foto: PA Wire/PA Images
Kļuvis zināms, kāda būs Meganas Mārklas kāzu kleita: karaliskajai ģimenei tā izmaksās sešciparu skaitli
2018. gada 11. maijs, 12:55

Kļuvis zināms, kāda būs Meganas Mārklas kāzu kleita: karaliskajai ģimenei tā izmaksās sešciparu skaitli

Jauns.lv

Ne viens vien karaliskajai ģimenei pietuvināts avots ziņo - precoties ar princi Hariju, amerikāņu aktrise Megana Mārkla savai kāzu kleitai ir izvēlējusies britu dizainerus. Līgavas kleitu 19. maijā paredzētajām kāzām šūs modes nams "Ralph & Russo".

Kad līgava dosies pie altāra Svētā Džordža baznīcā, viņu vēros 600 kāzu viesu un apmēram miljards skatītāju visā pasaulē. Šajā svinīgajā brīdī Megana būs tērpusies ar rokām darinātā un pērlītēm rotātā kleitā. Pēc tam Vindzoras pilī notiks karalienes Elizabetes rīkota pieņemšana.

Cits avots atklāj, kāzu kleita maksās apmēram 100 tūkstošus britu mārciņu (113 tūkstošus eiro), un šo summu apmaksās princis Harijs un viņa ģimene. "Izklausās, ka summa ir milzīga, taču tās ir gada kāzas, un, lai šo kleitu uzšūtu, vajadzēja simtiem darba stundu, jo gandrīz viss ir roku darbs," vēstī avoti. Pēc viņu teiktā, princis Harijs par savas iecerētās kleitu neko nezina - tas viņam kāzu dienā būs "pilnīgs pārsteigums".

foto: EPA

"Viņš ir ļoti satraucies par kāzām un uz visu raugās ļoti tradicionāli," neslēpj šis avots.

Ir ļoti liela ticamība, ka kāzu tērpa darināšana ir uzticēta "Ralph & Russo", jo oficiālajam saderināšanās portretam Megana izvēlējās 56 tūkstošus eiro vērtu (63 tūkstošus eiro) puscaurspīdīgu šā zīmola kleitu.

foto: REUTERS
Prinča Harija un Meganas Mārklas oficiālais saderināšanās foto 2017. gada 21. decembrī.

Interesanti, ka pagājušajā nedēļā šā augstās modes zīmola komanda viesojās Karaliskajā rokdarbu skolā, kura bija atbildīga par Kembridžas hercogienes kāzu kleitas mežģīnēm un lepojas ar ilglaicīgu sadarbību ar karalisko ģimeni.

Pēc tam notiks prinča Čārlza rīkotā pieņemšana, kur būs spēkā "black tie" dreskods. Tajā līgava parādīsies citā kleitā. Liela varbūtība, ka par šo kleitu būs atbildīgs britu modes nams "Burberry" un tā vecākais dizainers Kristofers Beilijs vai arī populārais modes zīmols "Erdem".

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

Meganas Mārklas līgavas kleitas pirmās skices

Izraēliešu modes nams „Inbal Dror” esot saņēmis oficiālu lūgumu izstrādāt skices prinča Harija līgavas Meganas Mārklas potenciālajai kāzu kleitai.

gallery icon
3

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

Princis Harijs un Megana Mārkla Edinburgā

gallery icon
25