foto: Instagram (instagram.com/kimkardashian)
Kortnijas Kardašjanas sešgadīgā meita uz skolu dodas gandrīz 400 dolāru vērtās "Gucci" kurpītēs
2019. gada 10. aprīlis, 13:53

Kortnijas Kardašjanas sešgadīgā meita uz skolu dodas gandrīz 400 dolāru vērtās "Gucci" kurpītēs

Jauns.lv

Kardašjanu ģimenes pārstāve Kima (38) sociālajā vietnē "Instagram" publicējusi jauku ģimenes foto, kurā redzama kopā ar savu meitiņu Nortu, kā arī vecāko māsu Kortniju (39) un viņas sešgadīgo meitiņu Penelopi.

"Pavasara brīvlaiks ir beidzies," zem bildes komentē Kima.

View this post on Instagram

Spring Break is over 😭📖📚✏️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Protams, Kardašjanu dzīvei sekojošajām acīm nav paskrējis garām abu mazo meiteņu apģērbs. Kā pamanījuši modes eksperti, Kimas piecgadīgā meitiņa pārvietojas ar firmas "Converse" kediņām, kuru vērtība ir aptuveni 55 ASV dolāri.

Savukārt Kortnijas meita uz skolu uzvilkusi ko krietni dārgāku - 365 ASV dolāru vērtas "Gucci" dizainētas ādas kurpītes.

Vairāki populārās ģimenītes fani steidz izteikt savu atbalstu māmiņām par to, ka viņas bērnus iekārtojušas parastās skolās, nevis apmāca privāti, kā to mēdz darīt citi sabiedrībā atpazīstami cilvēki.

Kima un Kortnija Kardašjanas Losandželosas lielveikalā

Realitātes šovu un sociālo tīklu zvaigznes māsas Kima un Kortnija Kardašjanas Losandželosas lielveikalā.

gallery icon

Zināms, ka Kortnija pirms neilga laika izveidojusi mājaslapu, kas nodēvēta Penelopes iesaukas vārdā - "Pooch". Kā apgalvo pati Kardašjana, portāls izveidots, lai izglītotu un motivētu sabiedrību, kā arī radītu radošu un akurātu dzīvesveidu, kas pieejams ikvienam.

View this post on Instagram

References.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

View this post on Instagram

Name: Penelope, Nickname: Poosh

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kādā intervijā Kortnija izteikusies, ka, viņasprāt, "moderna sieviete ir tāda, kura rūpējas par apkārtējo vidi, par to, ko viņa nodara savam ķermenim iekšēji un ārēji, tāda, kura dara visu labāko, nejūtot nosodījumu par to, ka nav perfekta".

"Poosh" mājaslapā redzami dažādi skaistuma un dzīvesveida ieteikumi, ēdienu receptes, kosmētikas jaunumi, kā arī attēli ar Kardašjanu ģimenes ainiņām.

Kortnija Kardašjana ceļā uz naktsklubu

Tērpusies ādas mini kleitā un bofortos realitātes šova zvaigzne Kortnija Kardašjana devās uz naktsklubu atzīmēt jaunākās māsas Kailijas Dženeres pēc ...

gallery icon