foto: Pixabay.com
Kā saglabāt laimīgas attiecības? Pieredzē dalās cilvēki, kuri laulībā nodzīvojuši ilgus gadus (18+)
Attiecības
2019. gada 26. aprīlis, 05:41

Kā saglabāt laimīgas attiecības? Pieredzē dalās cilvēki, kuri laulībā nodzīvojuši ilgus gadus (18+)

Jauns.lv

Lai attiecības būtu veiksmīgas ilgstošā laikaposmā, tās ir jākopj - šo apstiprinās ikviens, kuram ir laimīga laulības dzīve. "The Cut" aptaujāja 10 precētus cilvēkus un vaicāja, kāds ir viņu kopdzīves noslēpums.

Sekss vismaz reizi nedēļā un izvairīšanās no okšķerēšanas partnera privātajās lietās ir tikai daži no veidiem, kā iemīlējušies pāri saglabā savas attiecības, vēstī dailymail.co.uk.

Kaut arī daudzi aptaujas dalībnieki runā par to, ka dzīvesbiedram ir jādod vieta viņa privātajai telpai un nav jājaucas viņa lietas, ne viens vien uzsver: pats svarīgākais priekšnoteikums, lai laulība būtu noturīga, ir intīmās attiecības.

48 gadus vecā Rendija, kura laulībā dzīvo 15 gadus, neslēpj: labākais, ko viņa izdarījusi attiecību dēļ, ir krūšu palielināšana. Rendija atzīst, ka pēc tam, kad viņa izšķīrusies par šo lēmumu, tagad katru nakti, būdama kopā ar vīru, viņa jūtas patiešām seksīga: "Un tas mūs, protams, satuvina."

foto: Pixabay.com

49 gadus vecā Lisa ir precējusies 20 gadus un neslēpj savas laimīgās laulības noslēpumu: "Tas ir lubrikants. Elegants lubrikants. Atstāts uz naktsskapīša."

38 gadus vecā Jūlija, kura laulībā dzīvo 8 gadus, iesaka: "Nodarbojieties ar seksu vismaz vienreiz nedēļā. Ja to nedarīsiet, beigu beigās jutīsieties kā istabas biedri. Un kurš gan vēlas dzīvot kopā ar nekārtīgu čali?"

Cita sieviete, kuras laulības stāžs ir 3 gadi, atklāj, ka viņas veiksmīgu attiecību noslēpums ir regulārs orālais sekss.

Savukārt citi respondenti laulību saglabā, ievērojot noteiktus likumus, kuri saistīti ar finansēm. Piemēram, 40 gadu vecā Aviva apgalvo, ka neko nezina par vīra biznesa darījumiem, un tie viņu neinteresē. "Tieši tāpat viņš neko nezina par manām finanšu lietām, un viņu tās neinteresē."

Sieviete, kura laulībā dzīvo 3 gadus, piebilst: "Ja viņš laikus nesamaksā nodokļus, tā ir viņa problēma, nevis manējā."

33 vecā Taņa ir precējusies pirms trim gadiem, un viņa akcentē privāto telpu attiecībās. "Mēs nekad nelasām viens otra īsziņas vai elektroniskās vēstules. Okšķerēšana otra privātajās lietās ne pie kā laba nenoved."

Susituokę žmonės pasidalino savo patirtimi, kaip jie išsaugo laimingą santuoką. „The Cut“ apklausė 10 santuokoje gyvenančių žmonių ir paprašė, kad šie papasakotų, kokiais būdais jie užtikrina, kad ji išliktų sėkminga ir nenustotų jaudinti.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/gyvenimas/naujiena/santykiai/kaip-issaugoti-laiminga-santuoka-sutuoktiniu-patarimai-1024-1131852?copied

Nākamā lapa: Raksta turpinājumu un citu precētu ļaužu pieredzi lasi šeit