foto: Facebook
Bijusī "Talantu fabrikas" dalībniece Soho ASV cietusi smagā negadījumā; tiek vākti līdzekļi viņas atlabšanai
Jau vairākus gadus Inga dzīvo ASV, kurp savulaik devās studēt.
2019. gada 14. marts, 14:50

Bijusī "Talantu fabrikas" dalībniece Soho ASV cietusi smagā negadījumā; tiek vākti līdzekļi viņas atlabšanai

Jauns.lv

Reiz tik populārā pašmāju TV šova "Talantu fabrika" dalībniece Soho, īstajā vārdā Inga Puhova, Amerikā piedzīvojusi nopietnu negadījumu, traucoties ar sniegmobili un guvusi smagas galvas traumas. Nu tiek vākti līdzekļi viņas ārstēšanai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā vēstīts interneta mājāslapā, kur tiek vākti nepieciešamie līdzekļi - 300 000 ASV dolāru - Ingas atlabšanai un aprūpei, viņa traumas guvusi Treverssitijā, Mičiganas štatā. Nogādāta vietējā slimnīcā, kur nedēļu uzturējusies intensīvās terapijas un reanimācijas nodaļā. Atlabšanā esot vērojams neliels progess, bet priekšā vēl ilgs un grūts ceļš.

Ingai tagad gaidāma pārvešana uz rehabilitācijas klīniku, bet tad nepieciešams viņu nogādāt mājās - Oklahomas štatā. Līdzekļus Ingas ārstēšanai un aprūpei var ziedot šeit: GoFundMe

Nepieciešams savākt 300 000 ASV dolāru, un uzskaitīts arī, kam šī nauda tiks tērēta - medicīniskajiem izdevumiem (ārkārtas nogādāšana ārstniecības iestādē, uzturēšanās izmaksas tajā, neirologa konsultācijas, smadzeņu skenēšana, lai noteiktu traumu apmērus, terapija, rehabilitācija) un dzīvošanas izdevumi (rūpes par Ingas diviem suņiem Kaju un Koru, īre un citi izdevumi, kas radīsies darbanespējas gadījumā, ceļa izmaksas uz mājām Oklahomā, rūpes par ļoti veco un slimo vecmāmiņu, kas dzīvo Latvijā, bet ko finansiāli uzturējusi Inga).

Inga Puhova jeb Soho savulaik Latvijā piedalījās vienā "Talantu fabrikas" sezonā kopā ar Donu, Lily, Flame un Chilli, kas arī kļuva par šova uzvarētāju.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas