foto: Billy Farrell/BFA/REX/ Vida Press
Supermodele Ella Makfersone šķiras no vīra miljardiera
Supermodele Ella Makfersone un miljardieris Džefrijs Sofers.
2017. gada 16. jūnijs, 15:51

Supermodele Ella Makfersone šķiras no vīra miljardiera

Kasjauns.lv

Pēc nepilnus četrus gadus ilgas laulības par šķiršanos paziņojusi austrāliešu supermodele Ella Makfersone un amerikāņu miljardieris Džefrijs Sofers.

Ella Makfersone un Džefrijs Sofers

Supermodele Ella Makfersone un miljardieris Džefrijs Sofers.

gallery icon

Ziņu par šķiršanos slavenību žurnālam „People” apstiprinājis kāds no Sofera draugiem. „Džefs un Elle ir šķīrušies,” viņš norādījis.

53 gadus vecā modele un veselīga dzīvesveida eksperte ar Maiami dzīvojošo nekustamo īpašumu attīstītāju, miljardieri Džefriju Soferu apprecējās 2013. gada jūlijā, tikai četrus mēnešus pēc saderināšanās. Laulību ceremonija notika luksusa villā Fidži salās, klātesot vien aptuveni piecpadsmit viesiem – ģimenei un vistuvākajiem draugiem.

foto: insight media/ Vida Press
20 miljonus dolāru vērtā māja Maiami, kurā laulības laikā dzīvoja Džefrijs Sofers un Ella Makfersone. Šo villu miljardieris uzcēla sev un pirmajai sievai Kimberlijai, ar kuru vēlāk izšķīrās.

Pēc diviem kopābūšanas gadiem 2012. gada martā pāris izšķīrās, bet pēc tam, kad Sofers tajā pašā gadā cieta helikoptera avārijā Bahamu salās, pāris romantiskās attiecības atjaunoja.

Ella Makfersone iepriekš bijusi precējusies ar fotogrāfu Džailzu Bensimonu, bet viņas abi dēli nākuši pasaulē attiecībās ar bijušo draugu franču finansistu multi miljonāru Arpadu Busonu [Pēc šķiršanās no Makferosnes Busons uzsāka attiecības ar aktrisi Umu Tūrmani.].

Kad Makfersone bija 19 gadus veca, viņai bijusi dēka ar mūziķi Billiju Džoelu. Drīz pēc tam populārais dziedātājas apprecējies ar modeli Kristiju Brinkliju. Taču baumo, ka bijis kāds laiks, kad Džoels dzīvojis duālu dzīvi.

foto: Corbis / Splash News/ Vida Press
Ella Makfersone un Kristija Brinklija agrā jaunībā.

Reiz Džoels vedis Brinkliju uz saviem smalkajiem „penthouse” apartamentiem. Kad atvērušās lifta durvis, tur priekšā stāvējusi Makfersone. „Daļa mani nodomāja – ‘Ak, mans Dievs!’,” norādījis Džoels. „Taču cita manis puse teica – ‘Sasodīts, ja vien draugi mani tagad redzētu!’”

Billijs Džoels un viņa otrā sieva Kristija Brinklija laulībā nodzīvoja deviņus gadus. Trešo sievu viņš apņēma par 32 gadiem jaunāku, bet šī savienība ilga vien septiņus gadus. Ar ceturto sievu, kas ir 33 gadus jaunāka, mūziķis apprecējās 2015. gadā un pagaidām vēl ir kopā...

Vienmēr skaistā Ella Makfersone

gallery icon

Miljardiera Džefrija Sofera vārds iepriekš bijis romantiski saistīts ar aktrisi Gvinetu Paltrovu. „Viņam ir liela vara pār sievietēm,” pēc Paltrovas un Krisa Mārtina šķiršanās 2014. gadā izteicies uzņēmēja paziņa. „Viņš ir ārkārtīgi pavedinošs.”

Kāds no ģimenes draugiem teic, ka Gvineta 2008. gadā apmeklējusi nekustamo īpašumu magnāta viesnīcas atklāšanas pasākumu un „kādu laiku uzturējās Džefa mājās.” „Kaut kas viņiem, iespējams, būtu sanācis, ja viņu būtu bijusi brīva. Taču viņa nebija,” norāda zinātājs.

Supermodele Ella Makfersone 51 gada vecumā

Supermodeles Ellas Makfersones figūra aizvien ir apskaužami slaida. Lai gan modele ļoti rūpējas par ķermeņa uzturēšanu, viņa šad tad ļaujas ...

gallery icon

Ella Makfersone atpūšas pie okeāna kopā ar bērniem un tēvu

gallery icon