Slavenības, kuras NEiemīlējas no pirmā acu skatiena! FOTO
2011. gada 17. jūlijs, 06:11

Slavenības, kuras NEiemīlējas no pirmā acu skatiena! FOTO

Jauns.lv

Aktieri Mets Deimons un Džonijs Deps pieder pie tiem, kas savās dzīvesbiedrēs neprātīgi iemīlējušies no pirmā acu skata. Taču daudzi citi slaveni pāri apgalvo, ka viņiem bijis vajadzīgs laiks, līdz simpātijas pāraugušās dziļās jūtās — mīlestībā!

­­ Svarīgi paskatīties otram acīs un pateikt — tu man patīc!

ASV pirmā lēdija Mišela Obama atzīst, ka viņa nav iemīlējusies Barakā Obamā no pirmā acu skatiena. Patiesību sakot, viņa ir ļoti skeptiski noskaņota pret tik spontānu jūtu patiesumu. Mišela un Baraks apprecējās pirms astoņpadsmit gadiem, un pirmā lēdija ir pārliecināta, ka ar mīlestību vien nepietiks, lai saglabātu laulību un audzinātu bērnus. „Laulība ir smags darbs,” Mišela izteikusies Opras Vinfrijas sarunu šovā, norādot skatītājiem, ka līdz ar kāzām dzīve nebūt nepārvēršas par pasaku. „Ir jābūt patiesām partnerattiecībām. Jāpiemīt cieņai un simpātijām pret cilvēku, ko esi apprecējusi,” viņa atzinusi, vīram sēžot līdzās. „Tas ir grūts ceļš. Neceriet, ka būs viegli. Savienot divas dzīves un censties audzināt jaunas, turklāt darīt to nepārtraukti — tā ir teju nelaimes recepte.”

Sašas un Mālijas mamma netic, ka mīlestība ir pietiekams iemesls, lai divi cilvēki stātos laulībā. „Attiecībās ir savi kāpumi un kritumi,” norāda Mišela Obama. „Taču dienas beigās tev jāspēj paskatīties viņam acīs un pateikt: „Tu man patīc!” Es pārstāju ticēt mīlestībai no pirmā acu uzmetiena. Tu izbaudi brīnišķo iemīlēšanās periodu, bet, kad kļūst sarežģītāk, ir nepieciešams kas vairāk [par iemīlēšanos un kaisli].”

„Viņš nav tāds kā citi!”

Aktrise Demija Mūra atzīst, ka viņai Eštons Kačers iepaticies no pirmā acumirkļa, kad puisi ieraudzījusi ballītē 2003. gadā. Taču šīs jūtas nav bijušas abpusējas. „Pirmajā vakarā, kad mēs satikāmies, viņam pat nebija divu vārdu, ko man pateikt. Eštona uzmanība bija pievērsta kādai citai,” atceras Demija, kas ir 15 gadu vecāka par savu vīru.

Tomēr tas mainījās divas nedēļas vēlāk pēc kādas ballītes Eštona viesnīcas numurā. Mūrai un viņas bijušajam vīram aktierim Brūsam Villisam ir trīs meitas — Rūmera, Skauta un Talula. Demija pametusi ballīti, lai piezvanītu meitām. Mammas gādība un rūpība bijis tas, kas aizkustinājis Eštonu. „Pēkšņi pavērās viesnīcas durvis, un viņš man sacīja: „Šis ir visskaistākais, ko jebkad esmu dzirdējis” un atkal aizvēra durvis. Es pie sevis nodomāju — viņš nav tāds kā citi.”

Vēlāk pāris viens otru iepazina ar virkni telefona īsziņu palīdzību. Mūra tic, ka tas licis labus pamatus stabilai laulībai. „Mēs jau esam kopā astoņus gadus,” norāda Demija. Aktrise atzīst, ka nekad nav domājusi, ka jebkad spēs kādu mīlēt tik ļoti kā Eštonu. „Mans vīrs ir apbrīnojams cilvēks, es jūtos kā palikusi bez vārdiem, kad cenšos viņu raksturot. Nav vārdu, lai izteiktu, ko mēs viens otrā esam atraduši. Esmu piedzīvojusi mīlestību, par kādu agrāk biju tikai sapņojusi. Eštons mani mīl tādu, kāda esmu. Arī, kad esmu vāja un neizskatos pievilcīga, es jūtos gribēta.”

Cerēja, ka atradusi draugu māsai

Aktrise Mišela Feifere ir precējusies ar seriāla Alija Makbīla scenāristu un producentu Deividu Kelliju, taču viņu attiecības nebūt nesākās ar acumirklīgu kaisli. „Mums ar Deividu tā nebija mīlestība no pirmā skatiena,” norāda Feifere. „Mēs satikāmies aklajā randiņā restorānā kopā ar vēl bariņu citu cilvēku. Tajā vakarā mēs abi pat nepārmijām nevienu vārdu. Deivids sarunājās ar manu māsu, bet es ar viņa draugu. Izskatījās, ka Deivida un manas māsas vidū veidojas simpātijas, tāpēc es nolēmu — varbūt man vajadzētu palīdzēt savest viņus kopā. Bet draugs teica — neuzdrošinies.”

Aktrise atceras, ka, tiklīdz abi ar Deividu pavadījuši kādu laiku kopā tikai divatā, uzreiz sapratuši, ka atraduši viens otrā īsto cilvēku. Pāris apprecējās 1993. gadā. Viņiem ir 18 gadu veca adoptēta meita Klaudija Rouza un 16 gadu vecs kopīgs dēls Džons Henrijs.

Vienoja nepatika vienam pret otru

Aktrises Monikas Beluči un viņas vīra aktiera Vincenta Kasela mīlas stāsts iesākās romāna cienīgi. „Tā pavisam noteikti nebija iemīlēšanās no pirmā acu uzmetiena. Patiesībā tieši pretēji — man viņš ļoti nepatika,” atceras aktrise par pieredzēto filmas L’Appartment (1996) filmēšanas laukumā. „Es pie sevis padomāju — šis puisis gan ir ļoti pretenciozs. Ko gan viņš no sevis iedomājas? Bet ar laiku mēs viens otru iepazinām labāk, un es sapratu, ka viņš nav tāds, kā man šķita pirmajā brīdī. Tā bija viņa maska, kādu viņš uzlika, izejot sabiedrībā, līdzīgi kā vairums no mums. Arī viņš man vēlāk atzinās, ka domājis, ka esmu tikai kārtējā modele, kas iedomājas, ka ir aktrise. Bet vēlāk viņš pats pārliecinājies, ka man patiešām piemīt aktrises dotības.”

Darba attiecības pāraug romantiskās jūtās

Aktrise Hilarija Svanka un aģents Džons Kampisi katrs tolaik kārtoja savu laulības šķiršanās lietu, kad pirmo reizi viens otru sastapa. Ilgu laiku viņus vienoja tikai darbs — viņa aktrise, viņš aktrises aģents. Pamazām darba attiecības pārauga sirsnīgā draudzībā un vēlāk arī romantiskās jūtās. „Tas bija tik negaidīti,” par iemīlēšanos atzīstas Hilarija. „Mēs pēkšņi abi sapratām, ja ļausimies attiecību nākamajam etapam, mēs vairs nevarēsim strādāt kopā.”

Ļaujas, lai notikumi rit savu gaitu

 „Vai tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena?” pārjautā realitātes šovu zvaigzne Džesika Simpsone par mirkli, kad pirmo reizi ieraudzīja savu līgavaini, amerikāņu futbolistu Eriku Džonsonu. „Nē. Pat nezinu, vai tam vispār ticu. Taču es padomāju, ka spētu mīlēt šo vīrieti. Ļāvos, lai notikumi rit savu gaitu. Mans līgavainis to man iemācīja.” Abi kopīgi no rītiem aizsākuši jauku tradīciju — viņi brīvā formā pieraksta savas domas. Dažkārt viņi no rītiem pamostoties un kādu stundu balsī viens otram lasa priekšā pašu uzrakstīto vai arī grāmatas, kuru Erikam esot ļoti daudz.

Mīlestība nerodas no ārēja valdzinājuma

Tīņu iemīļotā zvaigznīte Mailija Sairusa reiz izteicās: „Es ticu mīlestībai no pirmā skatiena, tikai ar mani tas nekad vēl nav noticis.” Modelis Džastins Gastons ir īsts smukulītis, kura dēļ spētu zaudēt galvu ne viena vien meitene, taču Mailijai jūtas tik spontāni neradās. Par sastapšanos ar savu bijušo puisi Džastinu viņa sacīja: „Es pagāju viņam garām. Mīlestība nerodas no ārēja valdzinājuma, tā jāmeklē kur dziļāk. Džastins pirmām kārtām kļuva par manu labāko draugu.”

Atbaidīja savādā humora izjūta

Reičela Bilsone un Adams Brodijs tēloja pārīti seriālā The O.C. un trīs gadus bija kopā arī dzīvē, taču aktrise norāda, ka abiem tā nebūt nav bijusi mīlestība no pirmā skatiena. „Mīlestība atnāca pamazām un ļoti dabiski,” raksturo Bilsone. „Es sākotnēji nepazinu Adama humora izjūtu un padomāju, ka viņš ir īsts kretīns. Kad iepazinu Adama humoru, sapratu, kāds viņš patiesībā ir. Manuprāt, mūsu humora izjūtas ļoti labi kontrastēja.”

Ja vēlies būt kopā diendienā, viņam jābūt labākajam draugam

Sāgas Krēsla aktrise Ešlija Grīna teic, ka romantiskas jūtas pret nu jau bijušo draugu, grupas Jonas Brothers dziedātāju Džo Džonasu, viņai atnākušas pakāpeniski. „Vispirms mums izveidojās draudzība,” norāda Ešlija. „Man tā ir vissvarīgākā. Ja tu ar kādu būsi kopā visu laiku, viņam jābūt tavam labākajam draugam.” Ešlija arīdzan uzskata, ka savstarpēja atklātība un sarunas ir ļoti būtiskas, taču viņa neinteresējas par mīļoto puišu pagātni, it īpaši bijušo attiecību jomā. „Taču ir jāspēj izrunāties arī par sarežģītām tēmām,” ir pārliecināta Grīna.

Gundega Oliņa, Foto: Bulls Press