foto: insight media/ Vida Press
Holivudas zvaigzne kopā ar latviešu draudzeni manīti pilsētas ielās...
Aktieris Deniss Kveids un 33 gadus par viņu jaunākā latviešu modele Santa Auziņa ir kopā jau gandrīz gadu.
Attiecības
2017. gada 12. aprīlis, 05:19

Holivudas zvaigzne kopā ar latviešu draudzeni manīti pilsētas ielās...

Kasjauns.lv

Holivudas aktieris Deniss Kveids, kurš pirms dažām dienām atzīmējis 63. dzimšanas dienu, manīts Manhetenas ielās roku rokā ar latviešu izcelsmes draudzeni Santu Auziņu (30). Abi ir kopā jau nepilnu gadu.

Aktiera Denisa Kveida draudzene Santa Auziņa mīļotajam sarūpējusi „šokējošu” dzimšanas dienas dāvanu. Aizvadītajā nedēļas nogalē viņa draugu aizvedusi izklaidēties uz atrakciju parku. Savā „Instagram” blogā Santa ievietojusi fotogrāfiju, kurā abi redzami karuseļa krēslos, gatavi galvu reibinošajam braucienam.

Santa savam slavenajam draugam dzimšanas dienā pasniegusi mežonīgu braucienu atrakciju parkā.

#thebeginning #lookingfresh #x2 #rollercoaster #la #cali #sixflags #woohoo

A post shared by @santaauzina on

Pāris arī uzņēmis video, kurā dzirdams, kā Deniss Kveids kliedz atrakcijas laikā. Šis kliedziens izklausās gan aiz bailēm, gan saviļņojuma.

Deniss Kveids un Santa Auziņa pirmo reizi kā pāris saviesīgu pasākumu apmeklēja pērnā gada oktobrī Kannās. Savukārt pirmoreiz abi kopā manīti jau jūlijā. Īsi pēc tam Santa sāka sociālajos tīklos sāka publiskot fotogrāfijas, kurās redzama kopā ar Kveidu un dēvēja viņu par savu „dvēseļu biedru” un „mīlu”.  

Pērn jūnijā plašsaziņas līdzekļus sasniedza ziņa, ka aktieris Deniss Kveids šķiras no trešās sievas Kimberlijas. Jau neilgi pēc tam viņš atrada jaunu mīlestību, Monreālā dzimušo latviešu izcelsmes modeli Santu Auziņu, kura vizuāli ļoti līdzinās aktiera sievai Kimberlijai. Lai gan Santa pēc tautības ir kanādiete, viņa neslēpj, ka senči ir latvieši. Modele sociālajos tīklos arīdzan raksta, ka protot latviešu valodu. Arī pie savām fotogrāfijām viņa nereti pievieno mirkļbirku #latvia.

Jaunās sievietes „Facebook” lapā minēts, ka viņa dzīvo Londonā, ir aģentūras „Montage Models” modele, bet dzimusi ir Kanādas pilsētā Monreālā.

Deniss Kveids un Santa Auziņa Ņujorkas ielās

Deniss Kveids un Santa Auziņa Ņujorkas ielās.

gallery icon
7

Pirmoreiz baumas par Kveida un Auziņas attiecībām parādījās 2016. gada jūlijā, kad abi bija manīti baudām romantisku vakaru kokteiļu bārā „Atwater Coctail Club” Monreālā. Par franko-kanādiešu modeli dēvētā blondīne bija cieši pieglaudusies aktierim, kurš viņu mīļi apskāvis.

Saskaņā ar interneta portāla „Radar Online” rīcībā esošo informāciju, Auziņa „pametusi” savu ekvadoriešu izcelsmes vīru Alehandro Himenezu un abas mazās meitas, lai būtu kopā ar Holivudas aktieri, kurš ir 33 gadus vecāks par viņu.

Pērn, kad „RadarOnline” sazinājās ar Himenezu, viņš sievas jauno attiecību statusu komentēt atteicās, vien norādīja, ka dzīvojot savu dzīvi un tas nav viegli, esot vientuļajam tēvam ar divām mazām meitām.

Šis tas pa šo laiku ir mainījies un Santa aizvien biežāk atkal pavada laiku ar mazajām meitām, publiskojot fotogrāfijas „Instagram” blogā.

Aizvadītā gada jūnijā pēc divpadsmit laulībā nodzīvotiem gadiem Deniss Kveids un nekustamo īpašumu aģente Kimberlija Kveida iesniedza tiešā laulības šķiršanas prasību. Tā bija jau trešā reize, kad kopdzīves laikā pāris vēlējās šķirties. Abas iepriekšējās reizes pāris prasību atsauca.

Deniss un Kimberlija Kveidi ir vecāki dvīņiem Tomasam un Zojai, kam šobrīd ir astoņi gadi. Bērni tikai brīnumainā kārtā izdzīvoja, kad īsi pēc to nākšanas pasaulē Beverlihilsas prestižajā „Cedars Sinai” slimnīcā zīdaiņiem kļūdas dēļ iedota 1000 reizes lielāka zāļu „Heparin” deva.

Kimberlija bija aktiera trešā sieva. Deniss Kveids pirmo reizi apprecējās 1978. gadā un ar aktrisi P.J. Solesu laulībā nodzīvoja līdz 1983. gadam. Ar romantisko komēdiju aktrisi Megu Raienu viņš bija precējies laika posmā no 1991. gada līdz 2001. gadam.

Laulībā ar Raienu pasaulē nāca pāra kopīgais dēls Džeks, kuram ir 24 gadu. Arī viņš ir aktieris. Džeks lielajā kino debitēja 2012. gadā filmā „The Hunger Games” („Bada spēles”), iejūtoties Marvela tēlā.

No Santas Auziņas „Instagram” bloga:

#arizona #celebrityfightnight #muhammadali #beutiful #event #phenix

A post shared by @santaauzina on

#celebrityfightnight #muhammadali #arizona #phenix #harrisonford #funtimes #dresstoimpress

A post shared by @santaauzina on

#gamergirl #weallloveyellow #teamyellow #funtimes #twins #familyfun #arizona #phenix

A post shared by @santaauzina on