foto: Publicitātes
Kivičs joprojām uzskata, ka seksfoto izzagusi viņa sieva; Madara atbild: "Liec mani mierā un nāc pie prāta!"
Lienes un Andra dēkas turpinās jau trīs mēnešus.
Attiecības
2019. gada 21. februāris, 13:25

Kivičs joprojām uzskata, ka seksfoto izzagusi viņa sieva; Madara atbild: "Liec mani mierā un nāc pie prāta!"

Jauns.lv

Mūziķis Andris Kivičs par viņa un Lienes Skulmes seksfoto "izzagšanu no mobilā tālruņa" joprojām aizdomās tur savu sievu Madaru. Viņa savukārt uz Andri jau ir krietni sadusmojusies un saka: "Liec man, lūdzu, mieru."

Kā jau ziņots, internetā parādījusies fotogrāfija, kurā mīlējoties redzams pašmāju šovbiznesa karstākais pārītis - Andris Kivičs un Liene Skulme.

To, ka fotogrāfijā tiešām redzami viņi, savā "Facebook" profilā apstiprināja Andris pats, apgalvojot, ka bilde izzagta no viņa mobilā tālruņa.

"Šorīt no bijušās sievas watsapā saņēmu ziņu ar bildi, kurā esam redzami mēs ar Lieni pilnīgi kaili. Bilde atradās mana telefona galerijā, tātad tā ir izhakota vai izzagta no mana telefona," tā Kivičs, liekot noprast, ka aizdomās tur savu sievu Madaru, ko dēvē par "bijušo", lai gan, cik zināms, oficiāli šķīrušies viņi vēl nav. Madarai, kā apgalvo Andris, bijušas visas viņa sociālo tīklu kontu paroles, jo viņa pati tos izveidojusi.

"Es domāju, ka tas, iespējams, ir viņas pirksts. Dodos uz policiju rakstīt iesniegumu, tāpēc jebkura šīs bildes tālāk izplatīšana ir nelikumīga," norāda Andris.

Uz šo Kiviča ierakstu reaģēja arī viņa sieva Madara, ierakstot: "Mani neiesaisti savās peripētijās. Es nezinu ne Tava instagram, ne youtube, ne kontu paroles. Pārvaldīju Tavas lapas iekš facebook, kad bijām vienota ģimene nevis tagad. Ja būtu ko gribējusi izdarīt, tad pie pirmās ālēšanās viss būtu slēgts. Liec man, lūdzu, mieru."

foto: Facebook

"Labāk izrādi savu intelektu tikpat spoži, kā vakarnakt un citos 'live'," piebilst Madara Kiviča. "Un mani kā mammu neaiztiec - es publiski plika nevāļājos, ar to nelielos, Tavas drēbes mugurā citiem nevelku, citus publiski neapceļu un par m**kām, kret**iem un deb***ķiem nesaukāju, publiski sievietēm nesitu un bērnus neapkaunoju!

Nāc taču vienreiz pie prāta, nevis nodzer savas pēdējās prāta paliekas. Nu jau pat man sāk zust pacietība attiecībā pret Tevi, nevēlos zaudēt atlikušo cieņu kā pret meiteņu tēti!

Ja nav, ko darīt - meklē "normālu" darbu, lai, Tu zini ko, varētu izdarīt," iesaka Madara, dodot mājienu uz jau iepriekš izskanējušajiem pārmetumiem Andrim, ka tas nesniedz saviem un Madaras kopējiem bērniem tādu finansiālu atbalstu, par kādu pāris bijis vienojies.

Madarai arī pašai ir viedoklis, kas gan būtu varējis šo seksfoto izplatīt. "Man gan drīzāk sāk likties, ka kādai dāmai tik dziļa interese par manu privāto dzīvi, to nespēj pārdzīvot un atsūta man šādas bildes, lai itkā vēlreiz parādītu, ka Tu "piederi" citai..." tā Madara Kiviča.

Andris savukārt šodien "Facebook" publicējis jaunu ierakstu, kurā joprojām apgalvo - foto izzagt varējis vien kāds, kas zina viņa paroli: "Madara var muldēt, ko grib, bet manas bildes no tel. galerijas var izzagt tikai kāds, kurš zin manu gmail paroli.Un pasaulē ir tikai viens tāds cilvēks.Un viņu sauc Madara Kiviča.Diemžēl."