada 8. augusts, 09:44

Gvineta Paltrova atklāj savu pirmskāzu diētu - un tā ir pavisam pārsteidzoša

Jauns.lv

Aktrise Gvineta Paltrova, kas zināma kā veselīga dzīvesveida guru, ir pārsteigumu pilna. Holivudas zvaigzne nupat atklājusi, kāda bijusi viņas diēta pirms kāzām ar Bredu Falčuku. Viņa to ienīdusi…

Dzīvesstila bloga “Goop” dibinātāja Gvineta Paltrova ir pazīstama kā veselīga dzīvesveida piekritēja, ļoti rūpīga un strikta ēdiena izvēlē. Taču pirms kāzām viņa nav ievērojusi savu iecienīto makrobiotisko diētu, ne arī uzsākusi kādu “attīrīšanās kūri”. Daudziem par pārsteigumu allaž tik veselīgā Paltrova pārtikusi no frī kartupelīšiem un viskija. Tas nav joks!

foto: SplashNews.com/ Vida Press

Vienā no “Goop” jaunās pārraides “The Beauty Closet” epizodēm aktrise atklāj, ka pirms kāzām ļāvusies ātro uzkodu un stiprā alkoholiskā dzēriena vilinājumam.

Jautāta, vai viņa pirms kāzām ierobežojusi alkohola, kofeīna, glutēna, piena produktu un cukura patēriņu uzturā, Paltrova pārsteigusi ar atbildi. Viss bijis tieši pretēji. “Es ļoti stresoju,” atklāj aktrise. “Es pirms kāzām ēdu frī kartupeļus un dzēru viskiju.”

Aktrise Gvineta Paltrova un producents Breds Falčuks apprecējās aizvadītā gada septembrī Longailendas kūrortā.

Kāzas populārā komiķa Džerija Steinfelda glaunajā īpašumā notikušas dažas dienas pēc Paltrovas 46. dzimšanas dienas.

Ceremonijā klāt bijušās daudzas Holivudas zvaigznes - režisors Stīvens Spīlbergs, aktieris Roberts Daunijs, aktrise Kamerona Diaza ar vīru mūziķi Bendžiju Madenu un citi.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Aktrisi Gvinetu Paltrovu un seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku romantiskas jūtas vieno kopš 2014. gada.

gallery icon
9

Gvineta un Breds ir pāris kopš 2014. gada. Publiski viņi sabiedrībā kopā pirmoreiz gan izgāja vien 2015. gada aprīlī, kad par viņu attiecībām mediji bija mēļojuši jau vairākus mēnešus.
Paltrovai šī ir otrā laulība - 2003. gadā viņa apprecējās ar grupas "Coldplay" līderi Krisu Mārtinu, bet laulība 2016. gadā tika oficiāli šķirta. Pārim ir divi bērni - meita Epla un dēls Mozuss.

Gvinetas Paltrovas saderināšanās gredzens

Gvinetas Paltrovas saderināšanās gredzens.

gallery icon
4

Savukārt Falčuks no 1994. līdz 2013. gadam bija precējies ar televīzijas producenti Sūzenu Bukiniku, arī viņiem ir divi bērni - meita Izabella un dēls Broudijs.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks Meksikas pludmalē

Aktrise Gvineta Paltrova ar draugu seriāla „Glee” līdzautoru Bredu Falčuku Meksikas pludmalē.

gallery icon
24