Kāzas dāvanā – TOP kāzu profesionāļi apvienojas unikālā projektā
2016. gada 31. marts, 11:44

Kāzas dāvanā – TOP kāzu profesionāļi apvienojas unikālā projektā

Jauns.lv

Pavasaris, kā zināms, ir aktīvākais kāzu plānošanas laiks. Tādēļ kā patīkams pārsteigums daudziem jaunajiem pāriem ir ziņa par unikālu projektu „Kāzas dāvanā jeb krāsaini sapņi nomodā”, kurā apvienojušies TOP kāzu jomas profesionāļi – fotogrāfe Kristīne Grīnvalde, dekorators Jānis Buševics un SHISHI Home of Beauty komanda, aģentūras Pop Up Sense vadītāja - pasākumu producente un kāzu plānotāja Gunta Skalberga, portāls mūsdienīgām līgavām - Līgavām.lv, restorāns KOYA, viesnīca Neiburgs, Kanēļa Konditoreja, video komanda Kanepes Films, kāzu kleitu salons Fiancée, nakts tērpu un veļas zīmols Amoralle, ielūgumu meistare Oksana Solnceva, vizuālā tēla stiliste Dita Grauda, friziermeistare Inese Alšāne, kungu frizētava Rīgas Bārddzinis Berga Bazārā un masāžas studija Figura Line Vecrīga. Šīs kāzas raksturos košas un drosmīgas krāsas, formāts, kas atšķirsies no klasiski ierastā.

Projekta idejas autore ir fotogrāfe Kristīne Grīnvalde, kura kopā ar domubiedriem ir nolēmusi vienam laimīgam pārim uzdāvināt spilgtu un neaizmirstamu notikumu – sapņu kāzas! Par to kā radās šī ideja Kristīne stāsta: „Iedvesmu projektam guvu pārdomās, ka sapni par skaistām kāzām noteikti ir izsapņojusi ikviena līgava, taču, kā jau tas bieži gadās, sapņi mēdz būt lielāki par iespējām. Tādēļ projekts "Kāzas dāvanā - jeb krāsaini sapņi nomodā", ir vēlēšanās kādam pārim piepildīt sapni par spilgtām, atmiņā paliekošām kāzām, sapulcinot šajā projektā TOP profesionāļus un brīnišķīgus cilvēkus, kas šo dienu pārim palīdzēs radīt patiesi neaizmirstamu”. Kristīne atdzīst, ka tā ir patiesi lieliska sajūta būt kā „krustmātei fejai”, kas piepilda sapni, turklāt ja kopā strādā vesela „feju” komanda!

Visiem projekta jaunumiem varēs sekot līdzi kāzu portālā mūsdienīgai līgavai - Līgavām.lv. Portāla īpašniece Iveta Rikmane atklāj, ka šī ideja viņu aizrāva uzreiz: „Līgavām.lv ar lielāko prieku iesaistījās šī projekta īstenošanā. Mūs aizrauj jaunas, oriģinālas un drosmīgas idejas! Līdz šim Latvijā nekas tāds nav realizēts! Tas ir brīnišķīgi, ka Latvijas kāzu sfērā ir atrodami augsta līmeņa profesionāļi, kas apvienojas, lai īstenotu skaistus un cēlus projektus, uzdrošinās realizēt savas radošās idejas. Šis projekts iedvesmos līgavas nebaidīties sapņot, būt drosmīgām un ļauties tikt lutinātām ar vienreizēju dāvanu.”

Pāri, kurus aizrāvusi šī ideja, kuri nebaidās no neparastā un savas sapņu kāzas ir iedomājušies spilgtas – gan emocijās, gan krāsās, aicināti pieteikties līdz 2016. gada 23. aprīlim. Pašas kāzas tiks svinētas 30. maijā! Pieteikuma anketu un projekta noteikumus atradīsiet šeit:

https://www.ligavam.lv/kazas-davana-top-kazu-profesionali-apvienojas-unikala-projekta/

Karlīna Timofejeva/ Foto: Kristīne Grīnvalde