foto: Tim Rooke/REX/ Vida Press
Kāpēc visi domā, ka hercogiene Megana gaida dvīnīšus
Bērni
2018. gada 29. novembris, 06:10

Kāpēc visi domā, ka hercogiene Megana gaida dvīnīšus

Jauns.lv

Oktobrī Kensingtonas pils pārstāvji paziņoja, ka Saseksas hercogs Harijs un hercogiene Megana gaida savu pirmdzimto. Pasaulē karaliskajai atvasei būtu jānāk 2019. gada pavasarī. Pagaidām vēl nav zināms ne mazuļa dzimums, ne paredzamais dzimšanas datums. Tomēr interneta plašumos ne dienu nerimst runas, ka patiesībā karaliskais pāris gaida dvīnīšus.

foto: Mirrorpix / Vida Press

Kā vēstī portāls "Mail Online", interneta totalizatoru vietnē "Paddy Power" tik daudzi likuši uz to, ka Megana Mārkla gaida dvīņus, ka pieņemts lēmums vairāk šādas prognozes nepieņemt.

foto: John Rainford/WENN/Vida Press

Uzņēmums savu lēmumu skaidro ar aizdomām, ka tik aktīva un tendencioza prognozēšana, iespējams, nozīmē, ka to autori ir tuvi karaliskajai ģimenei un varētu zināt vairāk nekā parasti mirstīgie.  

foto: REX/ Vida Press

Dvīņi vecākiem sagādā divkāršu prieku, taču dzimst diezgan reti, un britu karaliskajā ģimenē tas notiek īpaši reti. Pēdējo reizi britu karaļnamā dvīņi piedzima 1430. gada oktobrī Skotijas karalienei Džoanai. Viens no bērniem Aleksandrs tajā pašā gadā nomira, viņa dvīņu brālis Džeimss izdzīvoja un vēlāk kļuva par karali.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press

Tomēr šīs nav vienīgās aizdomas, kas izskanējušas kā mājiens par vēl nedzimušo karalisko atvasi. Oktobra beigās Sidnejā notikušajā "Jaguar" un "Land Rover" pasākumā Saseksas hercogiene bija uzlikusi trīs gredzenus, un tas iztulkots kā mājiens uz iespējamo dzemdību datumu.

foto: Matt Baron/REX/ Vida Press

Tiek lēsts, ka kanādiešu zīmola "Ecksand" gredzenu trio ir īpaša nozīme. Pirmais gredzens ar zilo safīru simbolizē septembri (Harija dzimšanas mēnesi), otrais - smaragds, kurš simbolizē augustu (Meganas dzimšanas mēnesi), bet trešais - dimants, kas ir aprīļa simbols un, iespējams, karaliskā pāra pirmdzimtā (vai pirmdzimto) dzimšanas mēnesi. Vai tas tā ir sakritība vai slēpts vēstījums, pagaidām atliek tikai minēt.

foto: Matt Baron/REX/ Vida Press

Ne Harijs, ne Megana nevienu no šīm versijām nekomentē, tā ka karaļnama faniem un citiem ziņkārīgajiem atliek tikai meklēt jaunus slēptos mājienus un... gaidīt.

foto: Tim Rooke/REX/ Vida Press

Hercogiene Megana un princis Harijs ierodas Austrālijā: pirmie foto pēc ziņas, ka pāris gaida pirmdzimto

gallery icon
7