foto: Publicitātes
Skaistuma horoskops sievietēm 2019
2019. gada 4. janvāris, 09:43

Skaistuma horoskops sievietēm 2019

Karlīna Timofejeva

Ir sācies jauns gads un šis būs sieviešu enerģijas un skaistuma gads! Lai uzmundrinātu savu organismu gan fiziski, gan garīgi, šogad ir ļoti ieteicams nodarboties ar sportu, dejot vai aizrauties ar kādu citu fizisku aktivitāti, kas piepilda ar enerģiju. Atļaujies biežāk apmeklēt pozitīvām emocijām bagātus pasākumus, piemēram, improvizācijas teātri, vasaras festivālus, kā arī brīvos brīžos pievērsties grāmatām, nevis pavadīt laiku telefonā . Noteikti atrodi laiku sev un dodies viena vai ar draudzenēm SPA kūrē. Neaizmirsti parūpēties par savu labsajūtu un izskatu ar kvalitatīviem skaistumkopšanas produktiem.

Mežāzis

Šis būs veiksmīgs gads Mežāža horoskopa zīmē dzimušajām daiļā dzimuma pārstāvēm. Tikai jāprot saskatīt izdevība un viss izdosies lieliski! Drosmīgi lēmumi, labas attiecības ar ģimeni, kas rudenī vainagosies ar patīkamu notikumu! Ķermeņa un  sejas ādas kopšanai ieteicams izvēlēties intensīvu ādas mitrināšanu un  barošanu ar dabiskām sastāvdaļām!

Tev patiks:
Origins A Perfect World™ Intensely Hydrating Body Cream With White Tea 200 ml  (Mitrinošs ķermeņa krēms)

Sensai Cellular Performance Exstra Intensive 10 Minute Revitalising Pads 10 –  intensīvas iedarbības acu maska 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šogad īpaši veiksies mīlestībā. Pacēlums ir gaidāms jau no gada sākuma. Mīlestība veicinās arī pozitīvos notikumus karjerā un brīvajā laikā. No skaistumkopšanas produktiem ieteicams izvēlēties luksus zīmolu produktus, kas ādu palutinās un nodrošinās lielisku mitrināšanu un atjaunošanu.

Tev patiks:
Lancôme Génifique Advanced Serum (Atjaunojošs koncentrāts sejai)

Cinq Mondes Precious Elixir Nourishing (Barojošs eliksīrs no Marokas bagātībām) 

Zivis

Zivīm šis gads būs pilns risku un izvēļu – ja veiksi pareizās izvēles, tad gads būs izcils! Centies izvairīties no konfliktiem. Dvēselisko harmoniju atgūsti sportojot un izvēloties piemērotus skaistumkopšanas produktus, kas pastiprinās fizisko aktivitāšu pozitīvo iedarbību uz ķermeņa ādu. Tāpat ieteicams ir pēc dušas un vannas procedūrām mitrināt ādu ar riekstu eļļām.

Tev patiks:
Biotherm Skin Fitness Renewing Serum (Dziļi mitrinošs ķermeņa serums)

Ecooking Multi Oil (Barojoša eļļa sejai un ķermenim) 

Auns

Šis ir Auna gads. Gaidāmi daudz ceļojumi, kā arī daudzas patīkamas iepazīšanās. Arī mīlas jomā veiksies, tās, kuras vienas, iepazīsies ar savu otru pusi, tās, kuras jau kopā – gaidāms ģimenes pieaugums!

Savu ugunīgo personību un iekšējo svelmi kompensē ar dāsni mitrinošu kosmētiku gan sejai, gan ķermenim. Intensīvajam dzīves ritmam, kas nereti nogurdina sejas ādu,  izvēlies izcilu sejas masku, kas ādu padara tvirtu un mirdzošu. Izvairies no UV stariem, solārija un ilgas uzturēšanās saulē – tā vietā izvēlies labu paštonējošo krēmu, kas piešķir veselīgu  un seksīgu iedegumu.

Tev patiks:
Glamglow Gravitymud Black Glitter Mask (Sejas kontūru nostiprinoša maska)

Collistar Body-Legs Magic Drops (Paštonējošs koncentrāts ķermenim un kājām) 

Vērsis

Vērsi gaida daudzas neparedzētas situācijas un pārsteigumi, kas prasīs ne mazums pūļu savaldīt savas emocijas, taču tas izdosies lieliski, ja pirms izvirdīsi emocijas – apstāsies un apdomāsi, kādas sekas tam var būt! Sieviete – vērsis šajā gadā nevis sapņos, bet darīs un ies uz priekšu mērķtiecīgi, sasniedzot jaunas virsotnes! Ādas kopšanā vērsim vislabāk tīk dabiska kosmētika, ķermeņa kosmētika, kas attīra, mitrina un sniedz enerģiju ādai – skrubji, putas, micelārie ūdeņi, eļļas.

Tev patiks:
Shiseido Essential Energy Day Cream SPF 20 (Aizsargājošs dienas krēms sejai)

Origins GinZing™ Energy-Boosting Treatment Lotion Mist  150 ml (Izsmidzināms sejas losjons) 

Dvīņi

Dvīņu sievietes šogad veltīs laiku sev, lai pilveidotu sevi – uzsāks, vai turpinās mācības, apmeklēs kādus kursus un šī pilveidošanās pavērs jaunas durvis karjeras kāpnēs. Viss iecerētais izdosies, ja vien pati neatmetīsi ar roku iesāktajam. Gada otrajā pusē gaidāma liktenīga tikšanās, kas izvērtīsies romantiskās attiecībās. Taču pirms tam ir jāsagatvojas, jāatrod laiks sportam un skaistuma tūrei, kas atjaunos tavu organismu iekšēji un ārēji.  Iesakām izvēlēties ķermeņa kopšanas līdzekļus zīmolu kosmētiku, kas nepieļauj kompromisus un iedarbojas nekavējoties uz tavu ādu – atjaunojošas, liftinga, remodelējošas funkcijas pildošie produkti.

Tev patiks:
Sisley Nutritive Lip Balm (Barojošs lūpu balzāms)

EISENBERG Masque Tenseur Remodelant (Nostiprinoša modelējošā maska) 

Vēzis

Vēzim - sievietei šogad būs iespēja beidzot realizēt visus savus talantus, arī tos, kuri kautrīgi turēti kladītē vai rokdarbu lādītē, vēl vairāk – vaļasprieks var izvērsties par ienākumu avotu. Vēzim ieteicamas sejas un ķermeņa masāžas, pirts apmeklējumi un zāļu vannas, kas uzmundrina. No ķermeņa kopšanas produktiem – attīrošs skrubis un mitrinošie krēmi. Fiziskā labsajūta un patika pret savu izskatu vairos talanta čakru atvēršanos. Tāpat ir ieteicams kopt un saudzēt matus. 

Tev patiks:
Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz Nourishing Oil  (Matu eļļa)

Collistar Deep Moisturizing Fluid 400 ml (Dziļi mitrinošs fluīds) 

Lauva

Lauva – sieviete šogad būs emocionāla un pašpārliecināta. Ja spēsi šīs īpašības turēt grožos, tad gads ļoti veiksmīgs. Krāsies arī daudz negatīvu emociju, kuras ieteicams izlādēt sporta nodarbībās, piemēram, kardio vai boksa treniņos.  Lauvai ieteicamas nomierinošas, atslābinošas masāžas un siltas procedūras ar luksus procedūru, kā arī ķermeņa un sejas kopšanas produkti, kas intensīvi atjauno ādu. 

Tev patiks:
Madara Infinity Drops (Serums sejas ādas imunitātei)

Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (Pretnovecošanās serums) 

Jaunava

Jaunavām šis gads solās būt varen krāsains – būs gan elpu aizraujoši piedzīvojumi, gan melanholiskas pārdomas, gan lidojumi, gan kritieni. Gaidāmas arī liktenīgas tikšanās, kas var izvērsties ne visai patīkami, tāpēc ieteicams ir piesardzīgi izvēlēties savus jaunos draugus un paziņas. No skaistuma procedūrām ir īpaši ieteicams lutināt savu ķermeņa ādu ar labu ķermeņa krēmu, kas atjauno un mitrina ādu, ieteicami serumi sejas ādai. Ieteicams arī pastiprināti rūpēties par saviem matiem.

Tev patiks:
Lancôme Nutrix Royal Body Lotion (Ķermeņa losjons)

CHI Royal Treatment Dry Shampoo (Sausais šampūns) 

Svari

Svarus šajā gadā virzīs prāts un loģika. Gaidāmas jaunas tikšanās un jauni draugi. Un īpašas pārmaiņas mīlā – iespējama liktenīga satikšanās ar savas dzīves partneri. Ķermeņa kopšanai ieteicami dabiski, ekoloģiski produkti, piemēram, mālu maskas, sāls skrubis vai argāna, džodžobas eļļu, šī sviesta saturoši produkti.

Tev patiks:
Cinq Mondes Sublime Scrub (Ķermeņa skrubis)

Ecooking Clay Mask (Māla sejas maska) 

Skorpions

Skorpionam sarežģīts laika posms. Pārāk daudz pienākumu un darbu, kas viegli aizvedīs organismu uz izdegšanu un veselības pasliktināšanos, tāpēc ik pa laikam ieteicams piebremzēt, atjaunojoties ar skaistuma procedūrām. Ieteicams izvēlēties kvalitatīvus skaistumkopšanas produktus, kas atjauno ādu naktī un SPA procedūras, kaut vai mājas apstākļos, piemēram, sāls vanna ar aromātiskām svecēm, lai aizmirstos no ikdienas rūpēm. Noteikti neaizmirsti parūpēties par matiem, uz kuriem stress un rūpes atstāj negatīvu iespaidu.

Tev patiks:
Biotherm Blue Therapy Night Cream (Nakts krēms)

Sisley Revatilizing Fortifying Serum (Atjaunojošs galvas ādas serums) 

Strēlnieks

Jaunais gads sola Strēlniekam labas iespējas biznesā, taču arī iespēju pārstrādāties, tāpēc ir ieteicams atpūsties ik pa laikam. Būs vairāki patīkami ceļojumi, arī uz eksotiskām zemēm, kas var ievest otrā galējībā – būs grūtības atgriezties darbos. Ieteicama kontrastduša rītos un pirts procedūras ar karstuma – aukstuma kūrēm, piemēram, pelde āliņģī.  No skaistumkopšanas produktiem ieteicamas drenējošas masāžas ar sāls vai cukura skrubi, kas ādu padara tvirtu un maigu. Savukārt, lai piešķirtu ikdienai svētku sajūtu – noderēs gliteri, spīdumi un mirdzoši izgaismotāji.

Tev patiks:
Collistar Firming Talasso-Scrub (Ādu nostiprinošs ķermeņa sāls skrubis)

Douglas Make Up Irridescent Oil (Mirdzoša ķermeņa eļļa) 

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar "Douglas"