Pavasara un sievišķības eliksīrs, dekorēts ar odziņu. FOTO
2013. gada 5. marts, 09:48

Pavasara un sievišķības eliksīrs, dekorēts ar odziņu. FOTO

Jauns.lv

Gan pavasaris, gan sievišķība, gan neskaitāmas odziņas – tas viss raksturo Šanhajas modes zīmola LILY šī pavasara kolekciju. Šajā nedēļā, atzīmējot pirmo jubileju Latvijā, LILY ballējas un svin pavasari, aicinot piedalīties ikvienu Latvijas sievieti!

Viena no karstākajām modes tendencēm šajā pavasarī ir ģeometriski raksti – rombi, kvadrāti, trīsstūri, apļi. Kombinācijā ar vēl joprojām aktuālajām svītrām tie rada jaunu rakstu, kas rotā kleitas, blūzes, žaketes vai svārkus. Skaidras formas un spilgtas krāsas piešķir asumiņu un raksturu pat maigākajam un romantiskākajam tēlam.

Sieviešu mīlestība uz ziediem ir neizmērojama – vienalga, vai tie svaigi, kaltēti, dobē, vāzē vai uz blūzes. Arī šajā pavasarī un vasarā ziedi mūsu garderobē ir pārstāvēti ļoti plaši un īpaša aktualitāte tuvākajos mēnešos būs spoguļraksts – identiski ziedu kārtojumi abās apģērba pusēs. LILY kolekcijās tās ir vijīgas kompozīcijas maigos toņos – īsta sievišķības esence!

Lietišķajā garderobē dominē taisns siluets kleitām un mēteļiem, kas soļo cieši blakus vienmēr aktuālajiem zīmuļveida svārkiem un kreklveida blūzēm. Lai biroja garderobi atsvaidzinātu, blūzes apkaklīti rotā metāla detaļas, atsevišķi kontrastējošas krāsas elementi un spilgtas detaļas. Starp vīrišķā un sievišķā pasauli smalki defilē taisnas, pagarinātas žaketes dažādos pasteļtoņos.

Turpinot jau rudenī sākto uzvaras gājienu, arī vasaras sezonā tepat vien ir dažāda izmēra faltes un flisējumi – gan svārku daļā, gan maigos krekliņos un kleitās. Kombinācijā ar gaisīgu un maigu  šifonu, ko paspilgtina koši akcenti zaļā, rozā, sarkanīgā vai citā spilgtā krāsā, šādi svārki vai kleita ir nepārspējams valdzināšanas ierocis. Sezonas pamata garderobē noteikti iederēsies arī košas bikses, kas ir universāli kombinējamas gan ar lietišķu blūzi, gan brīvāka stila džemperi un valkājamas gan ikdienā, gan brīvdienās. Ja gribas padauzīties vai tuvs ir sportiskais stils, īsti vietā būs studentu tipa sportiskas jaciņas ar tiem pašiem ziedu vai ģeometriskajiem motīviem.

LILY cienītājas jau zina, ka šis Šanhajas modes zīmols apvieno sevī klasiku un sievišķību, vienmēr ļaujot izcelt savu rotaļīgo un dumpiniecisko pusi. Pat ļoti lietišķā vidē LILY atrod iespēju demonstrēt raksturu un koķetēriju, saglabājot eleganci un atturību.

LILY veikals atrodas T/C Domina Shopping, Ieriķu iela 3, Rīga

Seko līdzi Lily jaunumiem

Facebook


Materiāls tapis sadarbībā ar LILY/Publicitātes foto